arkadaslar bu aksam nilufer barıs kafede toplanalım diyorum... saat 20,12 de iftar vakti saat 21.30 un uygun olacagını dusunuyorum gelmek isteyen olursa 21.30 da barıs cafedeyiz...
arkadaslar bu aksam nilufer barıs kafede toplanalım diyorum... saat 20,12 de iftar vakti saat 21.30 un uygun olacagını dusunuyorum gelmek isteyen olursa 21.30 da barıs cafedeyiz...
selam Bursa MT artık motorsuz kaldığımdan geziler meziler hayal oldu ancak yaptığımız gezilerin fotoğraflarına bakıp iç geçiriyorum ama hala toplanıyosanız bi akşam herkesle bir araya gelmek isterim bari gezemesekte sohbet ederiz
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
selamlar pınar hanım. sizi gören cennetlik....
ben bile motor aldım ama gezemedik birlikte... inşallah bir buluşma ayarlanır da cem başkanı da görürüz bahaneyle...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Selam Bursa MT,
öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun,
arada foruma girip takip ediyorum ama bakıyorumda bu güzel sıcak havaları hiç değerlendirip gezi düzenlemiyorsunuz. Şöyle BursaMT denizde, gölde, dağda, yaylada, derede, şelalede... gibi bişeyler beklerdim sizlerden.
Sonuçta Bursa gibi güzel bi memlekettesiniz deniz, göl, dağ, yayla, dere, şelale... hepsi bol bol mevcut. Ben gezemiyorum bari siz gezip resimlerinizi yayınlayın da gözümüz gönlümüz açılsın.
Herkese selamlar sevgiler...
16 BHN 22
(BatuHaN)
Selam BURSA MT
Ataevler AQUA kaydıraQ 'a girşilerinizi normal giriş ücretlerinin %65 gibi altında indirimli fiyatlardan sokabilirim ilgilenen olursa numaram bilgilerimde var yolunuzda farınızda abart egsozlarınızda açık olsun
Herkese saygılar.......
0536 220 07 52
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Bursa MT'nin ramazanı şerifleri hayırlı uğurlu olsun...
AKIN FİDAN
iftar yemeği güzel olur hakikaten kesin oradayız burdan takip ederimözcan1980
Hayırlısı olsun Pınar abla.Motorsuz olsanda motorcusun sen. Ramazan bitmeden bi iftar programı yapıcaz kısmet olursa, sizleri de aramızda görmek isteriz. Cem amcaya selamlar ve saygılar
Eneeee Kanucan bende çok özledim toplandığınızda haber verin artık arabayla geliriz çizcez karizmayı ama olsun napalımkanucan
Enee pınar abla.
Cem amcayla sizi özledik müsait bi akşam Bursa MT olarak görüşüp muhabbet edelim.
Merhaba hayırlı olsun motorunuz sonunda motorize olmuşunuz sizde allah tekerini düz bastırsın valla o kadar konuşup duruyorduk şansa bak dediğiniz gibi bi gezemedikbaklawah
selamlar pınar hanım. sizi gören cennetlik....
ben bile motor aldım ama gezemedik birlikte... inşallah bir buluşma ayarlanır da cem başkanı da görürüz bahaneyle...
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
@özcan1980: şu iftar konusunu biraz açar mısın? bahaneyle biraraya geliriz inşallah...
@Doobly: portakala ne oldu?
ben de yeni (ve daha büyük) bir motora geçmeyi düşünüyorum, ama düldülü satmaya kıyamıyorum. yakında belki olabilir....
Büyük geçmiş olsun umarım arkadaşının da ciddi bişeyi yoktur.
Moral bozmak istemem ama en yapılmayacak şeylerden birini yapmışsınız. Bir musibet bin nasihattan iyidir. Tekrardan çok çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsiniz ikiniz de. Aman dikkat hepimiz biliyoruz ki şakası yok bu işin.
Geçmiş olsun Enes.
Hayırlı olsun Alper.
Arkadaşlar geçen hafta ben de motoru sattım. Fakat akşam üzeri adamın parasını geri götürmek sureti ile satmaktan vaz geçtim. Kıyamadım la! Boşu boşuna gittik geldik Soner abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------
Çarşamba akşamı bi yerlerde iftar yapsak mı ne?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Geçmiş olsun enes.
Özcan abi naptın sen yaaa kıyılır mı o sarı kıza!!
Ben halen daha kararsızım ybr ye geri dönüş yapabilirim. :D
Ucundan yırtmışsın Özcan Abi.
Çarşamba akşamı için söz veremem, çünkü o aralar İstanbul yollarında olabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)