Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Tüm arkadaşlara merhaba,
Bu camiaya katılmak ve marttaki fuardan bir motorsiklet satınalmak istiyorum.Model seçiminde bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.turing modelleri ile ilgileniyorum.amacım ege,akdeniz vs bölgelerde motorcu arkadaşlar ile seyahet etmek.Motorsikleti satınalmadan önce bir eğitim merkezinde deneme ve özgüven kazanma amaçlı hemde bu işi tecrübe etmek istiyorum.Bana önerebileceğiniz Bursa veya İstanbulda ciddi ve faydalı olabileceğine inanadığınız bir kurs varmı?
Merhaba arkadaşlar,
Ben Tolga, 37 yaşındayım, Bursa da yaşıyorum, Ticaretle uğraşıyorum. Hayatı gırgıra almayı seven, insanlara sevecen ve şaka ile yaklaşabilen. 3 günlük dünya için , insanları satan yada satılan kimselerden de nefret ederim. Üff amma yazdım yahu Motorumu yeni sattım, şu anda yenisi için araştırıyorum. Chopper/Cruser tarzı motorları seviyorum.
Neyse, aranızda şöyle bir boşluk açarsanız bende sığışıveririm arkadaşlar
PİLAVCI arkadaş hoş geldin kalıcı olman dileğiyle .nasıl motorun vardı önceden ve neden sattın.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
pilavcı hoşgeldin
bu r5 dediğin er-5 ; n800 de en 800 olsa gerek
ayrıca er-5 kişiliksiz bir motor değil aksine bir tarzın doğmasına sebeb olan bir modeldir. naked ların babasıdır.
cem abı helal olsun sana hala vazgeçmedin buluşma ayarlamaya ama öğrencen
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
yav pazar günü yağmurlu olacak galiba...
izmit körfez pistine gidilecek mi ben gidecem buyuk ihtimalle...
Yav kaykayım, sen deyince fark ettim. Buluşma filan deyince nasıl cavslamışım ya? Vallahi kendimden utandım.
ama sen bana söyle, ben bilemiyom pek. Cem abi, burada atla, veya Cem abi, burada cavslama... filan gibi. yönlendir yani beni.
ayrıca er-5'le ilgili iyi dokandırmışın pilavcıya.
ağzını öpeyim senin kaykayım.
pilavcı da kendini genç kız sanıyo. peh! çişini de uzağa yapabiliyomuş. ulan o ne ki? kakanı uzağa yap da görelim. di mi doktorum?
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
pilavci gelmis hosgelmis taze kan iyi dir.
r5 ve en800 tarzi motorlarım vardı dedin
cruiser ve cooper tarzı hosuma gidiyor dedin abi
bir tezatlık yokmu?
saygılar...
bulusalım arkadaslar en kısa zamanda bayramı beklemeye bile gerek yok
motorumdaki tum sorunları cözdüm yaklasım 400ytl harcadım kafayı yicem yaw
kont arkadaşım bu mekanık olayların kotu tarafı da bu galıba bı yerden bı başladımı durmak bılmıyor valla zor topluyon popoyu
cem abı er-5 e laf soyletmem valla kımse kusura bakmasın
abı uzağa .ıçabilene ermış denıyor galıba
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
HErkese ii geceler.Yeni arkadaslar hoşgelmişler.Umarım ii bir birliktelik yaşarız.Bu arada ben aranızdaki en gencinizim sevgi ve şefkat bekliyorum sizlerden.Saygıdeğer abilerim...
Valla harbi ben buralarda yokkende mi böle hi toparlanamazdınız siz?Üzüldüm bak şimdi harbiden kesin bir gün belirleyelim tabe ben hiç bir zaman söz vermiim malum okumak başka birşey uygun vakti yaratıp gelmeye çalışayım!!!Geçen gün kü iftar programında dersaneye gitmeden nete bile girdim bakalım gelişmeler nasıl die ama deişen bir şey yoktu...Ya bayramın üçüncü günü falan bilmem nasıl olur ama bayramdan sora daha uygun olur sanırım herkes için.Malum herkes bayramda belki sevdikleri ile vakit geçirmek ister bizlerle deil...
Hem artık bayramdan sora oruç olayı da bitmiş oluyor daha rahat hareket edebiliriz.Ve ayrıca eğer beni istemiyorsanız açıkça söleyin tabanvay gidilebilecek bir yerlerde çay-kahve içelim..
AKIN FİDAN
Pilavcı kardeş,o market arabası da ne oluyor?
Yoksa ona mı binip geziyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=BOKZC...elated&search=
Şimdi bayramlaşıyoruz kısmetse tamammı
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)