herkeze merhaba arkadaslar unıversite bitti yaz boyunca bursadayım gezilerde görusurz umarım
Bu Pazar Orhaneli'ne bağlı Ortaköy'de şenlik varmış. Gitmek isteyen var mı? Doğancı barajını geçtikten sonra biyerlerde... Bursa'ya 40 km.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
merhaba arkadaşlar bir süreden beri araştırıyro ve sizleri takip ediyorum. en sonunda dün ilk motorumu aldım pazartesi elimde olacak sanırım kanuni gv 250 aranızda kanuni yada hyosung kullanana varmı? ben yeni br motorcuyum ve vereceğiniz tüm tavsiye ve bilgilere ihtiyacım var. bir de yazlık mont alacağım o konuda da yardımcı olurmusuznu nerden alabilirim:
nerden mont alabilirim diye sorduktan sonra çıkıp motomax"a gittim. mont baktım ve bende Berring mont aldım. seninki gri mi siyah mı?
bir örnek giyineceğiz demek ki. forum çok fazla talep görmüyor sanırım artık kimsele ryok
forumun hepsini okuyamadım ( 500 sayfa olduğu için ).eskiden toplanıyormuşsunuz hala devam ediyor mu?.
motor pazartes ifabrikadan direk servise gelecek haliyle plakası olmayacak. plakasız alıp eve getirmek sorun olur mu. bir iki günde öyle kullanacağım( kulanabilirsem tabiki)..
bursada ruhsatımı kaybettim buyuk ıhtımal ertugrulkent civarında kurye olarak calısmakdayım 16 jdg 37 plaka scoter bulanların gorenlern 0539 860 73 69 dan ulasmalarını rıca ederim tessekkurude borç bilirim tşkrler şimdiden
kanu motorun hayırlı olsun
yok mu bu pazar gezi
20 sene olmuştur orhaneli yolundan geçmeyeli geçen pazar akşam saat 5 te bi çıktım orhaneliye gittim geldim 7 de evdeydim 113km bi güzel geldi sormayın yollar süper tavsiye ederim şenlik deyince ne şenliği sanatçı varmı emre altuğ geliyormu
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)