Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    VOLKAN, SENDE 2 TANE KÜREK VAR MI?
    bizim teknenin güzelim 15 beygirlik motoruna kalk gidelim yapmışlar. bugün hem de. jandarma, ifade filan onlarla uğraşıyordum.
    ben satıcam lan bu tekneyi. satıp kurtulucam. sonra da teknesi olan arkadaşlar bulucam kendime!

Alıntı kontgerilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    falkon iş merkezini gectim arada bi tane servis buldum. muhsin isimli biri ile muhatap oldum. adam öyle pek sıcak davranmadı ama bakalım motor nasıl olacak aksam 5 de gel al dedi ben yarın gidip alacam...
    abi adam sana niye sıcak davransın?
    motorunu servise götürdün diye seninle yatacak değil ya!
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı seflek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim teknenin güzelim 15 beygirlik motoruna kalk gidelim yapmışlar. bugün hem de. jandarma, ifade filan onlarla uğraşıyordum.
    ben satıcam lan bu tekneyi. satıp kurtulucam. sonra da teknesi olan arkadaşlar bulucam kendime!
    Geçmiş olsun diyeceğim ama geçmez biliyorum,Canınız sağ olsun.
    Mal canın yongası.
    Dıştan takmamıydı?
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    geçmiş olsun diliyorum.Bu arada b için yaşım ocak ayında doluyor.Ocak ayındaki döneme yazılabilirsem eğer mart sonu almış olacağım ehliyetimi...Bakalım babam al diyorda a2'yi motoru alırım falan diyor ne zaman belli deil.O yüsden biraz bakındım ama sanırım bekleyeceğim her ikisinide birlikte alacağım sora.Ya ne bileim insan biraz indirim yapar 300dedi aşağıya 1ytl indiremem dedi şaştım kaldım ben nasıl iştir bu anlamadım...Neyse en uygunundan b+a2 alırım inş daha vakit var bekleyeyim bare...Bide o dediğiniz msn adresi ile irtibata geçmeye çalışacağım...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun diliyorum.Bu arada b için yaşım ocak ayında doluyor.Ocak ayındaki döneme yazılabilirsem eğer mart sonu almış olacağım ehliyetimi...Bakalım babam al diyorda a2'yi motoru alırım falan diyor ne zaman belli deil.O yüsden biraz bakındım ama sanırım bekleyeceğim her ikisinide birlikte alacağım sora.Ya ne bileim insan biraz indirim yapar 300dedi aşağıya 1ytl indiremem dedi şaştım kaldım ben nasıl iştir bu anlamadım...Neyse en uygunundan b+a2 alırım inş daha vakit var bekleyeyim bare...Bide o dediğiniz msn adresi ile irtibata geçmeye çalışacağım...
    Bu arada korumalarınıda halledersin ufak ufak sonradan masraf çıkmamış olur.Baharda da motoruna binersin inşallah

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun diyeceğim ama geçmez biliyorum,Canınız sağ olsun.
    Mal canın yongası.
    Dıştan takmamıydı?
    evet dıştan takmaydı ihtiyar yaa! (yeniydi de be abi)
    canımız sağolsun, genciz, güzeliz, çalışır kazanırız!

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)

abi acayip dumur oldum yaaa vayyyy şerfsiz köpekler ruhsatı falan varmıydı bari,yahu o marinada bekçi yokmu.

bak yemin ediyom diyecektim abi gel tekneyi burgazda benim boş yere bağlıyalım ben ilgileneyim dicektim sen yanlış anlrsın diye sölemedim çok üzüldüm yaa jaonson du deme güzelim sıfır motor gitti yaa ne adiler var bu türkiyede yaa dur ben tanıdığım motorculara söliyeyim ama bana tanınacak bi numara falan ver yani bekliyorum ruhsat sendeyse oruç rouç ağzımı bozmak istemiyom yaaa üfff harbiden çok üzüldüm.BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ABİ SAĞLIK OLSUN BULUNMAZSA BAŞININ GÖZÜNÜN SADAKASI OLSUN.

İNŞALLAH YAKALANIR SEREFSİZ ADİLER,..................... BAK BOZDUM AĞZIMI DURAÖADIM GENE...

ABİ SEN O TEKNEYİ BANA SAT BERABER ÇIKARIZ BALIĞA MERAK ETME BEN ÇALDIRMAM BİİŞEYİNİ BAŞTAN SÖLESEYDİN YA MOTORU ÇALINMADAN ÖNCE O ZAMAN PAZARLIK EDEYDİK .

NEYSE HAYILI İŞLER KOLAY GELE HERKESE

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    abi gecmis olsun insallah calanlar bulunur...

abi biz türk insanıyız esnaftan güleryüz ilgi alaka bekliyoruz.
    adam benim motoru bedavaya yapacak değil ya
    yapacak alacak parasını ama olay o diil..
    bilmem anlatabildim mi?

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Bu arada korumalarınıda halledersin ufak ufak sonradan masraf çıkmamış olur.Baharda da motoruna binersin inşallah
    Korumalıklar için yavaştan para biriktirmeye başladım.İlk baştan mont ve kask için ayrı ayrı para biriktiriyorum...Lazer Vertigo Lx sanırım alacağım kask uygun ve kaliteli olarak araştırmalarımdan sonuç çıkartım sizlerinde yardımıyla en uygununu en iyi fiyata almayı planlıyorum.100euro idi fiyatı.Montuda bursa altıparmak karadağ pasajında deri mont terzisi var oraya korumalıklı bir mont yaptırmayı düşünüyorum..Tanıdığım biri hazır almamın daha iyi olacağını söledi ama deri ve hazır montlar 300euro'dan başlıyor çok para benim için.Babamdan da bu kadar fiyatlı bir mont isteyemem motoru aldıktan sora.Terzi ile konuştum hazır modeller var dedi veya sizin getirdiğiniz bir modelide yapabilirim dedi.Silikon korumalı bir mont yaptırmayı düşünüyorum.Ehliyeti de artıkın mart sonu alırım ama bakalım kısmet herşey.

Seflek abi geçmiş olsun diyorum..İnsallah yakın zaman içinde bulunurlar.Ama bulunması için iş üstünde yakalanmaları gerekir.Daha doğrusu yakalandıktan sora yaptıkları işleri sayıyorlar ya ozaman çıkıyor piyasaya..O yüsden öle dedim...
    AKIN FİDAN

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Cem abi geçmiş olsun ya çok üzüldüm. o motor varya çalanın ...... girsin.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Motosikleti
    dominar400ug
    motoru servisten az önce aldım. canavar gibi olmuş. yolda gelirken 100km hıza cıktım motor hala yol arıyordu gitmek için,

serviste volkanla (V&B) karsılastık tanıstık o da motorunu getirmis
    benzin pompasında sorun varmıs gittik beraber aldık benzin pompasını,
    sonra onun motora birde akü alacaktık. benim biraz işlerim olduğu için
    onu gazcılara bıraktım umarım satıcı gibi olmamısızdır
    benim motorun plakalığında istanbuldaki servisin reklamı vardı beni ordan tanımıs
    umarım o da sorununu halleder...

beyler hava tam gezmek için mükemmel
    evde kapanıp kalmayın sonra üzülürsünüz
    kış gelmeden son güzel havalardan ...

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Benim caanım 15 beygirlik dıştan takma suzuki motorumu çalan yahut çalanlar hakkındaki dilek ve temennilerinize aynen katılıyorum arkadaşlar!
    şüpheli bulundu. (motoru çaldığı aracın içinde hem de..)
    tabii klasik taktik ful inkar ediyor.
    ben biraz konuştum, tekneyi satın aldığım gazeteci arkadaşımsa doğrudan şüpheli ve yakınları (bilhassa da annesi hakkında) pek çok şey söyledi şüpheliye. (sanırım hafif dövdü de..)
    ama ben karşıyım kaba kuvvete. (ihtiyar n'oluyor bana?)
    bulunacağını pek sanmıyorum. allah beterinden saklasın deyip moral yapıcaz kendimize, başka çare yok.

ARKADAŞLAR...
    İFTAR İÇİN 03 EKİM SALI AKŞAMI UYGUN MU?
    mudanya yolu madenciler sitesinde bir arkadaşın işlettiği restoran/kafeterya bir yeri öneriyorum. (yemekler hesaplı, temiz ve lezzetli)

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Seflek abim mudanya yolunun neresinde kalıyor peqi madenciler sitesi ben bilmiyorum da bu arada okulum bademlide ama ben bilmiyorum. Ya aslında böle hatırlar gibiyim ama yine de hatırlayamıyorum. pazartesi günü olsa olmaz mı sizler için ozaman dersanem yokta benim çok iyi olur benim için hem sizlerle tanışmış olurum ve sizlerden mahrum kalmam.Bide böle çok ters tarafta kalıyor dersanem heykelde oraya gitmem çok büyük sorun olacak benim için otobüs+metro.Dönüş ayrı bir sorun Gürsuda oturuyorum...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seflek abim mudanya yolunun neresinde kalıyor peqi madenciler sitesi ben bilmiyorum da bu arada okulum bademlide ama ben bilmiyorum. Ya aslında böle hatırlar gibiyim ama yine de hatırlayamıyorum. pazartesi günü olsa olmaz mı sizler için ozaman dersanem yokta benim çok iyi olur benim için hem sizlerle tanışmış olurum ve sizlerden mahrum kalmam.Bide böle çok ters tarafta kalıyor dersanem heykelde oraya gitmem çok büyük sorun olacak benim için otobüs+metro.Dönüş ayrı bir sorun Gürsuda oturuyorum...
    Benim ofis uluyolda. gelirsin, seni götürürüm. yemekten sonra da evine bırakırım. uyar mı?

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Evet,şimdilik başka bir programım yok.

Pazartesiye daha bir netleşir herhalde.

Seflek hocam, ben hayatımda tavuk dahi kesmedim,içim fena oluyor.
    Geçen gün dükkana bir fare girmiş,hanımdan yardım istedim olmadı sonunda komşuyu çağırdım o halletti.
    Lakin bazen kendimi dişlerimi sıkarken buluyorum bir yanlışı görünce,beynim dönüyor,kafasını keserle ezesim geliyor adilik yapanların.

Cinnet bu olsa gerek ALLAH herkesi beladan şerden korusun.

Motosikleti
    dominar400ug
    ARKADAŞLAR...
    İFTAR İÇİN 03 EKİM SALI AKŞAMI UYGUN MU?
    mudanya yolu madenciler sitesinde bir arkadaşın işlettiği restoran/kafeterya bir yeri öneriyorum. (yemekler hesaplı, temiz ve lezzetli)

bana uyar abim. yalnız yer tarifini biraz açıklayıp yaparsan iyi olur bi de iftara free mi gelicez yoksa hanımları da alalım mı?

umarım motorumda calısır ve gelirim. yine ne oldu diyeceksiniz. aynen anlatıyorum.

motoru servisten aldım eve geldim. yarım saat sonra evden cıktım hanımı işden alayım dedim ama olmadı. yola cıktım 500metre gitmeden motor bir anda yıgıldı kaldı. tarrrr diye bir ses , stop etti kendimi sağ tarafa kenara zor attım.

servisi aradım benzin bitmiştir , o ses benzin pompasının sesidir dedi.
    evet ses ordan geliyomus ama benzin bitmemiş yeni taktikları benzin filtresi, hortumun girdiği yerden kırılmıs,
    bir arkadasımı aradım benzin filtresi aldı geldi taktım zorla calıstırdım eve geldim
    aksamım rezil oldu. ben ne sanssız adamım yahu.

sanırım filtreyi değiştirirken hortumu fazla cektim benzin pompasından hava alıyor yada o da arıza yaptı. eve geldikten sonra tekrar uğrastım calıstıramadım.

yarın heryerini söküp tekrar bakacam insallah servise gidecek kadar yaparım.
    uyuz oluyorum böyle işlere.

servis benzin filtremi beğenmedi dandik bişe taktı 10km yol gitmeden kırıldı kendi kendine.

ben yine sahin filtresi takayım bari ,

pimpirikli adamızya her işimiz böyle ters gidiyor
    çin motorudur normaldir demeyin arkadaslar, simdiye kadar hiç yolda kalmadım ben bu motorla, servise giderkende üstünde gittim,
    çıkınca elime aldım ama

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    Gözün aydın hacı, motorları çalan şebekeyi bulmuşlar organize suçlarda bi gece misafir ederlerse, hem konuştururlar hemde sizin yerinize ilgilenirler. ;)

Bu arada ben arka çanta sorununuda çözdüm, sıra yan çanta ve depo üstü çantada

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı Ralf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözün aydın hacı, motorları çalan şebekeyi bulmuşlar organize suçlarda bi gece misafir ederlerse, hem konuştururlar hemde sizin yerinize ilgilenirler. ;)

Bu arada ben arka çanta sorununuda çözdüm, sıra yan çanta ve depo üstü çantada

Hocam sizin şu motorun deposu ve kuyruk grenajı ile selesi kesin benim motora uyar,şaseler aynı.
    Benim ki de 500 lük hoysung olur.

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    Hocam sizin şu motorun deposu ve kuyruk grenajı ile selesi kesin benim motora uyar,şaseler aynı.
    Benim ki de 500 lük hoysung olur.

Evet, akraba oldukları çok belli oluyor. Bende depo üzerndeki Hyosung yazısını Suzuki ile değiştirsem fark edilmez die düşünüyorum

Not: Arkadaşlar az önce Bursa üzerinde parçalanan meteoriti gördünüz mü? Uzun çok güçlü yeşil ışık izi ile kuzey istikametine giderken arkasında parçalarını bırakmaya başladı ve sonra tamamen yok oldu Güzel bir manzaraydı.

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Ralf isimli üyeden alıntı
    Not: Arkadaşlar az önce Bursanın üzerinden parçalanan meteoriti gördünüz mü? Uzun çok güçlü yeşil ışık izi ile kuzey istikametine giderken arkasında parçalarını bırakmaya başladı ve sonra tamamen yok oldu Güzel bir manzaraydı.

Tüh kaçırdık desene foto filan yokmu.

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Benim ofis uluyolda. gelirsin, seni götürürüm. yemekten sonra da evine bırakırım. uyar mı?
    Valla çok iyi olur çok da mutlu olurum ..Bu arada uluyolda nerede dükkanınız ben İbn-i Sina İlköğretim Okulu mezunuyum.8senem geçti gazcılarda...AH ahhh valla süper günlerdi ya...Neyse konumuza dönelim...3Ekim Salı akşamı iftar yemeğinde birarada oluyoruz öle deil mi?...
    AKIN FİDAN

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler