Iyi günler.millet Daha evvel Anadolu Çetelem diye bir şey vardı.motoru satmamak şartıyla taksitli veriyorlardı.şimdi o olay kalkmış yani bitmiş.varmı kefil siz kredi kartsız satan tercihen regal chooper veya 3000 tl kadar
Iyi günler.millet Daha evvel Anadolu Çetelem diye bir şey vardı.motoru satmamak şartıyla taksitli veriyorlardı.şimdi o olay kalkmış yani bitmiş.varmı kefil siz kredi kartsız satan tercihen regal chooper veya 3000 tl kadar
Neyi Beğenip Seçersen Seç,Aklın Hep Seçemedigin de Kalır :-(.
ağustosda benim ehliyetten sonra güzel bi karadeniz turu yapalım sevgili bursa mt ne dersiniz?? hoş olmazmı
herkeze iyi aksamlar
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
meraba arkadaşlar siteyi uzun zamandan beri ziyaret edmiordum,ama artık burdayım sizlerden bi ricam var borelli ledow aldım yalnız ön çamurluk almam gerekiyor bursada bir kaç yere sordum ama malesef bulamadım bildiğiniz biyer varsa bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..kazasız sürüşler
http://www.milliyet.com.tr/fotogaler...let-kasklari/1
Bu kasklardan gören varmı arkadaşlar?
16 BHN 22
(BatuHaN)
bize de haber veren olsa...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Ah bir de zamanında foruma bakılsa :(
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Çoook yaşa
aslında hakkaten haketmişsin ama genede geçmiş olsun.. Umarım biraz ders olur :-)
cezzar35- sanırım bu konuda sana yardımcı olabilirim.. 0541 864 42 61
özcan abi büyük geçmiş olsun.. şu an durumun nasıl.. ne zaman tam olarak toparlanabileceksin inşallah??
Kanu aman dikkat canım ybr ile bize verdiğin kara haberleri koca eşşekle verme olurmu -_-
birdahaki toplantı ne zaman ve nerde olduğunu haber verirseniz katılayım.. Ancak çok fazla nete giremiyorum biri bana ulaşırsa geleyim (çok şey istedim galiba) 0541 864 42 61
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
http://www.motordelisi.com/forum/duy...m-calindi.html
arkadaslar lutfen yardımcı olalım.. goren bilen varsa haberdar etsin.. sizinde basınıza gelebilir.. ozcan abi bizim kaanın motoru calınmıs yaw..
özcan sana telefonla ulaşamadım. sen beni cepten ararsan sana gecikmiş bilgileri veririm.
Bursa MT... yaşıyorsanız ufak çapta bir gezi düzenleyelim diyorum. Yaz bitti. Sizde daha tık yok...
__To Be Or NoT tO be__
2 günlük erdek turundan az önce döndüm. artık motorumu seviyorum...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)