Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    Alıntı atacanvet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bursadaki arkadaşlar bu yazdıklarımızı görüyormu acaba ?

yeni konumu açsak görüklede toplanalım diye ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------

hocam sen görükledesin zaten yaa

benide ekle listeye
    valla ben 8 de cıkıyorum takılın sız yarın ogleden sonra yagıslı dıyolar saat 10 30da cıkıcam gelmek ısteyene yol ucretsız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende elektirik aksamının yanmaması nedeniyle gelemiyorum.

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    bugün bir grupla mudanya'ya süreceğiz. 17-18 saatlerinde döneceğiz. oralarda kim olursa görüşmek isterim.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Motosikleti
    ramzey 200cc
    motorsever arkadaşlarım..

kaldı 7 gün, daha da yok anlayacağınız

bursa' ya gelmeyi düşünüyorum ama tam zamanını bilmmiyorum, kararlaştırmadım. ama 17 mayısta antalyadayım
    [B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::

Motosikleti
    bugün nihayet ilk uzun yol denememi yaptım. size basit gelebilir ama benim için bayaa heyecanlıydı. mudanya'ya sürdük saat 14 civarı, kaçta vardığımızı hatırlamıyorum ama yol çok kalabalıktı. keza mudanya da öyle adeta yaz sezonu açılmış kadar doluydu. akşam 18'i geçerken dönüş yaptık; dönüş daha bir heyecanlı (ve de 4 tekerli hayvanat doluydu).
    1 naked 4 chopper toplam 5 motosiklet, 6 kişi gittik. çook zevkli, heyecanlı ve yorucu oldu benim için; hatta dönüşte elmasbahçeler metro viyadüğünün altına yaklaşırken sol elime kramp girdi resmen parmaklarım bükülüp kilitlendi yarım debriyaj bağırta bağırta ne sinyal, ne korna yapamadan o karmaşık trafikte kendimi oradaki benzinliğe zor attım valla!
    neyse ki grup iyiydi de problem yaşamadık. kendimden olduğu kadar motorumdan da endişeliydim, uzun yolda nasıl tepki vereceğini bilemiyordum, herhangi bir problem yaşamam durumunu düşünerek çok kasıldım ama motor bu kez iyi gitti, maşallah dedirtti. şimdi birbirimize daha bir ısındığımızı sanıyorum ve onu artık sevmeye başladım. laf aramızda özellikle arka sele istemiyordum, tek kişi bineceğimi beni tanıyan arkadaşlara hep söylerdim ama bugün acaba dedim; bir arka sele takmak zorunda kalacak mıyım bazı "hatun" kişilerin fazlaca ilgili bakışlarından sonra? (hımmm takmıcam işte banane. isteyen taksi tutsun arkamdan olmadı motor alsın!)

inşallah bursa mt ile de yola çıkarız diyecem ama daha buluşamadık bile...

Herkese iyi akşamlar Bursa MT.
    Bu gün sigortamı yapmış bulunuyorum.Artık sinyalim farım doğru düzgün çalışıyor.
    Yetmedi birde 20 amperlik yedek sigorta aldım.Çok büyük bi rahatlama ile evime gelmiş bulunmaktayım.
    28-29-30 tarihlerinde Büyükorhan Görecik yaylasında şenlik olucakmış biz beko ile birlikte planladık ve o şenliğe katılmayı kararlaştırdık.
    Var mı bize katılan????

Motosikleti
    o şenliğe katılmayı çok istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek? şimdilik ekstra bir durum yok gibi görünsede o gün geldiğinde kimbilir ne saçma problemler çıkacak! (hep öyle olur bana)
    yine de orada bulunmayı çok istiyorum, hazırlık yapıcam ve bekliyecem bakalım inşallah kalabalık bir grup çıkar. bu arada malumu motorumun arkası yok. çanta takamıyorum, haliyle her yola çıktığımda bir sırt çantasıyla idare ediyorum. şimdilik honda'dan hediye gelen üçgen sırt çantası var ama küçük ve yetersiz. kamp malzemeleri koyacak ölçüde büyük bir çanta taşımak da bana ekstra yük getireceği için istemiyorum, ne yapacam ben şimdi??

Bende yeterince büyük sırt çantası var.
    Eşyaları(çadırı) beko taşıycak bende benim malzemeleri sırt çantasına tıkıcam.
    Sizin eşyalarınızıda benim motora bağlarız geri kalanı bagaja sığdırırız.

Motosikleti
    bunu görüşüp konuşmamız lazım ama ben yine de kendi yükümü başkasına taşıtmam, kimseye yük olmamak diye bir laf vardır hani; işte ondan. hem her halükarda lazım olacak, o kadar ıvır zıvırı bir de korumaları koymaya yer bulamıyorum şimdi bile. saatlerce dizlikleri takılı tutmaktan bacaklarım bir tuhaf oldu, çıkardıktan sonra sanki hala birşeyler takılıymış gibi hissediyorum.
    her neyse hele bir görüşelim hele bir şu şenlikten konuşalım durumu daha net değerlendiririz heralde!

Motosikleti
    inşallah hyo 250 GTR olacak...
    Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dur ya sımdı aradı gıtme 2 gun...... annesı olmus pazartesı bakarsın artık
    allah rahmet eylesin.

arkadaşlar bende size birşey anlatmak istiyorum.bu hafta sonu dayımın nişanı için istanbul avcılardaydım,dayım beni orda bir hyosung servisi olan arkadaşına götürdü,orda ilk defa hyo 250 gtr'ye binme fırsatım oldu,doğru söylemek gerekirse ilk başta bi ürktüm motordan,böyle daha sakinleşmemiş yaban atlar gibi geldi gözüme tipinden dolayı,fakat sonradan fırsatı kaçırmadım ve üstüne oturdum hemen,dedim "allah kısmet eder de alırsam siyah olacak ve adı da küheylan olacak,bugüne kadar dört teker meğer yalanmış" bakalım artık daha bir hevesle almayı bekliyorum inş motorumu....

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Çan Pilav Günü yaklaştı arkadaşlar. Katılmak isteyenler artık kararlarını versinler de oturup konuşalım bi karar alalım.Günübirlik mi gidelim, Cumartesi akşamını kamp ateşinde mi geçirelim..??
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Selam BURSA MT ailesi
    uzun bir aradan sonra en son yazıdığım mesajdan yaklaşık 20 sayfa okudum bişey kaçırmayayım diye, maşallah Bursa da havalar ısındı şenlikler geziler kamplar pilav günleri filan faaliyetlere başladınız.
    Benim YBR de garibim depoda yatıyor, beni bekliyor
    Kazasız belasız bol muhabbetli geziler diliyorum.
    Bu arada kısa mesafeli gezilerde bol bol yol tecrübesi yapın sonra bana da gelirsiniz, beklerim, bişey değil zaten 8000-9000 km, ben hesapladım tahmini 4 gün filan sürer hiç durmadan gelirseniz.
    Saygılar, selamlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

Pardon nerde olduğumu merak edenlere; Libya-Trablus şehrindeyim
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çan Pilav Günü yaklaştı arkadaşlar. Katılmak isteyenler artık kararlarını versinler de oturup konuşalım bi karar alalım.Günübirlik mi gidelim, Cumartesi akşamını kamp ateşinde mi geçirelim..??
    gunubırlık gelırım pazara denk gelırse tabi bıraz yol yapmak ıyıdır

Motosikleti
    KLE 500
    Pazar Sabah 07:00 - 08:00 Arası Çıkalım yola o zaman. Öğlenden önce orada olalım da güneşte kalmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    Pazar Sabah 07:00 - 08:00 Arası Çıkalım yola o zaman. Öğlenden önce orada olalım da güneşte kalmayalım
    5 te cıkalım farketmez gunes yagmur camur sabah gıdıcezde aksam kacta gelıcez yada cıkıcaz yola

Motosikleti
    KLE 500
    Pazar saat 18:00 - 19.00 arası dönüş yoluna çıkarız. Atacanvet ve işçi ile de görüşelim ona göre orta yolu buluruz.

Aslında Cumartesi 18:00 civarı gitsek te kamplasak daha süpper olur idi.Çadırda yatmam diyeni bizim eve götürürdüm,babamın tuttuğu balıkları da yerdik...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    Pazar saat 18:00 - 19.00 arası dönüş yoluna çıkarız. Atacanvet ve işçi ile de görüşelim ona göre orta yolu buluruz.

Aslında Cumartesi 18:00 civarı gitsek te kamplasak daha süpper olur idi.Çadırda yatmam diyeni bizim eve götürürdüm,babamın tuttuğu balıkları da yerdik...
    cadırda kalmam demem ama cadırım yok sızın evde kalmam demem ama cumartesıden cıkamam balık ıcın her yol parıs mazeret yok bursadan katılmak ısteyenler dıye bı sayfa ac herkes gelır onemlı olan yol almak kalmak deyıl kışın pası gıtsın herkesın uzerınden ılledecumartesı dıyosanız ben pazar tekte cıkarım sorun deyıl

Motosikleti
    artık yok.. beklemede
    özcan abi sen yanlız mı gitcen çanakkale ye yoksa yengeyle mi gelcen?

Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam BURSA MT ailesi
    uzun bir aradan sonra en son yazıdığım mesajdan yaklaşık 20 sayfa okudum bişey kaçırmayayım diye, maşallah Bursa da havalar ısındı şenlikler geziler kamplar pilav günleri filan faaliyetlere başladınız.
    Benim YBR de garibim depoda yatıyor, beni bekliyor
    Kazasız belasız bol muhabbetli geziler diliyorum.
    Bu arada kısa mesafeli gezilerde bol bol yol tecrübesi yapın sonra bana da gelirsiniz, beklerim, bişey değil zaten 8000-9000 km, ben hesapladım tahmini 4 gün filan sürer hiç durmadan gelirseniz.
    Saygılar, selamlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

Pardon nerde olduğumu merak edenlere; Libya-Trablus şehrindeyim
    Harun abiiiiiiii
    Çok özledik abi,ne zaman geliyosun?
    Oralarda havalar,hayat nasıl ?
    Bikaç foto bekliyoruz abi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    http://img571.imageshack.us/g/44267858.jpg/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler