Valla ben gelemiyorum.
Gelicek kimsede yok motorda yok.
Dün fena üşüttüm ciğerleri şimdi evde yatalağım.
Valla ben gelemiyorum.
Gelicek kimsede yok motorda yok.
Dün fena üşüttüm ciğerleri şimdi evde yatalağım.
havalar böyle giderse bu pazar çıkalım gezmeye beyler ne dersiniz?
arkadaş istiyordu o gelmezse neden olmasın haktan kardeş
arkadaşlar 20000 bakımı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz servis fiyatları ve nelerin değiştiği hakkında.
duran kardeşler nerde tam adres alabilirmiyim arkadaşım?
yaparlar da kaça yaparlar aga para sıkıntım var bu aralar
inonu caddesinden asagıya dogru inerken opetin ordaki lambalardan sola don.. ilerden ilk aradan saga donunce hemen sagda showroomu solda ise servisi bulunmakta..
ne kadar sürede yapıyorlar bakımı aynı gün içinde alabiliyormuyuz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
ne kadar sürede bitiyor bakım? Aynı gün içinde alabiliyormuyuz motoru?
Yahu tamam gökhan konşuk iyidir güzeldir D&B motor da.Bi bakım için istanbula gidilir mi yahu.
KOcaman Motosiklet Ersan Kocaman bursadaki tartışılmaz en iyi ustadır.En azından git konuş fiyatı ağzından al.Öyle uçuk kaçık rakamlar da deil isteyeceği.
AKIN FİDAN
ben yeni aldım bu motoru ve herkese de güvenemiyorum kardeş o yüzden bilgi almaya çalışıyorum. Bi gideyim konuşayım bilgi için saol.
Sirft garantiden yağ pompasi gelmedi yurt dişindan gelcek diye motor 1 ay yatınca yahut Bakıma motoru goturdugunde bunun arka damperi bitmiş çok ön kaldırmişsin (150 cc liq motorda niye ön kaldırcaksam? ) değiştirdik diye 50 lira fazla alınca 5 liralık malzemeye işcilik 1 saat 30 tl +20 tl damper diye ister istemez gidiyorsun.Lanet olsun bursada başka servise gitsen garantıden çıkcak ona verceğim parayi benzine veririm daha iyi en azından kazık yemem düşüncesiyle hatta ben 30 liraya giidp geliyordum yolda yaşadıklarımda kar olarak yanıma kalıyordu
Arkadaşlar bilmeyenler için kortej bilgilerini aktarıyorum.
Kortej başlangıcı : Karafatma Meydanı
Kortej bitişi : Fsm bulvarı
Kortej saati : 20.00
Kaskı ve korumaları takmaya özen gösterelim arkadaşlar. Ayrıca bulvara gitmeden önce şehir turu atılacaktır bilginiz olsun..
Bayraklarınızı bağlayın gelin korteje 29 ekim Cumhuriyet bayramımızı kutlayalım
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)