Abilerim, arkadaşlarım..
Uzun zamandır ortalarda yoktum ve buluşmalarımızı özledim Yarın akşam Alper abi, Kanu, Berkant ve ben saat 18.30-19.00 gibi Barış Cafe'de toplanıyoruz. Gelmek isteyenlere duyrulur
Abilerim, arkadaşlarım..
Uzun zamandır ortalarda yoktum ve buluşmalarımızı özledim Yarın akşam Alper abi, Kanu, Berkant ve ben saat 18.30-19.00 gibi Barış Cafe'de toplanıyoruz. Gelmek isteyenlere duyrulur
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
selamun aleyküm millettt huhuuuu.. yok mu bu tarafa gelen...
mrh arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım motoran rabusto almayı düşünüyorum önerinizi ve bilginizi paylaşırsanız sevinirim
selamlar arkadaslar
İyi akşamlar
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
iyi geceler bursa mt bi kısmınızla taniştim bi kısmınızla henuz tanişmadım [Arda] . Bu arada Özcan abi duyda bi organızasyon yapsan herkes uyku modunda gozukuyor... Bu arada bozz1963 , doobly nin dediği gibi çok ufak bir motor + otomatık vites . Pek kullanişli olmadıgı kanatindeyim.
Ehliyet için Adliyeye giderken Robutsa yı magzada görme imkanım oldu.
Yeni Adliyenin Sol Caprazında Sym-Motorun bayisinde.
Boy Çok Ufak bende 1.85 Boy var oyuncak gibi kaldı 1.50-1.60 boy olsa belki sorun olmazdı.
180cc ama beygir gücü düşük 7.5.
Bendeki Eski Jinlun bile 125cc-8 beygirdi aradaki farkı anla.
Ha ben ucuz yollu Racing Alayım diyorsan 2000-4000 Tl ye Tek alternatif
SIFIR da Kanuni Racer 200cc digerleri hakkında yorum yapamam.
Herşey senin bütcenle alakalı 10-11.000 Tl varsa Al Kawasaki 250cc diyecegem ama bosver
Neyi Beğenip Seçersen Seç,Aklın Hep Seçemedigin de Kalır :-(.
Berkant kardeş Skate yarışmaları ne güzeldi değil mi!
(Walla arıyom,arıyom,denk geleni götürüyom. )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
Aramıza hoş geldin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------
selam portakal44
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
özcan abi bu haftasonu bi bandırma yapalım o zaman onceden karar alırsak daha cok gelen olur toplam git gel 222 km
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...ye&ie=UTF8&z=9
tşk arkadaşlar rabusto hakkında araştırma yaptım sizdende aynı tepkileri aldım tşk.ben bir şey aldığım zaman araştırmadan didik didik etmeden almam.benim istediğim şehir içinde seri ve uzun yolada gidebilecek bir motor arayışı içindeyim bir arkadaş Deer 152 önermiş hoş motor ama uzun yola dayanabilirmi o var tabi
turgut lazımsın birader:D
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
dönüş yolu diyorum gerisini anlarsın sen
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
o zaman kanu anlatsın birader adamı gördüğümde bembeyazdı
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)