iyi allaha şükür mesaideyim yine sizde ne var ne yok?
iyi allaha şükür mesaideyim yine sizde ne var ne yok?
Akşam çalışıyom bu hafta. Bu gece işyerinden arkadaşların 00:30 01:30 arası halı saha maçı var. Ben seyretmeye (2 1A içmeye) gidicem.Zafer mah.te çevre yolu kenarında bi halı saha da.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
hem internetten hem cepten ilgilenip yardım teklif eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. bugün öğleden önce beni arayıp ne olacağını söyleyeceklerdi ama aramadılar. demek ki kendileri halletti.
özcan ile konuştuğumu yazayım arada; bu işe heves ederken aslında ne gereksiz bir risk aldığımı da farkettim sonradan. çünkü bahsi geçen motoru en son 2 yıl önce görmüştüm. standart dışı eklemelerin olduğu bayaa büyük bir makineydi. bu noktada kendim onu kullanamayacağımı biliyorken başkalarından yardım istemek başta mantıklı geldiyse de sonra pişman oldum desem yeridir. çünkü malum emanet işi hep risklidir ama konu bir race motosiklet olunca risk tavan yapıyor. patronun yardımcısını arayıp durumu böyle dile getirmem de etkili olmuştur belki vazgeçmelerinde.
en usta pilot için bile bilmediğimiz bir risk olasılığı yüzünden (motorun teknik durumu, hava durumu vs.) içimden inşallah beni bir daha arayıp yardım istemezler diye geçirdiğimi itiraf edeyim
neyse tekrar sağolun, en azından ben şunu biliyorum; bana yardım edecek çok adam varmış. (eski forum veryansınlarımı da yutuyorum böylece).
@özcan: son günlerde ben de (2DE 1 1A) istemeye başladım nedense?
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
abi tekrar sorsaydın ben de birini yönlendirecektim sana ama hallolmuş sanırım geçmiş olsun, gençliğini racing üzerinde harcamış abilerim var risk kısmına gelince bademliden çıkıp mudanyadan otobana giricen yardırıcan kestele trafiğe pek karışmaya gerek yoktu yani ehliyetim olsa ben bile giderdim 90la orta şeritten
Ninja
Var mı haftasonu bir etkinlik durumu vs..
beyler ben bu pazar mesaideyim malesef o yüzden ben aranızda olamayacağım :(
herkeze iyi akşamlar.
yarın sabah uludağ üniversitesi tıp fakültesinde 0-1 yaş bir bebek kalp ameliyatı geçiricekmiş ve kan ihtiyacı varmış (a rh +) (grubu kesin teyit etmek için arayıp öğrenmekte fayda var.) bugun okulda duyuru yapıldı yaşım tutmadığı için ben kan veremiyorum belki yardımcı olmak isteyen olur.
müracaat uludağ üniversitesi acil kan merkezi
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
aga benim kan uyuyor.. ben yarın sabahtan verebilirim.. ama sen detayları yazsan daha ii olur.. kime lazımmıs,tel nosu felan yok mu bu kişinin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 ----------
sanki sen cok farklısın kanucan... senin yuzunude goren cennetlik...
0 224 2953740 böyle bi telefonu var kan merkezinin sabah ameliyatı giricekmiş bebek.
bi ara istersen onlar yardımcı olurlar. küçük sanayiden görükleye kadar minibüsler var onlar muhtemelen uğrarlar fakülteye bu numarayı bi ara kardeşim
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
okulda duyuru yapıldı ben yaştan dolayı gidemiyorum. o numarayı bi ara konuş onlar bi saat falan verirler mutlaka sabah 10a kadar sürücekmiş sanırım ameliyat zor bi ameliyatmış sürekli kan gerekiyomuş ara bi sor sen hacım oraya
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
tmm aga...
ne dediler? fırat varmı bi haber
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)