ya abimin arkadaşı cbr 125'in grenajlarını sökmüş sonra takamamış bana söyledi bende tek kişi becerebilirmiyim cbr'dan anlayan varsa yardım edebilirmi bugun...
ya abimin arkadaşı cbr 125'in grenajlarını sökmüş sonra takamamış bana söyledi bende tek kişi becerebilirmiyim cbr'dan anlayan varsa yardım edebilirmi bugun...
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Akçakoyun daki festivale katılmak isteyen varmı ?? vakit yaklaşıyor acele karar vermek gerekli
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
Arkadaşlar gezi güzel olmuş fotograflar için teşekkürler
Bu arada bir buluşma düşündüm tabi sizede uyarsa
cumartesi akşamı mudanya papette buluşma ve yıldız tepede güneşi batırıp kumyakada cay keyfi yapa biliriz
Buluşma noktası : mudanya papet kafe
Buluşma saati: 19:30 gelecek diger arkadaşları beklenecek
karnı ac olan olursa diye yemek yiğecegimiz yerde hazır ......
havanın durumuna göre degişebilir..
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
bısey sorucam o festıvalde fotocular kameramanlar falan vardı gezıyle ılgılı bılgı hıc bıyerde cıkmamıs
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 ----------
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kımler tesrıf etmıs ben cumartesılerı 9. 10 gıbı cıkıyorum sıze ıyı eylenceler
perşembe başlıyor ayın 20 sinde
detaylar >> http://www.motosiklet.net/forum/moto...festivali.html
teşekkürler soner cam için motosiklet konusunda pek bilgim yok ama ihtiyacım olacaksa cama makbule geçer konuşuruz bişey sorucam yeri tam olarak nerede bu mesut ustanın? ve de ben şimdi bu motosikleti alırken adamdan hangi belgeleri istemeliyim? sonrasında noter olayı falan filan... hiçbirşey bilmiyorum.. ve de plaka yenişehire ait bir plaka bense merkezde oturuyorum.. plakayı değiştirmeli miyim sizce? değiştirmezsem daha az bir fiyata mal oluyormuş diye duymuştum.. neler yapmalıyım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. saygılar..
soner abi beni ararmısın 05315826655
arkadaşlar dün itibarıyla antalyaya döndüm askerliği bitirdim de
vatana millete hayırlı olsun
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
slm arkadaşlar bursada dolaşıcam biraz , vaktiniz varsa görüşebiliriz tel 0535 819 27 38
Hadi Geçmiş Olsun.Darısı abimin başına.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------
Walla bende bekliyorum. www.mototeam.org a koyacaklar ama ne zaman... :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
http://www.mototeam.org/forum/index.php?topic=2086.0 Buldum fotolar burada
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
gelecek arkadasları bekleyecem bir kişi bile olsak farketmez cay icer derteşiriz
arada oluyor takipteyim her zaman ama iş dolayısıyla katılamıyorumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kımler tesrıf etmıs ben cumartesılerı 9. 10 gıbı cıkıyorum sıze ıyı eylenceler
kardesim hayırlı olsun darısı diger teskereciler
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
ben gelirim yağmur yağsada fark etmez ama yağmazsa daha ıyı olur tabi
16JBE36
Herkese merhaba. Uzun zamandır mesaj atmayı planlıyordum ama dedim önce motorun bir bakımını yaptırayım. ( Malum artık tatlı su motorcusu oldum, koca kış yattı motor ).
Servis bu akü şarj tutuyor idare eder daha dedi, demez olaydı. tam Carrefour da Bursa şampiyon olduğu dakikalarda aküde son nefesini verdi, beni çok keyifli bir turdan etti. Şimdi yeni akümü bekliiyorum, yarın hallolur umarım. Görükle'de Fatih ile tanışmıştık, umarım tez vakitte bir aktiviteye katılabilirim.
Görüşmek üzere...
Together we stand divided we fall...
burak abi ben sana demedim mi servise gitme diye keşke bana ulaşsaydın tekrar..yeni bi usta buldum baya iyi hemde bi sıkıntın olursa yerini tarif ederim...bu arada çan gezisini kaçırdın çok büyü k bi kayıp
Valla Kerem'e ulaşamadım bir türlü, dükkanına da gittim kapalıydı. Bu defalık böyle oldu. Çan iyi olurdu aslında, motorla uzun yol yapmayı çok özledim... Aslına bakarsan herhangi bir yol yapmayı özledim
Together we stand divided we fall...
şase kablosu kopmuş ondan elektriği kesmiş.beşyola gittim senın söylediğin yeri bulamadım...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)