arkadaşlar.......!!!!!
yok mu hala benim motora bi talip ? f650 kaçacak canım!!!
arkadaşlar.......!!!!!
yok mu hala benim motora bi talip ? f650 kaçacak canım!!!
maymun iştahlı seni!
inşallah kaçar. (hacı duası lan bu!)
dükkan deyince... müvekkillerden biliyorum; pavyon, meyhane, içkili restoran sahipleri ve buralarda çalışanlar işyerlerine dükkan der!
benim dükkan da; uluyol'un başında bp istasyonunu geçince ilk sol aralıkta. (işbankasından önceki aralık) uluyol, gönül sokak. zaten uluyolda kime sorsan gösterir.
BU ARADA ARKADAŞLAR, ÇALINAN MOTORUM BULUNDU. BİRİNE SATILMIŞ, JANDARMA EL KOYMUŞ. BU AKŞAM İFTARDA TESLİM ALDIM. (SATIN ALAN DA MÜVEKKİLİM ÇIKTI, İYİ Mİ?)
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Hadi gözünüz aydın,helal paraymış derler,geri gelince.
Hocam müvekkillerinizde sağlam adamlarmış hani
Dükkan değil de,tükan ,mekan ,yer filan desek olurmu?
En iyisi Lawyer office galiba
Arda kardeş kaçarsa sağlık olsun nasip değilmiş dersin.Hayırlısı inşallah.
Senin motorda güzel,mutlaka bir talibi çıkacaktır.
Neyse halin,çıksın falin
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
seklek abi özür dilerim ya kusura bakmayasın..Ben atlamışım ofisi.Bu arada isminizi öğrenebilir miyim?Benim orta okuldaki Sosyal Bilgileri Hocamda Aynı zamanda avukattı.Enver Hoca soyadını unuttum şimdi bak.Bursa betonun binasının yanındaki binadaydı OFİSİ...
Bu arada geçen gün ing dersinde işlemiştik ama lawyer office deil di o..İng kitabı okulda bakamıyorum da.Neyse hukuk bürosu diyelim en güzeli olur sanırım...
AKIN FİDAN
selam arkadaşlar ben de bursadanım.bu sıralar regal raptor DD250E yada jinlun jl 250 almayı düşünüyorum.iki motor hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim bursa da servisleri ve bayileri var mı ?
Teşekkürler verdiğin bilgiler için daha çok regal raptor düşünüyorum .Ama web sitesi Türkçe değil ve fazla bilgi umarım böyle bir motor alabilirim .Teşekkür ederim.
Yine Bursa'mızdan doktor emre kardeşimizin satmak istediği regali var,linke tıkayıp görebilirsiniz.http://www.motosiklet.net/forum/show...212#post417212
günaydın bursa günaydın motosiklet.net
cem abi allah sevdiği kulunun eşeğini kaybettirip buldururmuş.senınkode o hesap olmuş
abı yarın akşam biliyosun bana uyar ama benı özel arayıp davet etmenı beklerım
hakan kardeş regal raptorun net sayfası var ve turkce fakat sayfayı hatırlayamadım.
bu arada emre ben ve topuz abimizde regal var hepimiz menunuz.
ben regalı mı satıyorum 2005 model 7000 km de 2500 ytl
emre de satıyor eşi araba diye tutturduğu için onunki 2006 model ve 1500 km de 3500 ytl ye alırız
emrenınkı siyah benımkı kırmızı ılgılenırsen burdan yaza bilirsin.benım ılanda motorun resmı falan var satmak ısteyenler kısmında.er-5 alacam ondan satıyorum.
bu arada cem abı er-5 e baktın mı
arda abı sor bakalım er-5 ın kredi olayını ona göre bı plan program yapayım
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Hepinize günaydınlar,İyi haftalar,Hayırlı işler.
HAYIRLI HAFTALAR,HAYIRLI İŞLER,KOLAY GELSİN HERKESE ........vs.vs.
ya ben hep gelirim falan dedim ama feci kitlendim galiba bilmem anlatabiliyommu
neyse artık bi dahaki senelerde inşallah tekrar iftar sofrasında görüşürüz.
cem abim geçmiş olsun diyeyim.neyse hade ballıymışın .
helal paraymış demekki geri gelmiş neyse kilitlersin artık tekneye motoru hatta kaynak bile yaptır yani .
KONTGERİLLA kardeş ayıpsın ya ne satması olurmu hiç iftar saatine yaklaşırken neden beni bekleyesin ki yok yok satmak olmadı rahat ol sen üzüldüm ya senin motorda numara yapmış gene neyse bi şahin filtresi tak hatta banada al bitane ben sana parasını vereyim olurmu ben pazar günü nasibse babamın dükkanda dağıtıcam tekrar motoru bi temizlik falan yapıcam gazla yıkıcamda kış uykusuna yatırmadan önce..senle beraber yaparız istersen sende gel .
bu arada ben motora biniyorum yeni akü ile benzin pompası takılınca canavar oldu duramadım hatta pazar günü hatunla mudanya falan yaptım.özlemişim beee iki tekeri ..
Yarın akşamki iftar yemeği için Dr.İlkay dışında geleceğini bildiren yok.
Böyledir bu işler...
Kaykayım, anlaşılan biz seninle başbaşa bir yemek yiyeceğiz. (iki de mum attırayım şöyle...)
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Abilerim kardeşlerim,
Yarın akşamki iftar yemeğine katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok istiyodum ama maalesef yoğun iş temposundan dolayı aranızda olamıcam.
Kısmet değilmiş napalım,inşallah bi dahaki buluşmaya tanışırız...
kontgerilla geleceğim demiş,lakin bu gün tekrar siteye girmemiş.
Bir de şu restoranın tam yeri neresidir.
google earth ile tarifi varmı?
Hocam işte harita tarifi sizden.
Sevgili arda böyle bir F650 var görünce aklıma geldin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22610
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)