Selamın Aleyküm ahalii.
Selamın Aleyküm ahalii.
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Selam abiler.
Ben gemliktenim kendime bi peugeot arıyorum şöyle keyifli bişey.
Adım ceyhun bu arada 16 yaşındayım.
Bu işlere yeni başlıyorum zaten belli olucaktır tabirlerim falan saçma gelebilir bazılarınıza
Bu işte bana yardımcı olabilicek peugeot mopedlerden anlayan abilerim varsa çok sevinirim.
Keyifli günler
Alayına otoban akar ,) :cat: :bounce:
ve Aleyküm Selam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:00 ----------
Hayırlı olsun Fatih. Bi daha benimle kapışmaya çalışmazsın sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------
Allah nazardan korusun. Timsah yürüyüşü yaparken de çekseydin süper olurdu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 ----------
1 Haziran'da Antalya yolcusu kalmasıııın
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
http://img683.imageshack.us/img683/6974/tmsah13.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 ----------
http://yfrog.com/iztmsah13j ulen bı resm atcez burnumdan geldı oraya tıklıyom buraya tıklıyom en sonunda tıklıcam haaaa degısmısmı ne bu ımage
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------
Abi dediğim gibi daha çömüm bu konularda
Siz gemliğe yada kumlaya falan gelirseniz haberim olsun mutlak.Çok rahat buluşuruz saat farketmiyor
Da şu scooter dediğiniz activa tarzı bişeyse onlar cok klasik kalıyor sankim?
Hem sizin altınızda koca motorlar nasıl yetişicem ben sizin hızınıza
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------
Abi senin tosunun maşallahı varmış
Yavru timsah olmus simdiden
İnadına TeXaS
Arkadaşlar bursa forumlarının çoğunu okudum tahmini 1.30 dk sürdü sizlerde olmaktan mutlu olacagım bende 150 zat kullanıcısıyım motorumu kışın aldım sakladım şimdi bakımlarını yaptım temizledim geçen ayda eğlietimi aldım artık binebilirim bu hafta sonu zaten eşimle bayabi gezdikmerkezde kutlamalara katıldık çok eğlenceli idi..
Allah kimseye kaza bela vermesin.
İyiyim sağol, sen nasılsın? Buyur gel Enes kardeş özlettin kendini.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bursa grubunda buluşmalara ve gezilere bayan artçı ile katılan varmı ? arkadaşınız , eşiniz , ablanız vs..
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
Selam abiler.
Ben gemliktenim kendime bi peugeot arıyorum şöyle keyifli bişey.
Adım ceyhun bu arada 16 yaşındayım.
Bu işlere yeni başlıyorum zaten belli olucaktır tabirlerim falan saçma gelebilir bazılarınıza
Bu işte bana yardımcı olabilicek peugeot mopedlerden anlayan abilerim varsa çok sevinirim.
Keyifli günler
selam arkadaşlar. bayağıdır girmedim foruma ne oldu ne gitti kim kaldı kim geldi haberim yok. muhtemelen siz de beni unutmuşsunuzdur.
şimdi gecenin bu saatinde sizlerle paylaşmak istediğim bir durum olduğu için yazıyorum. sonunda istediğim oldu, gönlüme göre birşey buldum. (evdekilere çoktur aradığım şeyi buldum, tam bir esmer güzeli deyince; babamın oğlum kız buldu yaşasın düğünü yapıcaz sonunda diyerek coşması gibi bir durum olmasın diyerek bu konunun bir hatun değil bir motosikletle ilgili olduğunu açıklayan bu uzun parantezi burada bitireyim bari)
evet arkadaşlar birkaç ay önceki son mesajlarımdan birinde belirttiğim üzere motor almadan ne muhabbete ne de buluşmalara katılmamın gereksiz olduğunu yazmıştım. ama uzun aramalarım sonuç verdi, nisan ayının ikinci haftasında buluşmalara katılabilirim diye umuyorum. şimdi motor için anlaştık, nakil işleri halledilince istanbul'a gidip işi bitireceğim inşallah. arada korumaları da hallederim ihtimalle... neredeyse umutsuz vaka haline dönen durumdan son anda kurtardım, çok yakında aranıza bir motorcu daha geliyor.
bu arada şimdiden teknik konularda yardımlarınıza açığım. görüşürüz.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)