Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YBR 250
    Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu pazar saat 6 da boya savasımız var gelmek ısteyen adını yazdırsın 0533 817 26 71 gırıs ve boya topları toplamda 35 lıra extra 50 top hedıyelı fıyatıdır bıraz stres atmak bırılerını mıhlamak ısteyen arasın sanırım sımdılık 13 kısı olduk pazar gunu saat 6 da ogun bıle arayabılırsınız
    Nerde buluşucaz peki abi ?
    Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    onda bunda şundadır , şunda bunda HONDADIR
    küçük sanayide meşur bi motorcu varmış ersin galiba adı , bunun telefon ve adresi bilen varmı acaba
    Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!

Motosikleti
    artık yok.. beklemede
    Alıntı atacanvet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    küçük sanayide meşur bi motorcu varmış ersin galiba adı , bunun telefon ve adresi bilen varmı acaba
    bankalardan girip dümdüm ileri gidince sanayının cıkışına yakın sol tarafta
    AMA TAMİR AMAÇLI FALAN GİTCEKSEN BOŞUAN GİTME DERİM FİYAT BİRAZ TUZLU ....

Motosikleti
    Alıntı atmaca_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bankalardan girip dümdüm ileri gidince sanayının cıkışına yakın sol tarafta
    AMA TAMİR AMAÇLI FALAN GİTCEKSEN BOŞUAN GİTME DERİM FİYAT BİRAZ TUZLU ....
    yok abi tamir değil , alarm taktırcam bide xenon veya benzeri

şimdi kavşaktan giriş yaptık dümdüz gidiyorum bankalarmı çıkacak karşıma sonra sol taraftamı oluyor ? dükkanın adı falan varmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    sadece bı alarm ıcın oraya gıtme derım genede sen bılırsın aksam altı tabıkı

Motosikleti
    artık yok.. beklemede
    ufak mototrlarla uğrasmıyolar...onular için oto elektrikçisine git....illa k.sanayıde kı dıosan
    köprüden sanayıye girince dümdüz devam et ilerde solda KOCAMAN motor

Motosikleti
    ÖNEMLİ UFAK BİR BİLGİ

arkadaşlar geçen gün siteyede yazdım bu konuyu bir motorun kayıtlarda kazası varsa bi sms ile plakadan öğrenilebiliyor HASAR 16XXX10(sorgulanacak plaka) gibi yazıp 5664 e gönderdiğinizde geri cevap geliyo.

Geçen gün çok temiz bir motor aldım ve bu gün yağ , yağ filitresi değiştirip , zincir bakımı yaptırdım . motorcu bi kontrol etti ve çok iyi durumda olduğunu söyledi , içinden çıkan yağıda helal ettim kendi motorunda kullanacak (ilk sahibi 300 km önce koymuş motul marka yağ)

neyse biraz sohbet ettik , böyle temizini nerden buldun ya falan kaçadır vs. bende dedim aslında başka bi motorun niyetine girmiştim böyle böyle işte kazasını öğrenince vaz geçtim , sonra bu denk geldi işte , sahibi xxx otelin sahibi , motorda garajda duruyordu(aynı marka model bi motoru daha var oda satılık ve tertemiz) vs.

dedi o kazalı olan nerdendi peki dedim abi adliye binasının yan tarafında ufak bi dükkan , kız öğrenci yurdunun yanında . Haaa dedi hemen tanıdı tabi adamın secresini çıkarttı önüme o dedi sürekli kazalı motor alır , sonra tamir eder satar , bak şu motora geçen gün telif verdi 200 tl ye alayım diye(scooter gibi bi motor) sigorta şirketi perte ayıracak motoru o alayım diyor düşün sen artık gerisini falan dedi(motor hakikaten perişan haldeydi) , o adamı bütün motor tamircileri bilirmiş bu tür işler yaptığını , az kalsın tongaya düşüyordum , bu tür konularda uyanık olmak lazım adam satabilmek için yalandıra ballandıra anlatıyordu hatta 200 tl de kapora güm oldu ama yapcak bişey yok.

birde şöyle bir olay var o motoru honda yetkili servisi duran kardeşlere götürdüğümde(100 mt uzaklıkta) neden kazalı olup olmadığına bakmadılar? satıcı adam ile servisdeki yetkililerin konuşması çok sıkı fıkıydı acaba bunlar ortakmı çalışıyor , çünki honda servisinin bana dediği cevap güzel motor bişeyi yok temiz kazasız...

bu yüzden honda servisi duran kardeşlere güvenimi yitirdim o yüzden özel servise gittim ve motorun bakımlarındada gitmeyi düşünmüyorum.

baya uzun yazdım kusura bakmayın

ADLİYE SARAYININ YAN TARAFINDA , KIZ ÖĞRENCİ YURDUNUN ORADAKİ UFAK DÜKKANDA SATILAN MOTORLARIN ÇOĞU KAZALI DİKKAT EDİN ALIRKEN . BU ŞAHISIN SAHİBİNDEN.COM DADA BİR ÇOK İLANI VAR YEDEK PARÇADAN MOTORA VS.

.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

ufak mototrlarla uğrasmıyolar...onular için oto elektrikçisine git....illa k.sanayıde kı dıosan
    köprüden sanayıye girince dümdüz devam et ilerde solda KOCAMAN motor
    teşekkür ederim , ufak motor diyil , büyükte diyil

Motosikleti
    artık yok.. beklemede
    ben o honda servisinin......... geçen gün hava ayarı yaptırdım gazcılar caddesıne cıkana kadar hararet yaptı acemi bi sürücü olsam motorum yanmış olabilirdi.yeni motor yaptırdım elemanın bana dediği cevap: benim yapabilecek bişeyim yok sanırım motor bitiyo....bi servis hava ayarıda yapamıyosa bıraksınlar bu işleri
    parası olan servis açarsa olacağı budur....

Motosikleti
    ben o honda servisinin......... geçen gün hava ayarı yaptırdım gazcılar caddesıne cıkana kadar hararet yaptı acemi bi sürücü olsam motorum yanmış olabilirdi.yeni motor yaptırdım elemanın bana dediği cevap: benim yapabilecek bişeyim yok sanırım motor bitiyo....bi servis hava ayarıda yapamıyosa bıraksınlar bu işleri
    parası olan servis açarsa olacağı budur....

sanada geçmiş olsun , bursa gibi bi yerde tek servis olmasından kaynaklanıyor işte bu tür şey eli mahkum ne yaparsam yapayım gene gelecek gibi bişey düşünüyorlar.

bu kocaman motor da aksesuar satış falan varmı ? xenon da düşünüyorum , alarm bende mevcut

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    siz hangi servisten bahsediyorsunuz arkadaşlar? kardeşler motosiklet ekrem usta mı?
    tvs-kinetic ve honda yetkili servisi olan yer mi?

ben de cumartesi günü motoru (tavsiye üzerine) oraya bakıma verdim; cuma günü alırsın dediler. adama bir liste götürdüm bayaa bir yapılacak iş vardı motor üzerinde içime sinmedi bazı şeyler; o da çok masraflı olur bunların hepsini yaparsak deyince yürüyen aksamını, motoru ve elektrik sistemini öncelikli yap geridini konuşuruz dedim.
    bugün aradım motoru tamamen söktüklerini söylediler (ki tam da istediğim şeydi) ama çok problem varmış gördüğümüzden fazlaydı dediler. bakalım yarın tekrar görüşecem son durum ne diye!

şimdi siz böyle yazınca tuhaf oldum birden, inşallah temiz iş yapar inşallah kazık yemem zaten motorun masrafı resmen kuruttu beni, bir de saçma işlerle uğraşmak zorunda kalmasam bari!
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir sorunda benden.
    Bu gün bulvarda ara sokaklardan birinde bi motorcu buldum.Hemen daldım içeri fren müşürünü ve sağ sinyal ampulünü taktı.
    Akşam gezinirken bi mola vereyim dedim 5-6 metre kala birden bütün elektirik aksamı kapandı ve motor stop etti
    Sanırım benim akü zaten bitme noktasındaydı,dayı da biraz yüksek voltajlı bi ampul takınca aküden yiye yiye en sonunda bitirdi.
    Yada sigortayada bişeyler olmuş olabilir.
    Akü de olabilir.
    Sizce sorunum nedir?

Motosikleti
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz hangi servisten bahsediyorsunuz arkadaşlar? kardeşler motosiklet ekrem usta mı?
    tvs-kinetic ve honda yetkili servisi olan yer mi?
    duran kardeşler , honda servisinden bahsediyoruz

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir sorunda benden.
    Bu gün bulvarda ara sokaklardan birinde bi motorcu buldum.Hemen daldım içeri fren müşürünü ve sağ sinyal ampulünü taktı.
    Akşam gezinirken bi mola vereyim dedim 5-6 metre kala birden bütün elektirik aksamı kapandı ve motor stop etti
    Sanırım benim akü zaten bitme noktasındaydı,dayı da biraz yüksek voltajlı bi ampul takınca aküden yiye yiye en sonunda bitirdi.
    Yada sigortayada bişeyler olmuş olabilir.
    Akü de olabilir.
    Sizce sorunum nedir?
    kedidir o kedi

bence aküdendir

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    deme yaw!!!
    hass............

eeeee belki bu sefer iyi iş çıkarırlar diye umut besliyorum yine de (yoksa?)
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

kedidir o kedi bence aküdendir
    İnşallah aküdendir yahu.
    Yarın kalktığımda bi bakayım şuna olmadı yeni akü alıyım.
    Olmadı yeni sigorta alayım.

Motosikleti
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah aküdendir yahu.
    Yarın kalktığımda bi bakayım şuna olmadı yeni akü alıyım.
    Olmadı yeni sigorta alayım.
    motorun bütün elektirik aksamımı gitti , motor stop ettimi? yoksa sadece lambalarmı söndü

motorun bütün elektirik aksamımı gitti , motor stop ettimi? yoksa sadece lambalarmı söndü
    Bütün elektirik aksamı gitti,bir süre sonra stop etti.

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Olum hala inanmıyor ya.
    Sigortayı değiştir düzelecek, düzelmezse gel bana. Akü de bitmedi sigorta attı.

Motosikleti
    sadece lambalar gitti deseydin sigortadan diyecektim ama şimdi motor stop etti dedinya aküdende olabilir sigortalardanda.

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    sadece lambalar gitti deseydin sigortadan diyecektim ama şimdi motor stop etti dedinya aküdende olabilir sigortalardanda.
    Üstad ben yanındaydım ya olay 5 metre arkamda oldu. Işıklar söndü, Kanu da bana elleri ile "abi gitti" işareti yaparken debriyajı bıraktı ondan stop etti.
    Motoru çalıştırınca şarj dinamosundan bütün sistem çalışıyor. Muhtemelen yeni taktırdığı ampul sigortayı attırdı.

Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olum hala inanmıyor ya.
    Sigortayı değiştir düzelecek, düzelmezse gel bana. Akü de bitmedi sigorta attı.
    Hep o kedilerin yüzünden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 ----------

Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad ben yanındaydım ya olay 5 metre arkamda oldu. Işıklar söndü, Kanu da bana elleri ile "abi gitti" işareti yaparken debriyajı bıraktı ondan stop etti.
    Motoru çalıştırınca şarj dinamosundan bütün sistem çalışıyor. Muhtemelen yeni taktırdığı ampul sigortayı attırdı.

StopStar KANU

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler