yakın zamanda gezi varmı acaba? veya buluşmalar hakkında bilgisi olan..
yakın zamanda gezi varmı acaba? veya buluşmalar hakkında bilgisi olan..
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
Merhabalar,
İhsaniyedeki Barış kafe nin tam adres yada tarifini verebilirmisiniz? Önümüzdeki haftalarda oğlumla uğrayıp tanışmak isterim.
Gezi isteyen varsa bana takılsın.Pazar günü Çanakkale'ye gaz açıyorum. Oleeey!!! Kısmetse Pazartesi döneceğim. Yarın Barış cafe'de görüşürüz.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu andan itibaren tüm vizelerimi bitirmiş bulunuyorum. Birkaç patlayan ders haricinde sorun yok. Keyfim yerinde merak etmeyin. Sadece şu bi haftanın uykusuzluğu ve yorgunluğu var üzerimde. Birkaç saat uyku depolama ihtiyacının dışında sorunum kalmadı uzun bir süreliğine.
7 gündür motosikletime binmedim aşırı derecede özledim. Psikolojik olarak motosiklet kullanmayı unutmuş gibi hissediyorum kendimi. Ama marşa basınca değişir herşey biliyorum.
Sorumsuz günler beni bekler.
Ben ve berkant yarınki buluşmaya büyük ihtimal gelemicez ilginize arz ederim.
Alayına otoban akar ,) :cat: :bounce:
Ehliyetsiz kullanmamanı öneririm.
Zaten o ehliyeti almak kullanmakla ilgili değil. Biliyorsundur çok basit bir sınav sonucu alınıyor. Ehliyetsiz bir kazaya karışman durumunda çok sorun yaşarsın.
Not: Ehliyetsiz kullanmadım mı? Kullandım. Ama şimdi anlıyorum ne kadar büyük bir hata yaptığımı. Motor kullanmayı bilmek değil sadece... Önemli olan birşey daha var. Türkiye trafiğinde olacakları önceden kestirebilme kabiliyetini kazanmak. İnan başına gelecekler karşısında çok şaşıracaksın ama yamanla alışıyor insan.
Alayına otoban akar ,) :cat: :bounce:
Adres haritada olduğu gibidir.Bunun için Soner'e teşekkürler.Buyrun gelin her zaman bekleriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:49 ----------
Yarın sabah saat 09:00 - 10:00 civarı yola çıkalım. Öğlen Çan'da oluruz. 214 km. Önce bizim köye gideriz, evde anacığımın hazırladığı yemeklerden yeriz.Sonra abim Seyhan'ına, kardeşim Apache'sine biner hep beraber gezeriz.Akşam abimin askere uğurlanmasını kutlarız.Sonra yatar uyuruz (sızıp kalırız da olabilir ) Sabah ya abimi otobüse bindirip geri döneriz, ya da Uzun bi motosiklet korteji ile Kırklareli'ne gider oradan geliriz Yok daha neler Türkiye turuna çıksaydık bari. Otobüse bindirip geri gelelim.Zaten 5 ay askerlik yapacak...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
valla her yere gıt gel yaparımda gıt kal gel yapamam benım karı benı parcalara ayırır varsa gıt gel yapmak ısteyen cıkarız yola sorun yok yalova bıle olur
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)