büyük geçmiş olsun mesut. ağrıların hafif bile olsa bir kontrol ettir, olmadı kendi başının çaresine bakacaksan sağlam bir ağrı kesici merhem kullan. bak ben 3 hafta önce düştüm hatırlarsanız, inanın sol dizim hala ağrıyor, sonraki düşüşümden de sağ dirseğim aynen zonklamaya devam. ne doktora göründüm ne de aileye söyledim, birşey yok nazarlık oldu bunlar geçer ben neler gördüm bea diyerek sallamadım valla şimdi tırsıyorum; acep ters birşey var mıdır diye? umarım yoktur...
yalnız birşey dikkatimi çekti, biz henüz görüşemedik sanırım seninle (yada benim hafıza sorunum tavan yaptı) o yüzden bazı arkadaşların şaka yollu da olsa "biz senin kaza haberini bekliyorduk" demesini garipsedim! kendin de yazınca iyice şaşırdım; sen apaçi misin yani? aslında bu trafikte benim de sioux olasım geldi ya arada; şöyle uzun bir balta felan takayım motorun yanına lazım olucak diyerekten.
şimdilik uzaktaki araçlara el kol hareketi, orta mesafedekilere küfür, yakındakilere de tekme yöntemi uygulamaya başladım, motora bindikçe "custom teknikler" geliştirecem.
bir de şu yağmur ne zaman dinecek be? bir çıkamadım ağız tadıyla gezmeye, zaten lastik berbat bir de üstüne yağmur var. (şimdi bereket-nimet mevzusuna girmeyin; kendimi bildim bileli yağmurdan nefret ediyorum, öle böle değil psikolojimi bozacak kadar hem de). ne bir bakım yapabiliyorum ne temzilik ne de gezi, sinir olduuuuuuuuuuuummmm!!!!