dün gece zübeyde hanım doğumevi kavşağında ters yöne giren bi şahinle kafa kafaya çarpıştık.. bende çokşükür çok önemli birşey yok ama motorum biraz ağır hasta..
Pazar günü görüşmek üzere..
dün gece zübeyde hanım doğumevi kavşağında ters yöne giren bi şahinle kafa kafaya çarpıştık.. bende çokşükür çok önemli birşey yok ama motorum biraz ağır hasta..
Pazar günü görüşmek üzere..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
pazar gunu bir yerlere gezi felan yapsak daha iyi olmaz mı?
Süleyman abi şaşırdım açıkçası. Sende önemli bişey olmamasına sevindim.
Bir daha kaza yapmaman dileği ile geçmiş olsun.
arkadaslar yarınki plana sabahtan akalım diyorum.. ben musaıdım musaıt olan varsa arasın bulusalım gdelim..05379788329 (yanlız motorum yok)
beyler bu gün bursada motorculara denetleme var a2 si olmuyan evrak eksikliği olan arkadaşlar dikkatt
eyvallah kardeşim uyardığın iyi oldu tam kapıdan çıkarken görmek biraz heves kırıcı oldu ama olsun motoru bağlattığımda yaşayacaklarımdan hafif olduğu kesin
arkadaslar birazdan suleyman abi ve ben bulusma saatine kadar bir yerlere gezmeye gidicez..sanırım trilye veya mudanya olucak gidecegimiz yer.. gelmek isteyen olursa arasın beni haberleselim.. 05379788329
geçmiş olsun arkadaşım, hafif atlatmana sevindim. bu son günlerde çok kaza olmaya başladı yine...
yalnız şu "elektrikli motor" olayına sakın bulaşma derim; zira onlar daha tehlikeli. aletin hiç sesi çıkmıyor, ufak olduğu için görünmüyor, değil otomobiller yayalar bile farketmiyorlar. çok sakat....
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
beyler barış cafe de toplanıyormuyuz kimler geliyor?
Öncelikle herkese selamlar.
Baklawah Hakan abi yazdıkların için teşekkürler.Ben de seni her yola çıkışımda aradım biliyorsun, fakat kısmet olmadı bi türlü.Ama bi gün mutlaka denk gelicez
Stilist16 Süleyman ile olan atışmanızı bitirmenize sevindim.İkinizde değerli arkadaşlarsınız.Net üzerinden yazışmalar yüz yüze konuşmalara benzemez, birlikte bi yerde denk gelir de tanışırsanız bunu anlayacağınıza ve anlaşacağınıza eminim.
Bugün de güzel gezdik dii mi Haktan,Fırat,Süleyman,Gökhan ?
Ben aranıza geç katıldım ama olsun o kadar...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Motorumun kazanın hemen ertesi günü topladım çokşükür.. korktuğum kadar sorun yokmuş.. kaza akşamı inceleme fırsatım olmamıştı.. artık kare bi farım var -ve kesinlikle iğrenç oldu- ama mecburiyetten taktık.. elde o vardı..
Bugün gündüz fıratla buluştuk.. mudanya-trilye yaptık.. dönüş yolu aşırı kaygan olunca biraz hopladık ama çokşükür sağ salim Bursaya vardık.. 17:00 civarında Barış cafede Gökhanla buluştuk-tanıştık ve çook memnun olduk- ordan dağyoluna çay içmeye gittik haktanla buluştuk.. Özcan abi oraya geldi.. ordan bi altıparmak.. altıparmakta özcan abiye artçı oldum bi korupark yaptık.. abi bu arada motorun çok rahat banane ben eskişehrede orda gitcem koruparktan eski fakülte yaptık ve dağıldık.. çok keyif aldım.. yayında ve yapımda emeği geçen..
eyvallah kardeşim saol hepimiz birbirimiz için önemliyiz.. hemde çok..
ben pedalı olan bi aleti kullanabilirmiyim sence
sarhoş ve artist şahinciler yokmu.. gelir beni bulurlar :D
saol dostum.. motorcular bilinçlendikçe biraz daha iyi olacağına inanıyorum..
bu ara üstüste kaza yapmamamı şaşırdın yoksa bir sürdir kaza yapmamış olmamamı :D şaka bi yana kimseye yaşatmasın bidaha inşallah..
saol dostum.. umarım son olur..
teşekkür ederim hakan abi.. çokşükür ucuz atlattım.. elektrikli oolayına girmek istesem bile giremem zaten.. koca depo yetmiyo ufacık akü ne yapsın bana :D
Harikaydı.. bidahaki sefere gündüzden buluşalım.. gündüz trilyeye tek motor gidebildik
güzel gezdik özcan abi benim çok hoşuma gitti eskişehir işide olur inş.
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)