Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu gün motorun baskı ve balatayı değiştirdim zinciri gerdirdim.
    Alet kendine geldi 2. viteste zor tırmandığım yokuşları 4. viteste çıkıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    arkadaşlar; millet......
    nerdesiniz aloooooooooooo?????
    herkesin işi gücü var tamam, belki derdi olan da vardır (en başta ben mesela), ama bu boşluk nedir anlamıyorum. artık "buluşmama" şeklinde takılıyorsunuz galiba (bir süre önce espri yaptığım şey gerçek oldu). hani nerdesiniz? yok istenmiyorsak başka yerlerde arayalım motorcuları!!!
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Motosikleti
    artık yok.. beklemede
    uludağa cıkıyorum gelen olursa haberleşelim 05315826655

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu gün uğradım,25 tl ye iki tane maket motosiklet aldım.
    Bende 1200 TL den 999 TL ye düşen kasklardan alacaktım ama 99 liram çıkışmayınca vazgeçtim. :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar; millet......
    nerdesiniz aloooooooooooo?????
    herkesin işi gücü var tamam, belki derdi olan da vardır (en başta ben mesela), ama bu boşluk nedir anlamıyorum. artık "buluşmama" şeklinde takılıyorsunuz galiba (bir süre önce espri yaptığım şey gerçek oldu). hani nerdesiniz? yok istenmiyorsak başka yerlerde arayalım motorcuları!!!
    Hakan abi Cumartesi akşamı bütün Bursa'yı turladım belki seninle karşılaşırız diye ama denk gelmedi hiç. Numaran da yok arayamadım. Yeşil,Heykel,Altıparmak,Fomara,Ankara yolu,FSM Bulvar'ı 2 kez turladım. 3. viteste rolantide 120 km. yol yapmışım. (bedava seyahat )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

Alıntı atmaca_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uludağa cıkıyorum gelen olursa haberleşelim 05315826655
    İyi denk geldik Fatih. Dönüşte saat 15:00'e kadar bekledim ama işim çıkınca ayrılmak zorunda kaldım kusura bakma.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Ben bi deri robocop ceket gördüm özcan abi.
    Fiyatı 1100 tl den 300 liraya düşmüştü şahane bişeydi.

Motosikleti
    [QUOTE=özcan1980;2082717]

Hakan abi Cumartesi akşamı bütün Bursa'yı turladım belki seninle karşılaşırız diye ama denk gelmedi hiç. Numaran da yok arayamadım. Yeşil,Heykel,Altıparmak,Fomara,Ankara yolu,FSM Bulvar'ı 2 kez turladım. 3. viteste rolantide 120 km. yol yapmışım. (bedava seyahat )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

valla şehirde bir aşağı bir yukarı dolandım durdum kendi başıma... nasıl denk gelemedik hayret?
    numaramı bir kez daha yazayım o halde:
    532 5794001

Bursa MT ye biraz ses getireyim.

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bursa'da V motordan anlayan tamirci az mı? Ya da var mı?

Soner abi dün aklımı karıştırdın ya :D

Motosikleti
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa'da V motordan anlayan tamirci az mı? Ya da var mı?

Soner abi dün aklımı karıştırdın ya :D
    yıldırım/elmasbahçeler'de Bey moto var. erdal ve ekrem ustalar. bizim özgür tavsiye etmişti geçenlerde, sonra bursa enduro'dan Cemal abi bizzat götürdü beni "hakan kardeşim çok dertli yardımcı olun" diye de ekledi. pazratesi gününden beri motorum orada. 3 gündür iş çıkışı uğruyor, motorumun adım adım tamir edilişini görüyorum. çok iyi ustalar, çok iyi insanlar. sonunda bursa'da adam gibi tamirci varmış diyebilirim. daha motora bakarken buldular hayati önemli eksiklikleri, 5 tamirci gezdim sadece paramı almışlar şerefsizler motor ve parçalar sökülünce herşey meydana çıktı, şimdi yapılanı da görüyorum. hatta yarın gidip motorumun şasi/iskeletini yıkayacağım, bazı ince temizlik işlerini yapacağım onların yanında; konuştum gel istediğini yap dediler. daha ne olsun?

bu arada motorumu geçen hafta bir arkadaşıma bırakmıştım, kazadan sonra ayar tutmuyordu bir türlü, hepinize örnek olsun diye yazıyorum; arkadaşla olacak işler değil bunlar, benim düştüğüm hataya düşmeyin! 300 tl çöpe gitti, yanlış ve eksik parçalar yüzünden debriyaj dağıldı yolda! yeni aldım dediği parçalar eski çıktı, uygun dedikleri uyumsuz. şimdi bir o kadar daha ödüyorum motora; bu alet çoktan kendi değeri kadar tamir masrafı çıkardı. ama bu sefer oluyor, ben kaza felan yapmadıkça bu motor canavar olacak inşallah!

sadece v motor değil her tür motosikletten anlıyorlar.

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    hakan abi roadstar almayı düşünüyorum da senin bu yaşadığın sorunlar yüzünden alamıcam galiba. her okuyuşumda tırsıyorum. :D

hakan abi roadstar almayı düşünüyorum da senin bu yaşadığın sorunlar yüzünden alamıcam galiba. her okuyuşumda tırsıyorum. :D
    Sana regal alıcam ben abi.

Motosikleti
    kardeşim sen bana bakma, benimkisi özel bir durum. sakınan göze çöp batar misali. 2 yıl boyunca ya regal ya roadstar diye debelenip neredeyse ybr alacaktım. en sonunda tam da yapmayı düşündüğüm modifiyelerin zaten yapılmış olduğu bu motoru (tek sele, düşük arka-yüksek ön bölüm, custom havası vs.) görünce ne olduğuna, nasıl olduğuna bakmadan atladım! te gaziantep'ten elemanın sözüne güvenerek satın aldım, getirttim. daha nakliyesinde başlayan dertleri sonrasında artarak sürdü. eleman bu forumda izyrider nickiyle kayıtlı ama hiç girmiyor artık, telefonla, msn ile görüştük ilk zamanlar bazı "ufak" problemleri olduğunu kabul etmekle birlikte aslında motorum sorunsuz diye iddia ediyordu her fırsatta....
    dün akşam yaptığım ödemeyle beraber motorun alış fiyatı olan 3000 TL üstüne tam o kadar daha ödeyerek hayatımda ilk defa beş parasız kalıp üstüne de borca girmiş bulunmaktayım!!! ama yine söylüyorum vazgeçmiyeceğim, o motordan bu sefer olacak hem de iyi olacak.
    sen kullanım zevkine, teknik özelliklerine bakarak karar ver, benim motoru örnek alma. herşeye rağmen tavsiye ederim, benimkine yapılan son derece yersiz ve bilinçsiz/hesapsız modifiyeler yüzünden bunlar başıma geliyor. bir insan sadece güzel görünsün diye motoru kesip biçer, sonra ne yağına ne temizliğine hatta hiçbirşeyine özen göstermezse sonu böyle olur. ben birazdan motorun yanına gidip iskelet/şasi aksamını yıkayıp temizleyeceğim. bu hep hayal ettiğim birşeydi; motoru tüm parçalarına kadar söküp temizleyerek, onararak tekrar toplamak, işte bahaneyle bu da oluyor...

bu motorun bana yaşattığı stres, üzüntü hatta rezillik sabrımı taşırma noktasına getirdiyse de doğru düzgün turlayabildiğim 3-4 günde de bana yaşattığı heyecan ve zevk başka birşeyle kıyaslanamaz. üstüne de bursa'nın büyük gruplarından herbirinden arkadaşlarım/abilerim (hatta ablalarım) oldu. iş yoğunluğu ve motor arızaları sebebiyle katılamadığım onlarca davet aldım. yani anlıyacağınız görsel işçiliği sayesinde motor çevrelerinde fazlaca tanıyanım oldu. ama bazı yanlış arkadaş seçimlerim yüzünden motor son tamire gitmek zorunda kaldı, üstüne bazı istemediğim tiplerin motorla ilgilenmesine ve o arkadaşımın motoru kendi malı gibi göstermesine varan tuhaf olaylar, motorun şeklini kopyalamak için neredeyse benimle kavga edecek kadar ısrarcı olan kişiler vs. olayları da sayınca sadece 10 gün kadar bindiğim bir motorun ne kadar dikkat çektiğini de anlarsınız. işler yoluna girsin hele ben daha neler yapıcam ....

Motosikleti
    DAELİM S2 250

ben Geldim. . . :D

slmlar motorcu gençler kendini genç hissedenler nevar ne yok millet?¿
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    slm bursaya yenı tasındım CıBıR kullanıcısıyım motorum suan tamırde oldugu için çıkp gezemedım bursa caddelerını haftaya inş keşvedıcem bursayı

Motosikleti
    DAELİM S2 250
    Alıntı greenlove adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm bursaya yenı tasındım CıBıR kullanıcısıyım motorum suan tamırde oldugu için çıkp gezemedım bursa caddelerını haftaya inş keşvedıcem bursayı
    hoşgeldin kardeş aramıza şehrimize yollarımıza
    Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
    16 GN 340
    0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    hoş gördük haftalık gezı yapan olursa katılabılırım ama 1 hafta sonra :(
    M.KEMAL ATATÜRK gibi Onurlu Olmak Bir Ömür Sürer,Artistlik İse ''One Minute''!!!

Motosikleti
    loading...
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özcan abi bu gün motomax'e uğradım valla dehşet bi indirim var.
    Kask almak için müthiş bir fırsat valla
    kac para kasklar..

poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Günaydın bursa mt
    İ.OLCAR..........................

Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kac para kasklar..
    Kaskların fiyatlarına hiç bakmadım piyasa fiyatından %70 indirim ve etiket fiyatı üzerinden %20 indirim daha yapıyolardı ama indirimler geçti.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------

Alıntı poseidon23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın bursa mt
    Günaydın

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    bursa motomax nerede acaba bi tarif etseniz

herkes ne yapıyo gezen yok galiba

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler