Selam gençlik.. naber..
Selam gençlik.. naber..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Ucuz temiz EN 500 var düşünen varsa bana ulaşsın :d
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
en 500 derken abi? Telefon mu o ?
Yarın sabah KPSS var. Saat 11:30 civarı Heykel Postane önünde olucam.Gelmek isteyenler gelsin, birer çay içeriz. ( Benim Sarıkız'a görücü gelecek.)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
abi yarın ben mesaideyim ama saat 3 4 gibi gelirim büyük ihtimalle
merhaba arkadalar uzun zamandır forumu takip ediyorum bu gün kayıt oldum ni hayet benim motorumla ilgili bi sorunum var yamaha cygnus rs motorum var motorum kalkısta bir tekleme yapıyor gaz veya elektrik kesilmesi gibi hemen toparlıyor 40-50 km lerde bisi yok 60 ı gecince gazı bırakıp tekrar verince yeniden aynı kesilmeyi yapıyor sorun nedir bilen varmı
bende eski fakultede oturuyorum... birgun toplantıya gel.. aramızdan birkaç kişi bakan olur motora.. eger yapılamayacak birşeyse tanıdık servislere yonlendiririz daha ii yardımcı oluruz insallah..
toplantılar anlıkmı belirleniyo yoksa öncedenmi planlıyosunuz toplantılara gelmek isterim
surekli sayfa takipçisi olursan daha iyi olur.. anlıkta cıkabilio belli olmuyor durum... istersen tel no mu vereyim..05379788329 sende kendini sayfada tanıt.. Aramızda gormek isteriz senide tekrardan hosgeldin.. facebook kullanıyorsan Fırat Moda diye yaz ben cıkarım zaten ekle ordanda gorusebiliriz...
mrb arkadaşlar.
burada inş tanışıp dostluk edinir ve de benim şu knetic e bi care buluruz.
ben bursadan murat.
gökhan git kendini biyerden at kardeşim uğraştırma beni..
bende ataevlerde kpss ye gircem eğer o saate kadar sınavdan çıkarsam buuşuruz.. özledim seni..
epey ucuz kardeşim..
Hoşgeldin.. sorun için böyle uzaktan nokta atışı yapmak elbetteki mümkün değil.. ancak akla gelen bikaç ihtimal var arkadaşların söylediği gibi yardımcı oluruz.. buluşmalarda görüşmek dileğiyle..
hoşgeldin murat.. tanışmak dileğiyle..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 ----------
süleyman abi sen git at kendini biyerden abi yaa ne kpss si sen kiiiim kpss kim abi bırak bu boş umutları. Gel ben sana bu gün bi çay ısmarlıyım bak keyfine sen
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)