rock.baby.rock
rock.baby.rock
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
vay be bursa mt hareketlenmeye başlamış..
ben de 17mayıs saat 15.00 itibarıyle antalyada olacağım
yani şafak 3
@enes: herzaman bekliyorum gel tabi yol yaparız biraz
buarada bursa mt olarak antalyaya yol yapın derim ben gezdiririm
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Ben çan gezisine gelemıyorum malesef akadaşıma söz verdim eskişehir sivrihisara yanına gidicem.cumartesi geceden cıkıcam pazar gece anca dönerim.
sonunda motorum düzene girdi sağolsun süleyman abi (stilist16) motorumu güzel bir ayarladı. hafta sonu bir söktük parçaladık bişeyleri değiştirdik şimdi süper rampa cıkıyor birde son hızını arttırdıkmı rahata kavusurum
dün süleyman abiyle bir gemlık yaptık dürdanede falan oldukça iyi çekişi va 4 vitesle cıkıyorum kasmıyor kendimi yakıtıda oldukça düşmüş deponun 8/1 de 102 km yol gittim.depoyu fulledim ve km saatini sıfırladım bakalım kaç km yol gidicem gecen sefer 350 km bitmişti.
16JBE36
sen gelme pılavları bıtırırsın sonra nemelazım ben gordugum her motorluya soyluyorum canakkaleye gıdıyoruz gelmek ısteyen herkes gelebılır dıye ama bızım ne ıcın gıttıgımız hakkında hıc bı fıkrım yok sadece yol yapıcaz falan dıyorum ozcan acıkla bakem neler yapıcaz nerde mola vercez dımı ama
Arkadaşlar harlequin nickli bahadır arkadaşımıza ait telefon numrasını bieln bana ya pm atabilirmi. Yada bahadır bu mesajı okursan bana ulaş çok acil.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Çan'a bende gelmeyi isterdimde sınav zamanlarımla çakıştı.
Bizde bekoyla bursa enduronun şenliğine gideriz.
Olmazsada F1 izlemeye gideriz.
özcan abi geliyor. batuda geliyor güzel ve cekişmeli bi yarışma olucak herkezi bekliyorm
fatih abi ilgin için teşekkür ederim seneye gelirsin artık yarışmaya
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
taaa izmirden nasıl gelcem olum 600 F e terfi edersek gelebilirim
hayırlı olsun geziye geliyosun yani şimdi
ozgurlugun sendekı rengı degıstı artık sarı yok kırmızı sıyah yazıcaksın
yeni motosikletin hayırlı olsun kardesim ben malesef gezilere katlamıyorum malum işlerden neyseki yaz geldi daha cok gezimiz olacak
yollarda ve gönüllerde görüşmek dilegiyle....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
İki kaşık pilav ile, iki yudum ayrana gidiyoz abi daha ne olsun.Ne yapcez, nerde mola yapcez Çarşamba günü toplantıda konuştuk biz Fatih'le
Tekrar hatırlatayım.
Pazar sabah saat 07:00' da İzmir yolu üzeri Mintex'te (Görükle'yi geçince sağda) Buluşup yola çıkıyoruz. Tam 100 km. sonra Bandırma çıkışında çay ve kötü alışkanlık molası yapçez. Sonra geriye kalan 100 km. lik mesafede deniz kıyılarından, ovalardan geçip Çan'a varıcez. Karşılama ekibi bizi alıp masaj yapıcek ova ova. Sonra babamın tutmuş olduğu balıkları ızgaraya atıp pilav saatine kadar sizlere ön ziyafet çekeceğim. (Son cümle sayesinde Mesut bile gelebilir ) Sonra Pilav ve oradaki etkinliklere katılıp dinlendikten sonra aynı güzergahtan geri dönüş yapçez.
Yolumuzunu %90 lık kısmı çift şerit ve temiz asfalt olacak. Bandırma yolu düzlüğünde radar ekibi bizi bekliyor olacak (inşallah eniştem de orada olur )
max hızımız en yavaş motorun max hızıdır. (Atacan arada bi motoru rahatlatıp ilerde bizi bekler artık )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------
Hayırlı uğurlu olsun Enes. İstediğin gibi bi şeye sahip olmana sevindim. Cumartesi Gel de ıslatalım motoru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------
Geç kalıpta tek başına gelmeyesin Enes
en yavaş motor ben oluyom bu arada ben ne dersem o olur atrçıyla fazla basamıcam..yok atacanla ikimiz sizi karşılardık
drumtoens hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dileği ile.
arkadaşlar "md" ve "be" yede yazalımmı acaba toplanıyoruz pazar günü çan'a gideceğiz gelecek varmı diye , sayıyı arttırabiliriz belki.
karacabeyde 3 arkadaşım var onlarada sordum geleceklermi diye bakalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------
birimizden biri 2 kişi artçı alıcak galiba
şaka şaka , başka kim var gelecek bellimi ??
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
valla 5 kısı bıle olsak farketmez ama gordugum her motorluya soyluyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 ----------
arkadaslar bursa bjk macı bıletı bulabılırmıyız nerden olursa 2 katını verıcek cocuk hasta bursalı tanıdınız varsa yardım edın
Listeyi düzenleyelim bakalım.
1-) Özcan1980 +1
2-) Snrsimsek +1
3-) Atmaca_35 +1
4-) Atacanvet +1
5-) Drumtoens +?
6-) ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------
Yarın Saat 18:00 da Barış cafe de görüşürüz. Soner abi senin dükkana uğrarız müsait olursan.
ben gelemıyorum ama barıs kafeye gelemıyorum cumartesı gunlerım fazla yogun gecıyor ondankellı gelemem ama pazar sabahı cook eylencelı olacak emınım cook kalabalık olmasada olur sımdıden 5+ yız bıle ben tek gelıyorum ha
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)