Selamlar arkadaşlar. 2 Eylül 2010 Akşamı iftar programı yapsak herkese uygun olur mu?
Gelmek isteyenler elime mum diksin. Bi de nereye gitsek acaba? Herkes fikirlerini yazsın.Tanıdık mekanı olan varsa önerebilir.
Selamlar arkadaşlar. 2 Eylül 2010 Akşamı iftar programı yapsak herkese uygun olur mu?
Gelmek isteyenler elime mum diksin. Bi de nereye gitsek acaba? Herkes fikirlerini yazsın.Tanıdık mekanı olan varsa önerebilir.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
4 eylülde sınavım var ama gelirim yada gelmeye çalışırım diyelim...
pazartesi günü (30 ağustos) zafer turu var bursada.
beşevler karafatma heykelinin oralarda buluşulcak tam adresi hatırlayamıyorum saat 16:00da güzel bir kortej olucak ben katılmaya çalışcam gelebilcek olan varsa gelsin...
dershane dersler testler bişeyler bişeyler yüzünden çok yazamıyorum.
herkeze selamlar
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
iftara katılabilirim. ama kesin birşeyler yazılsın...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
2 Eylül akşamı ben de katılabilirim..
Saygılar
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
2 eylülde bende gelicem iftara...
pazartesi 30 ağuston zafer turuna gelen varmı?
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
herkese selamlar arkadaşlar
Bende bursadan katılıyorum motorsuz olarak bitane motor buldum sizlerede danışmak isterim 9500 km de jinlun 150-5 cc bir motor tek sorunu 3 vites dişlisi sıyırmış yaptırmış 1000 km test etmiş problem yokmuş sıkıldığı için satıyormuş 1750 tl diyor 1500 tl olursa düşüneceğim ilk defa motor kullanacağım umarım araba kadar kolaydır (yaşım 27) hızla ilgili bi takıntım yok hafta sonları aktivite olsun ufak tefek gezi amaçlı olacak en arkadan gelsemde problem yapmam nasıl uygun görürmüsünüzhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-jinlun-jl-150-5-9934-km-de-2005-model-jinlun150-5/detay İlan no: #23102818
Maddiyatı biraz zorlayıp bunu alman daha iyi olucaktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-ybr-125/detay
Arkadaşlar, abiler..
Bu akşam bikaç kişi oturup 30 Ağustos'taki korteje MT olarak başlama noktasına toplanıp gitmeyi düşündük.. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir ?
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Ramazan Şerifleriniz kutlu olsun
Blue geri geldi evet 2.'si düzenlenecek olan iftar yemegi organizasyonu daha yapılmamış anlaşılan
ve bu arkadaşınız organizasyonu yaptı tabi sizede uygunsa.....
Buluşma tarihi: 2 EYLÜL PERŞEMBE
Buluşma Yeri: MUDANYA HUZUR PİLİÇ (yunusların bulundugu iskelede karşılayacam)
Buluşma Saati : 19:15 ile 19:45 arasi
iftar menüsü: Ezo gelin corba - pilav üstü tavuk(bilginize tavuklar ölüdür..) isterseniz köftede mevcut veya bir gün önceden haber verilirse balık (mezgit) yaptırma imkanımızda bulunmakta fiyatlar cok uygundur bilginize...
şimdi geldi sıra yemekten sonra yapıacak aktivitelere
sahilde 1-2 tur yürüyüş denize sıfır bir yerde cay ve sohbet molası ardından tam teçizatlı 15 km koşu hehehe
Katılım listesi
Blue_dolunay
Lütfen listeye kendiniziekleyin
Ufak bir not daha bu liste çarşamba gününe kadar verilmesi şarttır
ona göre yer ayarlanaçaktır
Saygılarımla .....
Yollarda ve Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle ...
Bana ulaşaçağınız numara: 0544 909 35 83 (avea)
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Bitiklikten bütün MT sayfasını baştan sona okudum.
Bi gezi mezi bişeyler yapalım artık.
Bütün il grupları yazın gezi yapar biz kışın yapıyoruz.
meraba arkadaşlar 30 ağustostaki kortajın başlama noktası neresı ??
zekeriya dostum ben de katılamam çok zor, saat 19:00'da kestelden (işten) çıkıp o trafikte mudanya'ya saatinde varmam mümkün değil! iftarı bursa'da yapsaydık olurdu...
30 ağustos kortejiyle ilgili hiçbir yerde hiçbir duyuru yok, bu nasıl iş anlamıyorum? bu kadar mı soğudu millet motorundan, birlikte dolaşmaktan yuh artık!!!!
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Kortej resmi bir nitelik taşımıyor. Bursa Enduro'nun kendi turu. O yüzden pek katılmayı düşündüğümü söyleyemem.
Cumhuriyet Bayramı'ndaki gibi halkın da katıldığı bir yürüyüş bir kortej olacağını sanmıyorum. Varsa da ben bilmiyorum. ;)
Biz de kendi turumuzu atarız arkadaş
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)