belki bu akşam bişielr yapılır hocam bellimi olur
walla bende motor yok alan olursa gelirim.. gelip alan olmazsada iyi eglenceler...
herkeze iyi akşamlar
akşam bi plan olursa banada haber verin
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
süleyman abi ile konustum bişielr yapalım beyler bu aksam turlamay çıkıcaz 05397677496 tel nodan ulsabılırsınız arkadaşlar eher burdan itibara geçemezsek
kaç kişi oluyor bu aksam....
Size iyi eğlenceler gençler.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
hoş tatlı güzel bi muhappet oldu gene bol bol güldük katılanlara teşekkürler
keyifli bi akşamdı.. Hakan abiye ayrıca teşekkür.. sohbeti çok keyifliydi..
Hakan abi ayrıca resimler içinde teşekkür ederim epey bekledik ama güzel çıkmışlar.. resmi çekeni düşünürsek hepimizin karede olması büyük olay tabii :D
BU ARADA FIRAT SİGARAYA BAŞLAMIŞ (ANLAYANA)
fırat bu seferde sildirmeyeceksin demi
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
kontorum yoktu arayamadım... aklınıza onca kişi gelmiş gittiginiz yerde aramısınızda ben gelmedim mi aklınıza...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------
aha boyle yazıda yazdım foruma daha gidilmeden once yani...
ya fırat unutulmuş olabılırsın uzatmanın ne anlamı var bidahakine inş alırız senıde sanki hiç seni almıyomuş gibi konuşuyosun kalp kırıyosun haberın olsun moruk
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)