Hepinize hayırlı işler, bol kazançlar, güzel dostluklar arkadaşlar...
Kaykay kardeşim, motorun üzerine binen üsküdarı geçti derken seni kastetmiştim. ben motor istiyorum dedin, aldın, üzerine bindin ve gittin. bugün itibarıyla da; o çok konuşan kelebeklerden çok daha güzel sürüyorsun ilahi insan.
İTİRAF.COM'DAN YURDUM İNSANI! (biraz gülelim)
kutsal_kase; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: Adana
Uyduruk bir kız ismi ile mail alıp MSN´de çoklu oturum açarak sevgilimin beni kendimle aldatmasını sağladım. Sonra bunu öğrenmiş gibi yapıp ondan ayrıldım. Üstüne bunu gurur meselesi yapıp kendimi olaya kaptırdım ve bir sürü hakaret ettim. Oh be... Zaten sevmiyordum, böylelikle hiç suçlanmadan işin içinden sıyrıldım...
bazalt; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 25; İl: Eskişehir
Chat odalarında kadın rumuzuyla sohbet edip bulunduğu semtin karakol numarasını "Evimin numarası" diyerek veren bir arkadaşım var. Yakında hakikaten evi olacak o karakol ama bakalım ne zaman.
rumuzpatlıcan; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 29; İl: İzmir
Karşı komşumuzun yedi tane kızı var. Babanın feryadı olarak düşünüyorum ki son kızının adı Gökhan. Buraya kadar sanırım rastlanabilir bir durum. Lakin en büyük kızları evlendi ve eniştemizin adı Özlem. Vahh benim talihsiz amcacım. İnsan şansız olurda bu kadar da olmaz ki!!!
meydın; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; İl: İstanbul
Canım sevgilim; bu güne kadar kimseyle cinsel ilişkiye girmeyişimin sebebi, sana söylediğim gibi kendimi evlendiğim kişiye saklıyor olmamdan değil, tamamen beceriksizliğimden. Bil istedim.
man´s hate; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; İl: Ankara
Boyu bir buçuk metreden kısa olduğu için yorganı boyuna değil de enine örtünen, kontör transferi isteğine gelen ´şu an işleminizi gerçekleştiremiyoruz, özür dileriz´ mesajına ´neden´ diye cevap yazan, kendi ailesinin en özel günlerini takip ederken, bizim evlilik yıldönümlerimizi unutan, özel gecelerde dışarı çıkma isteğime ´senin niyetin belli, gel beni ..k de boşa uğraşmayalım´ diye cevap veren, zaman zaman en son hangi tarihte banyo yaptığını unutan, son zamanlarda sakal-bıyık konusunda benle yarışmaya başlayan, sevişmemizden sonra küfürler ederek yataktan kalkıp banyoya giden bir karım var. Pardon bu sitede biz erkeklerden öküz diye mi bahsediliyordu?
fasitdaire; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30; İl: İzmir
“Yeni yıla nasıl girersen bütün sene öyle gider” sözüne artık inanmaya başladım. Önceki sevgilimle 2005 yılına Karşıyaka'da sevişerek girmiştik ve tüm yıl o başka şehirde olmasına rağmen sevişerek geçti. Bu sevgilimle ise (kendisi başka şehirde yine) 2006 yılına ucuz fiyat tarifesi olan hattımızla konuşarak girdik. Eylül oldu hala konuşuyoruz, hala konuşuyoruz. Bu sene hiç sevişmedim onunla. 2007 yılbaşı için çok dikkatli olmam lazım.
tompakiyala; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; Ülke: ABD
Kocama romantizmin doruklarındayken, gözlerinin içine bakıp tüm kadınlarin hayatları boyunca en az bir kere sordukları o soruyu sordum. "Beni ilk gördüğünde evlenecegin kadın olduğumu hissetmiş miydin?" El cevap: "Yok hissetmemiştim ama içimden ben bunu kesin s..krim demiştim." O da bir öküz ama yapmayın arkadaşlar, onun da hisleri var.
martıpussycat; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 29; İl: Muğla
Yengem evlendiğinde yaşı o kadar küçükmüş ki daha önce hiç regl olmamış. Bizim şaşkınlık sözlerimiz üzerine yengemin cevabı "Amaaan dürtülünce oldum."