arkadaşlar bu akşam toplanma varmı?
s.a arkadaşlar bursa inegölden honda anf 125 innova kullanıcısı olarak aranızdayım ama malesef şu an ehliyet yok
snrsimsek bir ay önce felan inegölden geçtin mi sen
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
bi yere gidilecek , toplanılacaksa son durumu bana haber verin , nete sürekli giremiyorum tel : 05358192738 sms veya çağrıda kabulümdür
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
hosgeldın evet cok gezerım ben hemde heryerde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------
odemelı yapsak yaz geldı artık motorcular dokulmeye baslar bundan sonra yarın sabah saat 10 30 da dag yolu yapıcam zırvede cay ıcmek ısteyen gelsın cekırge tarafından cıkıcam ordanda bı mudanya yapıcam sonra dogru bebısımın yanına malum anneler gunu yoksa hatun yolar benı
ya gelicem de dağ yoluna; virajlarda dönmüyor ki benim motor! ciddiyim gidonda tur diye bişey yok, dağ yolunu bilmem ama altıparmak cellat cafeden yukarı çıkılan bir yer var bilir misiniz, güzel manzarası olan bir alan var yukarıda. oraya zor çıktım, inerken de duvarları yalayarak indim o derece!
buralardan kimse yeşil tarafına gitmiyor galiba, 1 saate kadar çıkıcam yok mu toplanacak kimse? cebi de vareyim bir kez daha: 532 5794001
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
gıdonu dondurmıcen zaten vucudunla yonlendırcen neyse senı bıgun alalım bursa mt olarak herkes bıseyler gostersın
geliyomusunuz görükleye..............
haklısın kardeşim, o kadarını geçen yıl eğitimde görüp öğrenmiştim zaten. ama o vücut hareketini belli bir hızın altında yapamıyoruz, o durumda gidon çevirmek zorundayız değil mi?, ama diyorsan o virajlara zaten hızlı girilir ona lafım yok.
neyse birgün buluşuruz inşallah...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
en güzeli bu akşam görüklede toplanalım 6 - 7 gibi ne dersiniz ?
atmaca sen görükledemisin sürekli
Bu akşam gelemeyeceğim arkadaşlar. Pazar sabah Dağ fikri harika olur. Erken kalkarsam ararım Soner
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar her yerim mzot kokuyo sizncir dişli temizliği yaptım duşa giriyorum görükleye gelenler arasın karşılayayım 05315826655 fatih
şimdi açıksa gideyim hemen , orlarda buluşup görükle yaparız ??
dur ya sımdı aradı gıtme 2 gun...... annesı olmus pazartesı bakarsın artık
dağ yolu fikri benımde aklıma yattı abi kalkabilirsem bende gelebilirim.gelıceksemde ararım abi senı ben bu akşam yokum motorun debriyaj balatası 1-2 conta ve arka dişliyi değiştireceğiz süleyman abiyle daha doğrusu o değiştircek bende öğrenicem.işimizin bitmesi 9 olur diye düşünüyorum pazar toplansak gezsek daha iyi olur gibime geliyor.
16JBE36
tüh , allah rahmet eylesin .
sen görükle yapıcanmı ?
görükleye gelenler adını listeye eklesin
1- atmaca_35
2-.............
1- atmaca_35
2-atacanvet dostum msn e ekle fatihatmaca1986@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)