gazcılarda motorcu kereme git ..benım cbr da orda gidersen görürsün fatih önerdi dersin eğer gidersen...
gazcılarda motorcu kereme git ..benım cbr da orda gidersen görürsün fatih önerdi dersin eğer gidersen...
Hayırlı uğurlu olsun...
Vites mafsallarına yapacağın küçük bir ince ayar vites geçişlerini rahatlatacaktır...
Selamlar..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
sağolun arkadaşlar...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
baklawah hayırlı olsun usta....gazında yolunda hep açık olsun kazasız belasız inş.
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
cumartesi buluşma varmı yokmu bursa m.t uyan uyuma yahu
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Arkadaşlar benim dragstarı biliyosunuz.. Acil bir durumdan dolayı satıyorum bugün öğlene doğru resimlerini eklerim. Haberiniz olsun..
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Buyrun arkadaşlar resimler burda
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
arkadaşım, hayırlısı olsun, umarım kötü birşey değildir satma sebebin. bu arada ben motoru alıp gruba katılana kadar motorcu kalmayacak heralde?
arkadaşlar benim motor da kapıda yatıyor, vitesle ilgili problemden dolayı bir yere gidemiyorum, gruptaki ulaşabildiğim arkadaşların hepsinin işi var, daha kimse gelip görmedi. yarın bir tur versene diyene OLMAZ diyecem ben de!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
bu arada birşey daha sorayım; ama küfür etmeyin sonra!
şimdi bu motoru şöyle adamakıllı kontrol edip hem de en ince parçaya kadar temizlemek ve gerekenleri yenilemek maksadıyla şöööyle bir sökmeye başlasam (en son 15 yıl oldu bisikletimin lastiğini değiştireli, bir daha da ingiliz anahtarı değmedi elime - bu şartlar altında bir uzmana yaptıracam haliyle), sonra fabrika montaj hattındaki gibi tüm parçaları çıkarıp bakım/yenileme yapıp tekrar toplasam (ihtimalle hem motorcunun hayalidir) bana ne kadar zamana ve paraya patlar acaba?
bu konudaki "ciddi" yorumlarınızı bekliyorum, yani tam bir paranoyak olarak bunu bir gün yapıcam mutlaka ama şimdi acil değilse bir süre idare edeyim standart bakımlarla. ayrıca tavsiyeleriniz de işe yarayabilir. ilgilenenlere teşekkür ve yanında istedikleri çeşit bir magnum dondurma
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Hayırlı olsun baklawah
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ARKADAŞLAR SELAMLAR..
SONER ABİ, ÖZCAN ABİ, ÖZGÜR ABİ Bİ SİZ YAZIYORSUNUZ GALİBA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ESKİLERDEN BİR DE ENES GELMİŞ.. ENES HİÇ SESİN ÇIKMADI ANTALYAYA GELECEKTİN ARTIK YAZA AYARLARSIN..
VE ASKERLİĞİMİN SON ZAMANLARINI YAŞIYORUM KALDI 22 GÜN..
inşallah bi aksilik olmaz ise mayıs sonunda bursa' ya geleceğim. ozaman bir buluşma ayarlarız ve sizlerle görüşürüm.
bir durum daha dikkatimi çekti, nevin hocam, faruk abim, başkanımız olsun kimse birşeyler yazmıyor. forumda kayma mı oldu anlayamadım.
herkese güzel günler, tekeriniz düz bassın. 23 gün sonra ben de yollardayım''!!
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Vay vay Erdem de bitiriyo askerliği be. Hadi bakalım Çan Pilavı 'na yetişiyorsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------
Haydi Barış Cafe'ye
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
20 dakka sonra barıştayım özlemişsinizdir beni
arkadaşlar merhaba,
bir süredir koptum sizden yazamadım bişey,gerçi yeniyim zaten,bu arada ismimi yazmamışım sanırım benim adım Arif.Ben de motorsuzum hala,alamadım bir hyo 250 gtr,parayı toparlayamadık bir türlü :(
yaw arkadaşlar bursada gidip şöyle motor bakabileceğimiz start haricinde hiç bir yer yok değil mi?bir de araba pazarı gibi motor pazarı kurulmuyor mu güzel memleketimde??
İlk müsait olduğumda bende bir toplantıya gelmek istiyorum fakat işlerim çok yoğun :(
küçük sanayii'de kocaman motor var. beşyolda bi kaç yer var. honda'nın bi yeri var. bulabilirsin ne arıyorsan. motor arıyorsan da şehir dışından alabilirsiniz bence. ist'de bulursun motoru orda varsa bi tanıdık baktırırsın sonra iyiyse gider beğenir alırsın ille bursada olucak diye bişey yok yani bence
herkeze iyi akşamlar
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
arkadaslar bu pazar saat 6 da boya savasımız var gelmek ısteyen adını yazdırsın 0533 817 26 71 gırıs ve boya topları toplamda 35 lıra extra 50 top hedıyelı fıyatıdır bıraz stres atmak bırılerını mıhlamak ısteyen arasın sanırım sımdılık 13 kısı olduk pazar gunu saat 6 da ogun bıle arayabılırsınız
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)