22:30da işten çıkıyorum müsait olursam sizde o saatte orda olursanız bende gelip tanışmak isterim
22:30da işten çıkıyorum müsait olursam sizde o saatte orda olursanız bende gelip tanışmak isterim
kara murat16 ve Doobly olarak saat 20.00'da Barış Kafe'de buluşuyoruz. Maksat muhabbet...
Gelmek isteyen olur diye haber edeyim dedim. Herkes davetlidir. :D
22:30'a kadar kalmayız heralde Barış Kafe'de vakitlice dönmek lazım.
Neyse şans işte inş. Daha sonra tanışırız pazar müsait olursak bi gezi yapsak diyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------
arkadaşlar tanıdığınız bildiğiniz 100cc yarı otomatik bir motor varmı satılık arkadaşım istiyor da.
pazar güneşli mi olur acaba uğrayabilirim yanınza eğer barış kafede toplanırsanız yoksa size iyi eğlenceler, bende ne kask var ne ehliyet
İnşallah hava güzel olurda geliriz kardeşim gerçi hava kötü olursa da ben müsait olursam gelirim de işlerime belli olmuyor benimde ama telimi vereyim müsait olursak görüşürüz ok 0531 953 03 88
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------
bu gece çıkablirmisin kardeşim22:30da işten çıkcam 23de orda olurum istersen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
İnşallah hava güzel olurda geliriz kardeşim gerçi hava kötü olursa da ben müsait olursam gelirim de işlerime belli olmuyor benimde ama telimi vereyim müsait olursak görüşürüz ok 0531 953 03 88
kardeşim kusura bakma geç oldu gördüm ama cevap yazamadım pcde sorun oldu giriş yapamadım nedense evde değilim hasta ziyaretine geldik hasta hasta siz de pazar günü barış kafede hasta ziyaretine gelin bana hepberaber
inşallah bi aksilik olmazsa geliriz kardeşim geçmiş olsun.
göhkan kardeşim byadır görüşemiyoruz ama malum nedenler dolayı ile pazar günü barışa bende gelemıceğim :(
arkadaşlar az önce süleyman abi ile konuştum evındeki internetınde bi proble olduğu için benim yazmamı söyledı pazar günü saat 5 civarlarında barış cafede olucağını söyledi.
bi aksilik olmazsa bna uyar beyler pazar saat 17:00 barış cafe
pazar gunu bende varım artcı olarak benide alın..
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)