suan baris kafeyim . kimse yok . l van minit bi dahada gelmem
suan baris kafeyim . kimse yok . l van minit bi dahada gelmem
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
hava çok rüzgarlı yarın da böyle olursa gelemeyebilirim rüzgarlı havada 400km yol motorla eziyet olur gibime giliyo son kararımı sabaha bırakıyorum gelemessem kusura bakmayın
bu sefer katılamıyorum, ama hazırlıklar bitince en çok gezen adam ben olucam!
size iyi yolculuklar, bol eğlenceler. güzel fotoğraflarınızız bekliyorum.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
ahmet abi yarın hava güzel olcak meraklanma....sabah görüşmek üzere telefonla ulaşmak isteyenler için 05315826655 fatih
hava durumu için http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=1
Eeee çan yolcuları nasıldı iki bişeyler karalayın bi kaç foto asın yav.
benı yolda bırakan arkasına bakmadan hareket eden yol arkadaslarıma tesekkurler bukadar karalamak yetermı
bursasporu tebrik ediyoruz!
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaasampıyooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasampıyonnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnbursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaasampıyooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnn
tebrikler bursamıza
Ne demek lafı mı olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------
Şampiyonluk turuna çıktım akşam.Motorum arkasında ışıl ışıl ve yeşi yeşil yanan BURSASPOR yazımla ve eşimle turladık, Altıparmak'ın ortasında sıkıştık zor çıktık aralardan.
Çan'a ve bizim köye gelen arkadaşlara teşekkürler.Harika bir Pazar geçirdik.
Fotoları yüklemeye çalışıyorum şu an ama imageshack sitesi hata veriyor.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2060489
Fotolar buradaaaaaa. Sizinkileri de buraya yükleyin lütfen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------
Fotoları buradan yükledim.
http://tinypic.com/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------
Resize: Message Board (640x480) i seçip upload now 'a tıklayıp lütfen bekleyin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------
Açılan pencerede IMG Code for Forums & Message Boards yazısının altındaki linki kopyalayıp, yazı yazılan yere yapıştırın. Cevapla yı tıkladığınızda foto yükleme işlemi tamamlanmıştır.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
herkese selamlar.. öncelikle yeni kayıt oldum siteye daha motosikletim bile yok ama bir motosiklet beğendim ve bu hafta almayı düşünüyorum 250 lik roadstar.. fakat bu sevdaya daha yeni başladığım için çevrem yok pekte bir bilgim de yok.. motosikleti almadan önce gerçekten işin ehli bir ustaya göstermek gerekir sanırım.. sizin bildiğiniz güvenilir bir ustaya beni yönlendirirseniz sevinirim arkadaşlar.. bir iki gün içinde alıcam çünkü.. bursada osmangazideyim buarada.. merkezde oturuyorum.. ona göre beni yönlendirirseniz sevinirim.. herkese teşekkürler
çok teşekkür ederim soner cevap için.. numarayı aldım.. adamla buluşacağım zamanı ustaya söylerim ona göre yanına gideriz ya da o gelir bi şekilde hallederiz teşekkürler iyi geceler..
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)