Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    beklemede
    alper kardeşim sende bana benzemeye başladın sanırım ben böyle durumlarda motordan inmeye gerek duymadan ayna kapı ne varsa götürüyom biber gazı olayını bende düşündüm ama akan trafikte sorun yapabilir iyi yanı ertesi gün cırcır yapıyomus denedik gördük
    eldivenler işe yarıyor ancak adamı ındırmeye çalışma gecerken vurup aynaya geç tartışmaya değmez anında yaz cezayı
    16JBE36

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Andurilf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    herkese merhabalar
    alper abi ara sıra bende onun aynısını yapmak istiyorum gel gelelim olmuyor işte bazen ama sana denk gelmiş çokta iyi olmuş

çılgın çoçuk ünvanını sanada mı versek ya : )
    Rock & roll

Berkant ÖZTÜRK

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alper yapma böyle şeyler tehlikeli hareketler bunlar dicem ama fark etmicek dinlemicen çünkü.
    üzerinde mont kask dizlik eldiven varsa hiç çekinme den laf çatışmasına girmeden devam edebilirsin hakedene haklı olduğunu vicdanında %100 hissettiğin an sorgusuz sualsiz geçir kaskı herifin suratına (dikkat et bazen bayan çıkabiliyo filmli cam falan )
    Yok abi bayan sürücüler kötü kullanıyor vs diyoruz ama ben hiç bayanların bile bile pislik yaptığını görmedim. En azından yapabildikleri kadar kuralında kullanmaya çalışıyorlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

Alıntı mesut yılmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alper kardeşim sende bana benzemeye başladın sanırım ben böyle durumlarda motordan inmeye gerek duymadan ayna kapı ne varsa götürüyom biber gazı olayını bende düşündüm ama akan trafikte sorun yapabilir iyi yanı ertesi gün cırcır yapıyomus denedik gördük
    eldivenler işe yarıyor ancak adamı ındırmeye çalışma gecerken vurup aynaya geç tartışmaya değmez anında yaz cezayı
    O akşam kısa kollu gömlek ile motora bindin diye olmasın o sakın. Ne alakası var cırcırla biber gazının.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

Alıntı Andurilf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhabalar
    alper abi ara sıra bende onun aynısını yapmak istiyorum gel gelelim olmuyor işte bazen ama sana denk gelmiş çokta iyi olmuş

çılgın çoçuk ünvanını sanada mı versek ya : )
    Yok yok istemem ben ünvan falan

Motosikleti
    beklemede
    kısa kollu istisnaydı hacım sizin benı zıyarete geldiğiniz akşam biber gazıyla bayagı boğuşmustuk ertesi gün biber gazını yiyen cırcır olmus
    16JBE36

Motosikleti
    GT250R
    kısa kollu istisnaydı hacım sizin benı zıyarete geldiğiniz akşam biber gazıyla bayagı boğuşmustuk ertesi gün biber gazını yiyen cırcır olmus

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Geçmiş olsun Alper. İyi yapmışsın ve ucuz kurtulmuşsun.Bazıları gerçekten hak ediyor kaskın tadını.Bile bile sıkıştıran birisiyle asla tek kelime konuşmayacaksın.Daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cumartesileri vitaminde mi toplanıyoruz artık havalar ufaktan düzeliyor.

Motosikleti
    KLE 500
    Bir yol hikayesi de benden.

Dün kırmızı ışıkta durdum,5-6 tane küçük çocuk karşıya geçmeye çalışırlarken karşı yönden gelen minibüs lambaları ve çocukları hiç sallamadan korna çalarak ve el hareketiyle çocuklara "çekilin lan yoldan" yaparak ( bu arada yaşları 8-9 olan çocuklar nereye gideceklerini sapıttılar, Allah'tan yola yeni çıkıyorlardı da kaldırıma doğru kaçabildiler) geçmeye devam etti. Ben de kornaya asılsarak "Lambalara bak lan hıyarağası" diye bağırmaktaydım.Aynı el hareketini bana da yaptı. Sonra bu aynı hıyarağası 5 metre ileride yolcu indirmek için durdu. Plakasını aldım,polis amcaları aradım.Olayın nasıl yaşandığını ve yerini,plakasını ve gittiği güzargahı bildirdim. Olayın oluş şeklini anlatırken hemen plakayı ve gittiği yönü sordu zaten.Ben anlatmaya devam ederken telsizden aracı bağlayın uyarısını çekiyordu. Mutlu, huzurlu ve belki olası bir çocuk katilini linç etmişten daha rahatlamış bir şekilde akşam yemeği yemek için sofraya oturdum.

Polis Teşkilatına Allah Zeval Vermesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cumartesileri vitaminde mi toplanıyoruz artık havalar ufaktan düzeliyor.
    Yarın ben yokum. Haftaya da kısmet olursa Çanakkale yolcusuyum.

Motosikleti
    Yamaha YBR 250
    Ben de bu akşam yokum arkadaşlar Bursa maçına gideceğim..
    Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738

Motosikleti
    GT250R
    Mt bu akşam nerede ona göre gelcem

Motosikleti
    beklemede
    kımsenın buluşmaya gelmeye nıyeti yok sanırım barışta bulusup ordan geceriz yol nereye giderse
    16JBE36

Motosikleti
    GT250R
    kımsenın buluşmaya gelmeye nıyeti yok sanırım barışta bulusup ordan geceriz yol nereye giderse
    barış baydı olm başka biyerlere gidek bu akşam neyse ben 7 - 7buçuk arası barıştayım sen gelceksen biz buluruz takılcak biyer

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    bursanın macı vardı kımgezer motorla ınlettık ortalıgı valla

Motosikleti
    KLE 500
    Selam arkadaşlar. Bu Pazar'ı eşime ayırdım ben. Sabah Geçit'te kahvaltımızı yaptık, çayımızı içerken Soner Şimşek gibi geçti gitti önümüzden aradım ama açmadı normal olarak.( motorun sesinden kendi düşüncelerini duyamazken telefonun sesini nasıl duyabilir ki! :D ) Pazar turunu bitirip iş yerine döndükten sonra aradı sağolsun.

Biz de kalkıp Güzelyalı turu yaptık, çay bahçesinde oturduk, sahil boyunca yürüdük, sonra atıma binip Kurşunlu yolundan Gemlik'e vardık. ( tabii ki Bizim Ora'ya uğradık.) Haldun abime misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. BMW nin ateşleme bobinini yerleştirip elektrik ürettik. Sanki elektriği biz keşfetmişiz gibi çocuklar gibi şen olduk. "Çakıyo lan wallaha çakıyo!"

Birlikte Kumla'ya çay içmeye gittiğimizde garip kardeşimiz Kelebek Sertaç ile karşılaştık.( motorunu satıp araba aldığına pişman şekilde yol kenarına dikilmiş geçen bütün motorları seyrediyordu :D )

Çaylarımızı içip evli evine, köylü köyüne dağıldıııık.

Foto mu? ne fotosu canım böyle güzel havayı,yolu ve muhabbeti fotoğraf çekmek için bölemedim ksura bakmayın. Sağlıcakla Kalın

Motosikleti
    onda bunda şundadır , şunda bunda HONDADIR
    slm , Bursa da motosiklet galerileri varmı bildiğiniz , adres tel vs.
    sport touring , naked tarzı bi motor arıyorum.

teşekkürler.
    Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    [/COLOR]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

kucuk tımsahım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

Motosikleti
    Yamaha YBR 250
    Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

kucuk tımsahım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

Çok şeker abi oğlun Allah bağışlasın
    Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [/COLOR]

kucuk tımsahım

Küçük ve tombul timsah
    allah bağışlasın soner abi çok tatlı bebiş

Motosikleti
    GT250R
    [/COLOR]

kucuk tımsahım

Amaniiin abi bi ara getir de sevelim

Bu arada vize haftam olduğundan dolayı ortalıklarda pek görünmüyorum.

Herkese iyi akşamlar.

Motosikleti
    artık yok.. beklemede
    motorum sonunda cıktı aranızdayım artık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler