Ne demek mazeret Cem Bir telefonun bile yok ki sana ulaşalımseflek adlı üyeden alıntı
Bu arada her işin bir zoru vardır tabii.. Hadi yaz şu telini özelden
Ne demek mazeret Cem Bir telefonun bile yok ki sana ulaşalımseflek adlı üyeden alıntı
Bu arada her işin bir zoru vardır tabii.. Hadi yaz şu telini özelden
merhaba arkadaşlar ben bursa doğumluyum şu anda karacabeyde yaşamaktayım size baştan
bugüne kadar motorlarımı mı sergiliyorum iyi seyirler....
bu benim ilk motorum..
bu benim ikinci motorum
bu benim üçüncü motorum biraz size yabancı gelebilir...
BU MOTORLAR AMA..
bu benim dörtüncü motorum bu motoru a dan z ye
kendim topladım
bu benim beşinci motorum ve sonunda 125 cc motorum oldu
bunu annemi gaza getirip aldırmısdım bu motor benim çok
kahrımı çekti ben bu aleti 2 sene kullandım ve gezdiğim yerler
şöyle:yeniköy boğaz ,bandırma ,balıkesir ,susurluk ,
mudanya ,inegöl ,m.kemal paşa ,bursa ve karacabeyin
sayamayacağım kadar köyüne gittim...
bu benim altıncı motorum burası erdek tatlısu bu arada
babam bu motoru gazp etti bende yeni motor aldım..
bu da yedinci motorum nasıl ama..
bu da bizim klasik gezilerden fotolar
[/quote]
Motor sürmek sevk ,motor toplamak ise hem sanat hemde sevklidir...made in anaconda
Anaconda kardeşim bu işe gerçekten gönül vermiş.
Sadece binmek ve sürmek değilmiş demek ki önemli olan...
baba sen aşmışsın, hatta ermişsin. bu ne merak?
budoka, ben de bir er5 almayı düşünüyorum. 2001 model. ne civar fiyatları biliyor musun?
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
ya üzgünüm fiyatı hakkında hiçbir bilgim yok ama yardım isteriz yaaarrrdımm?????seflek adlı üyeden alıntı
Motor sürmek sevk ,motor toplamak ise hem sanat hemde sevklidir...made in anaconda
Bu topigi yeni gordum bende bursadayım sizlerle tanısmak isterim
Hoşgeldin Kemal kardeş, sefalar getirdin.kemal1234 adlı üyeden alıntı
hadi tanışalım kemal kardeş. en son sen geldiğine göre, önce sen tanıt kendini
Selamlar, ayrıca geç cevap için de özür...seflek adlı üyeden alıntı
Şu an 2001 model er-5 fiyatları tabii kilometreye göre 5.000 - 6.500 civarında olması lazım. Yani en son baktığımda oralardaydı abi.
Kolay gelsin. Uğrayacağım sana yakın bir zaman da Sn. Seflek ;)
Everything is ONE...
merhaba arkadaslar,
ben bursada yasiyorum ama okulum dolayısı ile edirnede bulunuyorum yazlar dısında, 2 hafta once motor aldım, okulum bitince bursaya motorumu nasıl getirebilirim, surerek gelmek icin cesaretim yok, tecrubesizim cunku! otobus ile getirmem mumkun mu acaba, onerilerinizi bekliyorum...
Selamlar Bulosele,bulosele adlı üyeden alıntı
Motoru otobüs ile getirebilir misin bilmiyorum ama istersen oto taşıma firmaları ile bir görüş. onlar getirebilir belki motoru bağlayıp.
Everything is ONE...
merhaba dostlar ben bursanın karacabey ilçesindenim 11 yaşından beri motor sürüyorum ve bakım ve motor topluyorum yaşım 18 karacabey yüksek okulunda b.muhasebe bölümünde okuyorum daha ayrıntılı tanışmak isteyen varsa msn:anaconda_-1905@hotmail.com herkeze görüşmek üzere byy
onerin icin sagol budoka..sen motorundan memnun musun, ben de er-5 almayi cok istiyordum ama ne yazikki fiyatlari 7,000 ytl'den az degil, model olarak 2001 modelden bahsetmissiniz, benim buldugum modellerin hepsi 2004 uzeri idi..
Metin kardeş bugün küçük bir tanışma tertiplemiş. Gittik gördük. Hepsi de okumuş çocuklar.
Allah razı olsun Metin kardeş. Sayende yeni tanışıklar edindik, yemek yedik, çay-kahve içtik. Ama teşekkürüm bunun için değil.
Kel ve yaşlı tertiplerimi görmek bana iyi hissettirdi. Abi ben kız gibiyim daha ya!
Çok iyi oldu arkadaşlar. Bir gün de Leventle benim davetlimizsiniz, ona göre!
Abi yanlışın olmasın? (belki de ben yanlış biliyorumdur) ama 2004 ve üzeri er5 yok diye biliyorum.bulosele adlı üyeden alıntı
Bu konuyu bilen arkadaşlar varmı? Budoka sen bilirsin...
seflek,
arkadasim yanılıyorsun, 2004 ve uzeri er-5 var!
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!adfound.DoIt_NewV4
bu linkte bikac tane satılık er 5 var...
yanılıyor olabilirim tabii...
ben oturuşu rahat, kullanımı kolay, yormayacak motorlardan hoşlanıyorum artık. (yaşım itibarıyla olsa gerek)
er 5'i inceledim, deneme sürüşü yaptım. gerçekten çok rahat, çok kolay ve çok da güçlü bir motor gibi geldi bana.
racing room'da 1 tane var. 2001 model. ciddi ciddi düşünüyorum.
merhabaaa ben de bursa dayım adım emre yaşım 16 herkese selamlar
hoşgeldin emre abi!eric_cartman adlı üyeden alıntı
okuyor musun?
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)