lahyn nazar deyirtçen motoruma çatlatmışın avatarı bana da at fotoları
lahyn nazar deyirtçen motoruma çatlatmışın avatarı bana da at fotoları
Ninja
Selam, Bursa'da yaşıyorum, Uludağ Üniversitesinde öğrenciyim yaşım 24, kısmet olursa bu haftasonu CBR 125 alıcam inşallah. Vitesli motosikletide ilk defa kendi motorumda kullanıcam nasipse. Yardımlarınızı görüşlerinizi beklerim bu konuda bana yardımcı olup tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlarada şimdiden teşekkürler.
Faruk alacağın motorun rengi ne bakiim sen al motoru tecrübeyi hepberaber edincez
Gökhan cıbır deme şu motora yaa
Ninja
msne gelsene gökhan, resimleri atarsın, az önce yazdım ama çıkmamış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------
ne o çete mi kurcaz repsol çetesi şu trafikte cbr'la gezenleri kolundan tutup çevircem bizim foruma girsenize lan diye
Ninja
ben cepten giriyom aga msn daha çok kasıyo :( ben öyle yapıyom aga nerde CıBıR görsem çağırıyom ama ne gelen var ne giden :(
Hoşgeldin.. memnun oldum dostum.. siteyi takip edersen toplanacağımız zamanı bilir ve sende katılırsan yüzyüze tanışmak isterim..
Cebim arızalı kafayı yemiş durumda.. ben sana ulaşırım gündüz gözüyle..
ya bi Gitin ya CıBıR mış.. bildiğin CıLıZ.. CBR mı?? AMAN AMAN bide kalkmış avatara koymuşlar iki tanesini.. boşuna uğraşmayın olm 2 deil 200 tane yanyana koysanız genede bi çin scooteri kadar havanız olmaz :d
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
bursa mt nerde ya kimse ypkmu?
selam arkadaşlar. bir konuda bir yardım lazım oldu, şöyle açıklayayım:
bizim patronun (ortanca abi) yamaha 1000 cc race (tam modelini öğrenemediğim) motorunun bademli'de evinden alınıp kestel'de fabrikaya getirilmesi lazımmış. bana sen kullanabilir misin diye sordular; içim cız ederek hayır dedim (yemedi valla). çevrende kimse var mı kullanabilecek diye sorunca aklıma buraya danışmak geldi.
var mı aramızda bu tip bir motoru kullanabilecek kimse (ve uğraşmak ister mi bu işle)?
eğer evet derseniz beni bilgilendirmenizi isterim, yoksa da kalır ne yapalım!
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
abi sen götürürsün ya tak vitesi 6ya yallah şaka bi yana inşallah bulunur
Ninja
abi o işi yapsa yapsa süleyman abi yapar bu tarz motorlarda en tecrübeli olan o aramızda ama dediğin gibi bu işe bulaşmak ister mi bilemem.
selam arkadaslar... nasılsınız gorusmeyeli
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)