saol kardeşim nolan ve lazer de var mı orda, ben de esnafım şimdi tanıdıkla gidip bide aradığımı bulamaz almazsam hoş olmaz ama lazer ve nolan da varsa yarın gidip alayım bu üçü varsa mutlaka birini beğenir alırım
yarın toplantı var mı arkadaslar? alan olursa beni bende gelmek isterim... (05379788329) haberdar edin durumdan... ona gore yarın okula kaskımıda gotureyim..
Yarın buluşak.Aynı yerde,aynı saatte.Saatlerinizi ayarlayın...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ben yeniyim aaabi aynı saat kaç aynı yer neresi yer sanırım barış kafe de saat
hayırdır senin motor serviste falan mı yada sattın mı avatardaki mavi gayet sıkı ama
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Şimdi iyi insanların uyku zamanı
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
olmaması geçici bi durum olsada.. tereddütsüz ehliyetsizim kardeşim :D
daha ölmedin dimi.. bak bu havada cenaze falan uğraşamayız ona göre..
kesinlikle güven motora uğra ama yerini bana tarif et deme ne olur bi tarif ettim fırata tam 6 ay sonra kendim gösterince anladı yerini :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
o motor sürmeyi bile bilmez ya bakma sen öyle komşunun motorunda resim çekilmiş hepsi bu
ama ben iyi insan olmak istemiyorum yaaa :d yokmu bana kafa uyduracak ya :d
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
[QUOTE=stilist16;2196148]olmaması geçici bi durum olsada.. tereddütsüz ehliyetsizim kardeşim :D
daha ölmedin dimi.. bak bu havada cenaze falan uğraşamayız ona göre..
ne ölmesi abi ya sende gencecik delikanlı adamı öldürdün iki dakkada oldumu şimdi
beyler yarın biraz geç de olsa, geçten kastım 20.00-20.30 falan gelicem yanınıza motorların yanına gelir iki gaz çekerim karşılarsınız beni yoksa bulamam sizi orda, yada yakalara karanfil mi taksak
olur olur ben de yeni aldım zaten, yıllardır peşindeydim sonunda denk geldi ama şimdi diyorum keşke yemeyip içmeyip daha erken alsaydım, alana kadar hayrandım iki tekere, aldım hayranlığım daha da arttı
bugün bana da uyar saç kestirmeye gitmem lazım ama ayarlarız bişeyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 ----------
seninki kaç modeldi sedici kardeş?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------
10.11.2010 09:05 başımız sağolsun türk milleti...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)