Bekoo kpss sorularını kanu'yla beraber çalıp memur oldunuz dii mi en sonunda. :D
İftar da yalan oldu gitti...
Bekoo kpss sorularını kanu'yla beraber çalıp memur oldunuz dii mi en sonunda. :D
İftar da yalan oldu gitti...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
herkeze iyi akşamlar
yarın dershanenin son günü. yarın 13:00 civarı sınav biticek. Haftaya pazara kadar derhane tatil.
yarın sınavdan batu ile dağyenice göletine gidicez hem olta atmaya hem mangal falan müsait olan buyursun gelsin.
dağyenice bursaya 15 km falan uzakta doğancı barajına giderken tepede biyerde...
buyrun bir iki tane fotoğrafı.
Uploaded with ImageShack.us
bana ulaşmak isteyenler 13:00 den sonra arayabilirler sınavın ortasında telefon çalmasın
berkant 5358181666
herkeze iyi akşamlar
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
birkaç tanede kortej fotoğrafı benden resimler anca elime geçti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Berkant başka rota seçin 15 km için motoru çaliştirmaya deymez uzun yol olsa gelirdim olurda fikir değiştirirseniz msj atarsn.
Fotolar için sağol Bekocum
Bakarız kanu
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
bayramdan sonraki ilk pazar ayın 12 si referandum günü.. ondan dolayı öğleden sonra gidelim.. orda güzel bi piknik yaparız.. sonrada güzel bi şehir turu.. güzel bi gün olacak.. sabırsızlanıyorum..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Bayramdan sonraki Pazar oy kullanıcaz. Öğleden sonra şehir gezisi olabilir. Ama daha sonraki hafta Eskişehir yolu güzel olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
İşçi nikli kullanıcı arkadaşımız Fatih bi aralar Karacabey'e davet etmişti. 12 Eylül'de Karacabey akar aga.
Sağol Hakan abi.
yarın muayneyi yaptırıyorum...
dershane tatil haftaya pazartesi (13 eylül) de açılcak o tarihe kadar gezi olursa çok güzel olur ondan sonra benim katılmam çok zor olur...
herkezin kandili mübarek olsun
iyi akşamlar
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Cumartesi akşamı uzun süredir yapmadığımız toplanmayı yapalım...
Hem özlemimizi gidermiş oluruz hemde pazar günü yapmayı düşündüğümüz mangal partisi içinde konuşmuş oluruz.
Buraya yazıyorum herkes beyaz atletini,pijamasını,beyaz çorabını,terliğini kendisi getiricek.
Konuşulcak bir konu var ama gelenler bilicek
Ne diyorsunuz...
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)