Bursa MT biz bekoyla canımız sıkıldı kent ormanına gidiyoruz.
Gelmek isteyenler:
0535 818 16 66 numarasından berkant'a ulaşabilirler.
Gelenlerin ekmek ve sucuk vb gibi malzemeler alması önemle rica olunur.
Bursa MT biz bekoyla canımız sıkıldı kent ormanına gidiyoruz.
Gelmek isteyenler:
0535 818 16 66 numarasından berkant'a ulaşabilirler.
Gelenlerin ekmek ve sucuk vb gibi malzemeler alması önemle rica olunur.
Selamlar herkese ben Serhat gülbahçede ikamet ediyorum ehliyet kursuna yeni başladım ( yaşım 17) temmuz gibi alıcam ehliyetimi yani tam ortalık cıvıl cıvıl iken cbf 150 ve innova arasında kaldım ama birazda cüssesinden ve debriyaja alışmak zor gelecegini düşündügüm için innovayı seçicem galiba sizler ne düşünüyorsunuz birgün bir organizasyon olursa katılmak isterim ve ilk motorumu seçerken sizlerinde görüşlerinizi almak isterim .
bugun yagmurda gezdım 2 saat kadar daha once hıc cıkmamıstım oylat harıc o mecburuıyetten ama bugun yagmurda gezmek ıstedım okadar hosuma gıttıkı anlatamam saatte 150km lere cıktımtabıkı ıslandım ama deydı dogrusu motor uzerınde toplamda 4.000 km suzukı copper 7.500 km suzukı srad 750 ve 20200 km karabocugumde yaptım hıc bukadar keyıf almamıstım bundan sonra yagmuru beklıcemve tavsıye ederım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
buarada aramıza hosgeldınvıteslı al alısırsın alıstırrız
cbf 250 ile ufak bi kaza atlattım kısacası dik bir yokuşta dönmeye çalıştım yarım debriyaj motorun yabancısıydım debriyaj geç kavrıyormuş ayagımla tutayım dedim ama yokuş yukarı oldu için ayagım kısa geldi boyumda 1.80 küsür ama yinede kısa geldim tutamadım motoru o yüzden viteslilerden korkuyorum
Hangi model kullanıyorsunuz mangala gitmiştiniz ama hava muhalefeti izin vermedi galiba .
arkadaşlarım 1-2 hafta aranızda olamıycam izmir yolu üzerinde küçük sanayi civarında renault megane model bir araç sol şeritten aniden sanayiye girmek ıstedi ve benım sol yan kısımdan arka tekerime vurdu vurmanın etkisiyle motor yalpaladı yerler ıslak ve bende 80-90 arası gidiyordum toparlayamadım düştüm motorla beraber 30 mt kadar sürüklendikten sonra önce motor sonra ben kaldırıma burdum ve kaldırımın üzerindeki çimenlikte durabildim bikaç çizik ve ayak ağrısıyla atlattım ama motorun durumu biraz kötü motor olana kadar ve ben düzelene kadar size iyi eğlenceler...
16JBE36
hacı dururum iyi ayağıma ufak bir pansuman yaptırdım.şimdi bişey yok gibi 40 yılda bir şeritten gideyim yağmur yağıyo düzdün gidem dedim kaza yaptım demekkı apaci düzgün gidince işler bozuluyor
16JBE36
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bu sefer düzgün kullanayım dedim abi zaten ona üzülüyorum yağmurda oldugu için kulaklıkta yoktu aynalarda düzgündü yolda boştu orta şeriti ortaladım hızda normaldi adam en sol şeritten sanayiye girmek isteyince fark ettim ama frenlesem yandan gircekti bende verdim gazı belkı dokunmaz dedim ama dokundu işte bana düzgün kullanmak yaramıyor yavvvv illa apachi olmam lazım ki sağlıklı bir biçimde yola devam edeyim :D
maç olayı oldugu için üstümde montum vardı ama altta short vardı arkadaş eldivenleri unutmus 2 dk alıp gelem dedim tam giyinmedim de yoksa hiç bişey olmadan yırtacaktım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 ----------
abi sizin beklentilerinizi karşılanam benım için bir onurdur.
16JBE36
dun canım sıkıldı gıttım kaynakcıya depoyu 6cm yukarı kaldırttım bıboka benzemedı aklımda kalcana denım dedım baska bı motorda gormustum guzel duruyodu sımdı gıt kaynakları soktur vs vs vıdı vıdı off offfff bursa mt kısa yol gezısı duzenleyın bakem
Güncel......
Arkadaşlar gezi güzel olmuş fotograflar için teşekkürler
Bu arada bir buluşma düşündüm tabi sizede uyarsa
cumartesi akşamı mudanya papette buluşma ve yıldız tepede güneşi batırıp kumyakada cay keyfi yapa biliriz
Buluşma noktası : mudanya papet kafe
Buluşma saati: 19:30 gelecek diger arkadaşları beklenecek
karnı ac olan olursa diye yemek yiğecegimiz yerde hazır ......
havanın durumuna göre degişebilir..
gelecek arkadaşları ben bekleyecem....
A.slm haftaya olur pazar günü izinliyim havada güzel olursa bi mangal yaparız artık ...
Öncelikle aramıza hos geldin bence sen daha yeni oldugun için scotter tarzı motosiklet tavsiye ederim alışma amaclı tabi 1 veya 2 sene sonra honda veya yamaha 125 ilerisi icinde 250 ve ustu enduro veya chopper tavsiyem tabi sunu unutma motosiklet almadan önce mont pantolon ve kaskı al cunku hiç bir sey canın kadar degerli degil.....
Kardeşim gecmiş olsun allah daha kotusunu göstermesin kendine dikkat et
Yollarda ve Gönülerde görüşmek dileğiyle
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Geçmiş olsun mesut allah korumuş . çok geçmiş olsun artık daha temkinli kullanırsın görüşürüz...
papet kafeye bende gelicem bana 400 mt uzaklıkta görüşürüz..
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)