dağa.çıktım,dondum,döndüm.Brrrrrrrr
dağa.çıktım,dondum,döndüm.Brrrrrrrr
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
özcan kardeşim, memnun musun yeni lastikten? biri daha tavsiye etti irc'yi, çok iyi performasnı var, kaymıyor vs. hem de bu fiyata diyerek. ne dersin? motorun bakımları bittikten sonra alabilirim bir arka lastik.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Memnunum.Metzeller,pirelli.felan.kullanmadım.ama.b u.motorda.3.lastiğim.ve.çok.memnunum.kampanya.bitm eden.hemen.almanı.öneririm.77.liraya.başka.yerde.y ok.
En sonunda Motomax discount Center Bursa'da açılıyor. % 70 indirim olacakmış, bilgilerinize
İyi bi Kask almanın zamanı gelmişti diye düşünüyorum.
130/70/17 lastık lazım var mıdır acaba ?
IRC olabilir
şöyle birkaç resim ve durum bilgisi ekleyeyim dedim. merak eden varsa buyursun...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2077166
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...arliksiz/detay
sevgili baklawah yukarıdaki linkteki ilanın sahibi olan adamı belkide yüzlerce kez aradım adam telefonu bırak açmayı meşgule bile almıyor.. ilk aradığımda açmıştı ve konuştuk.. ona bursaya gelip motosikleti bir ustaya gösterdikten sonra alacağımı söyledim tamam dedi yarın geliyorum dedi gelmedi.. o akşam aradım tekrar ve bana sen gel falan dedi.. ben oraya gelsem de motosikleti getiremem dedim.. daha sonra gece bi numaradan aradı ve arkadaşı konuştu sen gel işte buraya alman şart değil enazından tanışırız falan dedi.. açıkçası tarzından da anlaşılan bunların cinsel kimlikleri de meydanda gibi :D neyse adam(?) resmen tezgah yapıyor.. sanırım arandıkça kontör mü geliyor artık bilemeyeceğim.. anlayacağın telefonu açsa alacaktım ama param hala cebimde ve kafama göre bir motosiklet bulamadım.. beklemedeyim.. uzak dursunlar derim almayı düşünen arkadaşlar.. buarada foruma giremedim uzun zamandır yoğunluktan dolayı.. yoksa gelişmeleri takip ediyor ve yazıyorum..
içine sinmediyse bulaşma derim, aynı ilanla ilgilenen bir arkadaş daha çıktı grupta, sanırım Doobly idi hatırlayamadım şimdi. bak şöyle bir tavsiye verebilirim; eğer illa ki bu modeli almak istiyorsan "ledow" ilanlarına da bakabilirsin, bisan ile aynı kalitede sayılır. alternatifin var yani.
yok illa bu model olsun diye bir şey yok kafamda.. ama görüntüsü güzel olmalı tabiki.. bakıyorum gerçi bursa ilanlarına ama bana uygun bir şey yok malesef daha.. :( kısmet olmadı bi türlü
Dün akşam benden bir sağa yatış geldi
Zaten en sevdiğim kolum da uf oldu
Not: En sevdiğim popom da uf oldu ama fotoğrafını koymayayım dedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------
O ilan dediğin gibi yalan olabilir ya.
Ben 2 kere aradım cevap veren olmadı. Bir daha da aramadım.
geçmiş olsun...
geçmiş olsun alper.....
arkadaşlar bu carşamba imkanları zorlayıp sizlerle son kez buluşmaya calışacam.mezun olup memlekete dönüyorum..şimdiden söylüyeyım hiç birinizi ve gezilerimizi unutmucam....ve buluşmaya muhtemelen yaya olarak gelecem motoru sattım..kelimeleri yazarken içim bu tuhaf oldu valla...çarsamba gunu görüşmek umuduyla kendınıze iyi bakın
gecmiş olsun alper... uzun bir ayrılıktan sonra yeniden forumdayım kimler var kimler yok hu huu
Bana, güzel scooter toplayan, bi tamirci önerirmisiniz. Kaporta açısından söylemiyorum benim motorun aktarma kısmı kazayla ilgisi olmamakla birlikte artık ömrünü doldurmuş olup; Arka debriyaj, ön kasnak takozları, variator kayışı, yağ contası, arka fren balatası, ön fren disk pabucu değişmesi gerekiyor. Bunları hem uygun fiyatlı hem de güzel yapabilecek bi usta arıyorum.
Zaten düşmeme neden olan da arka fren balatası oldu. İyi tutsaydı problem olmayabilirdi.
Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim.
Geçmiş olsun Alper.Kolun ve popon için üzüldüm.Portakal için de çok üzüldüm.Portakalı soymuşsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 ----------
Gel sana benim motoru vereyim.Forumdaki herkesin tanıdığı alet.Mermi gibi gidiyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...el-tiger/detay
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)