arkadaşlar özcan abi geçirdiği iş kazası nedeniyle gelemiyecek,ben de motorda ufak bi sorun oluştu bende gelemicem. İnş. başka bi sefere.Şimdiden size ii eğlenceler.
Bu arada kanu hayırlı olsun artık sende bizdensin he
arkadaşlar özcan abi geçirdiği iş kazası nedeniyle gelemiyecek,ben de motorda ufak bi sorun oluştu bende gelemicem. İnş. başka bi sefere.Şimdiden size ii eğlenceler.
Bu arada kanu hayırlı olsun artık sende bizdensin he
Çok teşekkür ederim abi
Orhaneli yolunu nedense çok seviyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------
Teşekkür ederim abi artık bende choppercıyım.
Geçmiş olsun özcan abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
Bu güzel güneşli pazar gününü evde oturarak geçirmeyelim.
Benim bir mudanya yapasım geldi.İlk uzun yola bi çıkayım bakalım nasıl olucak.
Gelicek olanlar 0541 772 88 93 ten bana ulaşabilirler.
kardeşinizin 6 ay kadar ehliyeti yok polis arkadaşlara emanet ettim
Selam millet nasılsınız?
Bursa MT şapırcı olmaya başlamış, Kanucan hayırlı olsun yeni motorun, Doobly sen portakaldan ayrılamıyorsun baksana Kanucan 2.motoru aldı, bi 6 ay sonra da Racing filan alırsa şaşırmam
atmaca_35 her nekadar haketmiş olsanda geçmiş olsun, dikkatli olursun artık. 6ay da pek uzun beee (gerçi bende 4 aydır görmüyorum bile çok özledim)
özcan1980 abim çok çok geçmiş olsun.
Ramazan bayramında bayramınızı kutlamaya gelirim artık
Herkese tekrar selamlar...
Tekeriniz düz bassın, iyi gezmeler...
16 BHN 22
(BatuHaN)
Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler, Fatih sana da geçmiş olsun. Elimin yanmasına ve geçici körlüğüme acımıyorum da motora binemediğime çok üzülüyorum. :( Elektrik hhattı patladı üzerime, Güneşi Gördüm
Kanu Allah kaza bela göstermesin kardeşim.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar merhaba bende bursada öğrenciyim fakat henüz bir motorum yok araştırıyorum 2.el almak benim için daha uygun olacak ama motordan anlamadığım için zor durumda kalmak istemiyorum bu konuda görükleden yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim en azından nelere dikkat etmem gerektiği konusunda almak istediğim motor honda cbr125 ama 3000 liralik bir finansım var tecrübem olmadığı için racer 200cc ile başlayıp ordan mı 600cc lik bir motora geçmeliyim bilemiyorum yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler...
mehmeterbay35@gmail.com
herkes benim motor tutkunu olduğumu düşünüyor
aslında ben biraz [B]rüzgara[/B] aşığım ...
bende eskişehir e girişte radara yakalndım :S 270 tl cık geçirdiler..
M.KEMAL ATATÜRK gibi Onurlu Olmak Bir Ömür Sürer,Artistlik İse ''One Minute''!!!
Arkadaşlar Dragstar satıldı Ybr 250 geldi haberiniz olsun
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
toplu sürüş mü? bursa mt ile mi?
hadi canım şaka yapıyorsun.....
kendi başıma turluyorum, neyse ki başka gruplar da var muhabbete gelen....
@özcan1980: kardeşim yeni farkettim, geçmiş olsun. bir an motor kazası sandım korktum, neyse ki iş kazasıymış (lafa bak sanki daha hafif birşeymiş gibi söylüyorum bir de salak mıyım neyim?)
üst paragraftaki sitemime nazire olarak bir gün buluşup gezeriz inşallah diyorum, benim motora sonunda "usta eli" değdi, maşallah iyi gidiyor artık. ama "custom" işine para kalmadı maalesef...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
O halde Cumartesi hava açık olursa Mudanya yaparız.[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------
http://www.facebook.com/video/video....9674170&ref=mf tekrar tekrar dinliyom yaw.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)