dün denetleme var eksik evrak+a2 olmayan çıkmasın denince çıkarmadım motoru kardeşim bi tozunu aldım ısıttım koydum garaja sonra evin eksikleri için alışverişe gittik orda kuzenlere yakalandık falan filan derken motorsuz da gelemedim :( eskşehir gezisi beni bozar kardeşim ah a2 ah alacaktık vaktiyle kısmet olmadı size iyi eğlenceler ama müsait olduğun bi akşam bizim tarafa yolun düşerse çay ısmarlayabilirim barış kafede
[QUOTE=stilist16;2194856]Motorumun kazanın hemen ertesi günü topladım çokşükür.. korktuğum kadar sorun yokmuş.. kaza akşamı inceleme fırsatım olmamıştı.. artık kare bi farım var -ve kesinlikle iğrenç oldu- ama mecburiyetten taktık.. elde o vardı..
Bugün gündüz fıratla buluştuk.. mudanya-trilye yaptık.. dönüş yolu aşırı kaygan olunca biraz hopladık ama çokşükür sağ salim Bursaya vardık.. 17:00 civarında Barış cafede Gökhanla buluştuk-tanıştık ve çook memnun olduk- ordan dağyoluna çay içmeye gittik haktanla buluştuk.. Özcan abi oraya geldi.. ordan bi altıparmak.. altıparmakta özcan abiye artçı oldum bi korupark yaptık.. abi bu arada motorun çok rahat banane ben eskişehrede orda gitcem koruparktan eski fakülte yaptık ve dağıldık.. çok keyif aldım.. yayında ve yapımda emeği geçen..
güzel gazladık abibaktın bana ulaşamıyonuz dağ yolundaki mekanda çay içiyorumdur abi
huzur verici sesiz bi yer hoşuamgidiyor manazaraya karşı
[QUOTE=gökhans16;2195618]Ben de var ehliyet valla yarın gelirim ça yını içmeye. Beyler beleş çay var barış cafe de kimler geliyor :p[/QU
hasta olmasaydım gelırdım bende gökhan kardeşiim
bende hastayım be haktanım ama motora bindiğim zaman iyileşiyorum )))
geçmişolsun kardeşim kendine iyi bakman lazım sen lazımsın daha bize bu arada sedici kardeş sende cbr mi var?
ahahaha ben de hastayım bir haftadır ilaç kullanıyorum ama aynen motora binice geçiyo yarını beklemeyin kardeşim çıkın gelin ben bugün erken çıktım işten müsaitim evet hem de repsol var bende de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
arkadaşlar kurban olam bana nolan n62 ve lazer vertigo satan bayi söyleyin Bursadakiler olursa süper olur zira işten şehir dışına vaktim yok
ah kardeşim bi güvenebilsem şimdiye çoktan almıştım bide açık konuşmak gerekirse çok da hoşuma giden bi modeli yok ona rağmen denedim ama kalıpları da benim kafaya uymadı o yüzden ls2 almadım her modelini bulmuş olmama rağmen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------
bu arada ls2 shogun modelini bulabilirsek onu alırım aklınızda olsun, güneş vizörü falan var dropdown
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
yarın toplanıyoruz dimi??? çarşambaydı toplantı günü..
yok yok bu dediğim dropdown gözlük gibi oluyo ya hani düğmesi oluyo içten aşağı iniyo o model
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)