Arkadaşlar belediyenin verdiği bilgi yürüyüşün 17.00da başladığı yönündedir. Bundan dolayı toplanma saati 18.00 olarak değiştirilmiştir. Bilginize...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------
Tamam ben sana bayrak ayarlamaya çalışıcam :D
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
beyler nerde kaçta toplanıyoruz gezi yapılcakmı bende gelirim
Gençler uzun bi aradan sonra ben de varım kortejde.
Not: Kar bile yağsa ordayım. Görüşmek üzere.
Biz 17:00 da Barış ta toplanalım.Karafatma ya hep beraber gidelim, geçen seferki gibi.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
eher iş yerinden izin alabilirsem bende gelirim şu buluşma yerini satt kaçta kesin bi kararlaştırsak iyi olur...
tamam allahın izniyle 29 unda saat 17:00 da barış cafe de buluşmak üzere
hava çok bozuk bi çoğu şehirde kutlamalar iptal olmuş bizim kortejde değişiklikler varmı bilgisi olan.
herkeze iyi akşamlar
yarın yine çok güzel bir kortej olucak. umarım hava iyi olur(gerçi meteroloji tam tersini belirtiyor)
yarın 17'de barış kafeye gelemesem bile 18'de karafatmadayım. motoru yıkayıp bayrağımızı takıp gelicem
herkeze iyi akşamlar
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Arkadaşlar merhaba, ismim Batuhan foruma yeni katıldım, uzun araştırmalar ve uğraşlar sonunda ilk motorumu aldım (Honda CBR 125) şimdi sıra kask ehliyet ve diğer ekipmanlara geldi ilk mesajımı şehrimin başlığı altına yazmak istedim (yanlış yaptıysam affola) ehliyetimi almış olsaydım korteje katılmayı çok isterdim şimdilik sadece önceki senelerdeki gibi seyirci kalıyorum malesef, toplantı ve aktivitelere elimden geldiğince katılmak isterim herkese selamlar
hoşgeldin kardeş bende mesai yapmazsam gelcem
Geçtiğimiz günlerde birkaç kere güvenimi sarsmış olsa da yine Accuweather'a güveniyorum ben. Akşama bizi yağmur değil de soğuk bekliyor sanırım.
teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk korteje malesef katılamıyorum ama cumhuriyet caddesinden geçilirse izlerken bile katılmış kadar olucam klasik bir toplanma yeriniz ve saatiniz var mı yoksa aktiviteleri duyurup öyle mi buluşuyorsunuz
hoşbulduk tekrar, barış cafe iyidir ya hem bana yakın mesafede korkmadan gelebilirim buluşmalara
kortej geçişini kaçırmam inşallah işim dolayısıyla pek sabit kalamıyorum, göremezsem cidden üzülürüm
rotanız belli mi acaba ???
Rota belli dün akşam arkadaşlarla karşılaştık söylediler ama o an kafam meşgul olduğundan pek aklımda yer etmemiş. Burda olan biri varsa yazar birazdan.
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
arkadaslar ben işim dolayısıyla gelemiorum.. siz eglenirken ben merinosta 29 ekim balosunda olucam.. size iyi eglenceler...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)