ben daha çıkarken maksemde arkadası alıcam diye çıktım yola tamam mı fırat arakdaşaulasamadım yoldada hakan abi denk gelınce dağ yoluna çıktım direkmalum benzınsıkıntımda vardı yolda süleyman abilerde buna şahit oldu baska zaman olduda gelıp senı almadıkmı bu yaptıhın nankörluktur fırat senınyakısşmıyo böle şeyler bilader
var mı bu taraflarda kimse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 ----------
bu sessizliği yok olarak kabul ediyorum iyi akşamlar beyler, yarın bi aksiyon olursa haberleşiriz
Ninja
arkadaş niye hayat yok pazar günleri bu forumda ya ben sadece pazar çalışmıyorum... evli olanları tenzih ederim
Ninja
ben zaten motoru garaja kapatıp dayımlara geldim daha da davosa gelmem
Ninja
Atraksiyonu yaptık ben,Gökhan,Murat,Mustafa abi olarak.
Takas işi hayırlı bir şekilde gerçekleşmiştir. Murat'a ve Mustafa abiye hayırlı , uğurlu olur inşallah.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
özcan kardeşim tiger kardeşliğimiz hayırlı olsun mustafa kemal
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------
arkadaşlar slm mustafa ve kemal yılmaz kardeşleriz yaşlarımız 31 ve 38 gazcılarda elektrik malzemelri toptancılığı ile uğraşıyoruz.soner şimşek özcan1980 arkadaşlarımız aracılığı ile bursa mt kulübünüze üye olduk.gezilerde ve buluşmalarda sizlerle tanışmak ve görüşmek isteriz herkese sevgiler.mustafa ve kemal yılmaz gazcılar yılmaz elektrik.
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
slm arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
ben tanıştım kemal abiyle benim bacanak olacak
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)