hoşgeldin kardeş
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
hoş bulduk
ARACIM DEĞİL AMACIMDIR MOTOSİKLET
Selam millet,
cümleten 2011 yılınız hayırlı ve mübarek olsun , kazasız, bol sürüşlü, eğlenceli geziler diliyorum...
Benim yerime de bol bol gezin
Bu arada bazen fırsat buldukça giriyorum da hala başkan yok, darbe yapan da yok. Birinin yönetime el koyması lazım, başsız olunca kimse organizasyonlara katılmıyor, daha doğrusu katılım az oluyor . (kimse alınmasın kişisel görüşüm)
Libya'dan selamlar. Tekrar görüşebilmek dileğiyle, Tekeriniz düz bassın...
16 BHN 22
(BatuHaN)
beyler kendi kullanıcı adımla bi albüm açtım bakın bakalım motoruma modifiye güzel olmuş mu? Bu arada millet nerde yaw kimse yorum yazmıyor. :(
olum benim profilime gir görürsün yada üye fotolarından
beyler günaydın bugün akşam napıyoruz kimler geliyor?
Herkeze günaydın
ARACIM DEĞİL AMACIMDIR MOTOSİKLET
Akşam 20.00 da oradayım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Çok kalabalıktı o kadar eğlendim ki sormayın.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
evet o bizdik.. bursa choppers, bursa enduro ve omm 2011 ilk sürüşü yapıldı,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:09 ----------
Motostyle cafe BCC den sevgili haluk arkadaşımızın yeridir. Tabi henüz sezon başlamadığı için pek dolu değil ve henüz bilinmiyor. Bir kaç toplantımızı orda yaptık ancak açık bir mekan olduğu için epey soğuk oluyor ve dolayısıyla kışın rağbet görmüyor. Komple kapatma düşünceside sigara kanunundan dolayı mümkün olmuyor. Havalar ısınınca daha çok motosikletçi bilecek ve gidecektir eminim. Hem merkezde herkezin rahatlıkla uğrayabileceği biryerde.
ya beyler nerdesiniz yaw bu topic hiç bu kadar sessiz olmazdı. kış geldi herkes inine mi girdi, kış uykusunamı yattı noldu yaw? Toplantıya ben gelemedim anlaşılan kimsede gelmemiş zaten noluyo bursa mt yağmurlarda mı eridiniz, soğuk havalarda mı dondunuz yaw? Toparlanın önümüzdeki haftaya kadar ALOOOOOOOOO :(
son günlerde hastalık ve malum sebeblerden dolayı pek fazla gelemiyorum...
selam millet...
yağmur dindi havada biraz yumuşak bu gün biraz gaz açayım diyorum gelmek istiyen arkadaşlarla cepten itibara geçelim 05397677496 hoş bi çoğunda var numaram ama adet yerini bulsun
arkadaşlar bana bi yardımcı olsanız bi kaç sorum olacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------
yokmu kimse
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)