yok malesef kardeş yaw nonu yazsana bana ben ararım seni bir daha o tarafa gelirsek
yok malesef kardeş yaw nonu yazsana bana ben ararım seni bir daha o tarafa gelirsek
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Bugün Cem amca ile telefonda konuştuk. iyi olduğunu söyledi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------
Panayır'daki Şukla motor S&T nin bayisive servisi. Remzi usta var orada, işçiliği güzel. Fakat yoğunluktan dolayı motoru bekletebiliyor.
Soğanlı'daki Bülent usta da işinin ehlidir. Racing makinaları bile komple dağıtıp topladığını gördüm. Eline verilen her motoru kafa kaldırıp, drift yapabilecek hale getiriyor.( scooter lar dahil )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------
Aramıza hoşgeldin. Yaz gelsin her hafta sonu oralardayız . Gemlik'te Haldun, İbrahim ve Sertaç var benim tanıdığım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
tanımıyorum kardesım ama beklereım sızınle tanısmaktan mutlu olurum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
ben pek bursayı bılmıyorum soganlı netarafta kalıyor suklaya yakınmı adresını tam verırsen sevınırım
tel nonu versen biz ararız seni yada biim noları al gelince ara
Yarin ben D&B motor istanbul yapip gelicem sabah 6 gibi hava aydınlanır aydınlanır çıkıcam gelmek isteyen varmi (Gökhan duy bu sesi )
iletişim 5342682506
güzel link
ah ah iş olmasa gelmem dermiyim hiç :(
Beyler Bursada kurduğumuz,bursalı motorcuları bir arada tutmak için motor farkı olmadan ayrım olmadan herkesin gelebileceği güzel muhabbet edip dostluklar kurabileceği ve iyi yerlere getirmeyi düşündüğümüz rebel riders grubunu açmış bulunmaktayız..Hepinizi bekleriz,yerinde duramayan motor hastası ,gezmeyi tozmayı seven herkesin tek adresi olacağını düşünüyorum..
REBEL RIDERS <--- Tıklayın
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
ben ve batu'dan (sutatania) istanbul - istiklal caddesinden selamlar
bursalı vatandaşlar. varmıdır bi etkinliğiniz. haftaya bursadayım
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
yarın akşam bi aksilik olmazsa bi çay içelim diyorum
turk ıslam alemının mevlüt kandılı mubarek olsun ıyı kandıller bursalı motorcu arkadaslar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)