selam arkadaşlar. bayramınız kutlu olsun. hava iyi olsaydı eğer sizinle barış cafe'de buluşup 30 ağustos'ta olduğu gibi korteje katılırdım ama bu durumda zor görünüyor. diğer taraftan bcc grubu da yapacağı kortej için çağırdı ama onlara da katılacağımdan emin değilim.
maalesef kendi adıma motosiklet sezonunu bitirdim, sebep belli...
(yağmurdan benim kadar nefret eden biri daha yoktur - deseler çık yağmurda dolaş ölümsüz olacaksın diye camdan bile bakmam yani)
yeni arkadaşlara hoşgeldin diyeyim, belki bir gün bir yerlerde karşılaşırız.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
motoru dükkandan çıkarıp barışa yavaş yavaş gelıyorum
merhaba arkadaşlar,bu akşam ben de sizlere katılmış oldum biliyorum böyle yerlerde gençler çoğunlukta ama ne yapalım aşkın yaşı yoktur derler.benim motor aşkım 40 yılı aşkındır.acaba sizlerin aranızda 1950 den biraz erken ve ya biraz daha sonra doğanlar arkadaşlık yapan çıkacak mı özellikle bursa da olanlar ben yalovada yım ama çok sık bursaya giderim.6 yıldır yine motor sevdam depreşti ve onsuz yapamıyorum.bursaya gittiğimde sohbet,olur da gezi arkadaşı olacak arkadaşlar arıyorum.her yaz 10-12 günlüğüne türkiye gezisine çıkıyoruz bursadan bana katılan çok yakın benim gibi o da hasta bir dostum var bazen yanımızda 1-2 arkadaşı arıyoruz - memet77 carnaby-200
Tamam kortej bitti dağılın Bursa MT.
Fotoğrafları çok merak ediyorum biri koysun şuraya.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
Hoşgeldiniz.
Güzel yol arkadaşlığım vardır.
İtina ile düşerim.
Çok güzel dalga geçilirim.
Bu aralar pek bir durgunuz ama eskisi gibi toplaşır geziler düzenleriz umarım.
teşekkür ederim kanucan,ben çok tatlı tatlı dalga geçmelere bayılırım,yolda da kimseyi üzmem,ben gençlerle ayni yaşta olacak kadar alçak gönüllüyüm,motorsuz kalmışın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------
Sayın arkadaşlar bursadan benim yaşıma yakın olanlar mesaj atsın.yaşını belirtmek istemeyenler çaktırmadan nokta nokta koysun.herkese saygılar
güzel bi kortej oldu süleyman abi ve arda kardeşimizle güzel bi dağ yolu sefası ve şehir turu attık güzel bi geceydi devamını getirmek dileğimle hayırlı geceler mt ailesi
Yokluğun hissedildi neden gelmedin.. deli gibi aradım seni telefonunda kapalı..
Kaçıranlar çatlasın dağyolu bu havada çoook iyi geldi..
Haktan'ın çektiği resimler.. idare etcen kanu başka yok bende :d
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Özledin demi abi beni.
Telefonum bozuldu (çok seviniyorum) onun için kimse bana ulaşamıyo.
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
ben de bursa choppers club ile birlikte saat 20'de sarayönü çay bahçesinden hareketle heykel-setbaşı-altıparmak-çekirge üzerinden acıbademkavşağına oradan da bulvara geçerek turumuzu tamamladık. 34 motorla katılan bcc dışında yolda katılanlarla birlikte sayı bayaa kalabalık oldu. Zülfü Livaneli konseri başlamadan önce de gruplar dağıldı, biz benzin cafe'ye gittik maçı izledik.
ortam süperdi, kortej de öyle. bu akşam motosiklet kullanıcısı olduğum için çok sevindim ve bir kez daha gurur duydum.
inşallah bir dahaki toplu sürüşte hep beraber oluruz. fotoğrafları daha sonra eklerim...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Bcc'nin naptigina anlam veremıyorki insan bursaenduro direk olarak bulvardaki yürüyüşe kitlenmişti önde motosıkletler arkada insanlar süper bir ortam vardi . Bcc ' de buna katılabılırdı tabi kendi düşünceleri kimi maçı izler kimi coskuyla motosıkletinin tepesindedir. ama bana biraz saçma geldi madem kendilerini chopper olarak ayrı tutcaklar ....?Kendimizi dişardan birinin gözünden bakarak incelediğimizde düşünsenize heykelde yürüyen bir vatandaş once bcc yi görcek 1 saat sonra farklı gurup olan bursa enduro yu
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)