arkadaşım hoşgeldin bu arada ya denk gelemedik seninle de, stop düğmesini kapatıp kaçtı deyince bizim aynaları kapatan arkadaşlar geldi aklıma(arabayla) fırlamalık parayla değil
Ninja
walla öyle hoşbulduk da haftaya donecem eskişehire o kadar motor arasinda cbf den ses de gelmiyo bi an gözüm kadrana gidince ışıkların yanmadıgını farkettim bi baktım haktan koparmiş gidiyo basiyorum marşa yok almıyo 1-2 lan diyorum benzinmi bitti bi baktım haktan stop dugmesını kapatmiş
haftaya daha çok var ya tanışırız elbet olmadı ben eskişehire gelince rahatsız ederim bi akşam çıkarız motostyle'a falan
Ninja
selam millet.. epeydir koptum ben gene..
Batuhan başın saolsun dostum bu akşam gördüm ve öğrendim..
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. umarım kalıcı olursunuz..
görüşelim gençlik kopmayalım.. tek tek özlendiniz..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Cumartesi kafalar güzel mudanya kurşunlu derken bi ara gemliği görür gibi olduk batuhan arkadaşımızla ama kar nedeniyle ve sabaha karşı 4 olduğundan geri döndük
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------
iyiki bende o düğme yok bu akşam herkesi (motorlarıyla) motostyle cafede görmek istiyorum beyler özlenen ve özletenlere duyurulur!!!
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
ahhah ben de öğrenciyim sıkıntı yok bizim evlerden çok da farklı olacağını sanmam
var mı toplaşan?????
Ninja
ben motostyledeyim beyler hadi toplanın
yalnız mısın aga, ben gelirim biraz sonra ama saat veremicem bi yarım saati geçebilir de geçmeyebilir de
Ninja
ok kardeşim ben, kendim, hondam, cıbırım ve sigaram bekliyoruz
motostyle nerede ?
önce MZ251 gitti, sonra ACTİVA....
YENİSİ CBF 150
altıparmak şaypanın arkasında dönencenin yanı pol motostyle cafe dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------
biz iki batuhanlar (hyosung gt250r, honda cbr 125r) ben mekandayız gelen yok başka. Dün toplanalım 19:30da diyenler nerde yaw
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
slm arkadaslar bursada hyosung250r motorumu goturebılecegım bu motordan anlayan usta varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)