arkadaşı unuttum bile bende geliyorum çana :D
özcan abi balıkları unutma
arkadaşı unuttum bile bende geliyorum çana :D
özcan abi balıkları unutma
16JBE36
çana şu anda 2 motor geliyoruz arkadaşlara söylüyoruz sayı artabilir yalnız benim motor biraz yavaş ve zincir 14500km oldu daha değişmedi tek korkum kopması bide akşamki maça yetişmem gerek kaç saat sürer yol tahmini bi yazarsanız süper olur
biliyorduuuuuuum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
yol.kent.meydanından.festival.alanına.tam.214.km.y arım.saat.mola.yapacağız.3.saat.sürer.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
Bu.arada.500.sayfamız.hayırlı.olsun
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bende 250. sayfada gösteriyor.
10.000. mesajı yazana bi ödül verelim özcan abi.
herşeyi.devletten.beklemeyin.yauw.yenileyiver.Enes .kardeş.zaten.klavye.bozuk.boşluk.veremiyom.....
yapıyonda.yine.yanlış.yapıyon.snrsimsek'in.+1.ini. sil,8'e.de.abanus'un.arkadaşı.diye.yazıver.bi.zahm et.
yagmurmu gelıyor yoksa
yağmur yok arkadaşlar yarın gayet yakıcı bir hava var ne kadar erken çıktık bizim için o kadar iyi.unutmayın 7 de toplanmıyoruz 7 de yola cıkmış olacaz
abi çokl sıcak olcak istersen meteorolojinin sitesinden bak sıcağa kalırsak bizim motorlarla gezi işkence olur..yoksa apaçilik yapmak zorunda kalırım kaskı montu eldiveni çıkarırım
kalkarız yav nabalım artık
büyük ihtimal ben apachi olarak gelıcem o sıcakta benım motor hiç çekilmez çekerim esortmanları gelirim mont pantalon çekilmez bu sıcakta
bu arada bu akşam nerde saat kaçta bulusuyoruz?????
16JBE36
ben bu akşam gelemiyorum ama yarın sabah minteksteyim...ya mesut bende mi mont giymesem çok sıcak oluyo hele eldivenide taktım mı hiç hava almıyo napsam bilmıyom yaaa..fikri olan ?
ben bıkeresınde gıymeden yanı sadece tsortle katıldım ıkı gun evde yattım geberıyodum sabah sıcak pekı ya aksam donuste ben hıc hesaplamamıstım artık sırt cantamda tasıyorum sızde oyle yapın derım hatta yedek kaskım bıle var
çantaya nasıl sokacam korumaları var katlanmıyoki ama depo üzerine fileyle bağlarım soğuk olursa cıkarır giyerim diye düşünüyom
akşam saat 6 da abimlerin derneğinin projesinin açılışı var. Orda yardım edicem ona. Magazin Outletin yanındaki dört mevsim parkının enerji sistemleri ile alakalı birşey. Saat 19:15'e kadar ordayım. Bugun buluşmaya gelicektim normalde ama bu çıktı gelemiyorum. Haftaya cumartesi zor görünüyor malum pazar yarışma var. Akşam beklerim gelin bi yüzünüzü görelim ya batu sen biliyosun adresi
kahve-lata nın olduğu park
herkeze iyi günler
gelicekseniz bi telefon edin bekliyim sizi...
Çan'a gidicekler hayırlı yolculuklar şimdiden
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
bu akşam barış kafeye gelicem size çana gitmeden önce bi iyi yolculuklar dileyeyim.
siz gezerken ders çalışıcam ben evde. kalma ihtimali yüksek dersleri kurtarmaya çalışıcam
Bende sınavdan şimdi geldim.
Bu akşam gelirim buluşmaya özlemişim motoru yav.
Yanına uğrarız bekocum.
Soner abi sana bi sorum olacak ya şimdi senin motorun adı;
Kara şeytan mı?
Kara böcük mü?
Kara melek mi?
Kara kız mı?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)