arkadaslar buyuk ıhtımal yarın sabah gemlı ge gaz acıyoruz ben esımle gelıyorum ozcan esıyle gelıyo ısteyen esıyle gelebılır aksam toplantıda saatı bellı olucak
arkadaslar buyuk ıhtımal yarın sabah gemlı ge gaz acıyoruz ben esımle gelıyorum ozcan esıyle gelıyo ısteyen esıyle gelebılır aksam toplantıda saatı bellı olucak
saat 10 da kent meydanı otoparkı cıkısında bulusup ınegole gıdıyoruz gemlık deyıl yetısemıyenler 0533 817 26 71 soner
Sevgili abilerim, şu anda banlı olan stoneofdeath(aydın) abim adına sizlere bi soru soracağım, bursada güvenilir gs500 den anlayan bir servis varmı varsa nerede
Şimdiden teşekkürler
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Neeeeey! inegöl gezisimi Şu start motora uçacam ben kaç hafta oldu 3 parçayı toplayamadılar.
Arkasına 1 adet yük almak isteyen varsa ben varım
Yaptın yapacağını Soner abi. Köprü altı çocuğu yerine koydun bizi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------
Kanucaaaaan bak
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-kar-topu.html
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hepinize öncelikle selamlar,adım Arif.Bu gruba yeni katıldım ve bu yüzden kendimi tanıtmak istedim.Bugün benm doğum günüm ve 24 yaşımı doldurdm.Bir firmada hava deniz nakliye ile uğraşıyorum.Şimdilik daha motorum yok ama bu yaz allah kısmet ederse alacağım bir tane.
hepinize saygılar
teşekkür ederim snrşimşek herkes işte olduğu için sanırım grup sakin biraz gibi gözüküyor,herkese kolay gelsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------
teşekkür ederim kanucan dostum
Arkadaşlar hepinize sıcak karşılamanız için teşekkür ederim.Bakalım kısmet inş alacağım bu yaz bir motor.Aklımda hyo 250 GTR var fakat Bursa da nerden alabilirim hiç bir bilgim yok :( ya da gidip nerden bakabilirim.Bana bir tavsiye de bulunabilir misiniz????
ohh dostum ne güzel anlatıyosun valla,bizde burda ofiste oturup çalışalım böyle güzel havada :( benm yerime de gez motorunla,çıkar keyfini
Mudanya'ya gittim geldim bi arkadaşımı ziyarete.
Hava güzel, yollar boştu =)
Özendirin tabi özendirin
1 haftadır motor serviste ağlıcam artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
Ben buldum bi ilan
http://www.sahibinden.com/s_t_kanuni...XQQdisplayitem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------
Motorcu kerem akar abi
bende benim ufaklığı cıkardım uzun zaman olmuş özlemişim....MOTORCU KEREM
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)