neyle ilgili olduğunu söylersen birazda sabredersen bizde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.
neyle ilgili olduğunu söylersen birazda sabredersen bizde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
ben gökhan özcan abi motostyle cafede buluşcaz şimdi çıkıyorum evden saat 20:30 da orda oluruz gelenleri bekliyoruz :D
hoş bi sohpet oldu hondalarda geceye hoş bi renk kattı :D:D:D
bencede çok güzel bi geceydi muhabbete doyum olmadığından kalkamadım sabahda işe kalkamadım :D
o akşamki bişey değildi yau sadece bi vti vardı cuma akşamı arayın beni ben nerdeysem oraya gelin
Ninja
tamam ararım ben
evet beyler cuma akşamı gezmesi gelenleri görelim
1)özcan coşkun
2)gökhan sakın
3kara murat
4)haktan karabulut
5)arda dağ
6 batuhan uludağ
başka gelıcek arkadaşlar haberdar etsin bi şehir turlaması yapıp bi yerlerde bişiler içicez ;)
honda 16 ya uğrarız uyarmı? Ben dünden hevesliyim beyler.
oh gezin bakalım... ne güsel... ulan kış diye motoru kapadık, o günden beri yağmur düşmedi ben böle şansın ........... şimdi gidip alsam gece kar yağar valla!
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
aman alma o zaman hakan abi
yahu bu akşam artçı geleyim diye niyetleniyordum sırtım yine kilitlendi hareket edemiyorum, akşam bizim oralara gelirseniz yada kültürpark tarafına gelirseniz haber verin arabayla çıkarım ama nerde olurum bilmem
Ninja
bende mesaiye kaldım akşam 5 gibi çıkcam nerde buluşcaz napcaz biri bişey söylesin yaw. Batu mont getireyim artçım ol ben ısıtırım sırtını motorda
saat 6 30 civarı kent meydanı kafkasın onunde bulusuyoruz gelınce karar verıp gidicemiz yeri kararlastırırız
dün gece güzel bi gezi oldu fakat batuhan kardeşimizin cenazesi üzdü bizi. Batuhan kardeşim başınız sağolsun tekrar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------
bu akşam veya yarın akşam bi buluşma daha yapalım mı? Bu arada şubatın 10 undan sonra bi istanbul turu yapalım uyanlar?
güzel gazladık güzel bol muhappetli bi geceydi.
agacım başınsağolsun bi isteğin bi yadım edilicek bişey olursa bi telefon kadar yakınındayız.
sizler sağolun, eksik olmayın arkadaşlar,
bu aralar bi kamikazelik yapıp çıkasım var ama iyileşemedim tam, daha bi sakatlamiyim kendimi, arabayla gelebilirim kabul ederseniz
Ninja
Başın sağolsun Batuhan
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
selam arkadaşlar.. foruma az da olsa katılıyorum. bu konu başlığını yeni gördüm. artık sık sık uğramaya çalışırım.. honda activa'm vardı. şimdi bir tanede MZ 251 İFA sahibi oldum..
keyifli forumlar.
Başın Sagolsun Batuhan..
kudret696 sende hosgeldin keyifli forumlar..
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)