Bursadan herkese merhaba .Ben daha yenı tasındım bursaya antalyadan .motorsıklet ınsallah 1.5 aya kadar alıcam .Motor aldıktan sonra pazar gunu gezı duzenlenırse hepsıne katılabılrım .Burdan BUrsa MT 'e saygılar sevgiler.
Bursadan herkese merhaba .Ben daha yenı tasındım bursaya antalyadan .motorsıklet ınsallah 1.5 aya kadar alıcam .Motor aldıktan sonra pazar gunu gezı duzenlenırse hepsıne katılabılrım .Burdan BUrsa MT 'e saygılar sevgiler.
30 dakika sonra eğitim vadisinde yeni açılan okulda aile birliği oluşumu için toplantıya gidiyorum.yeni okul yeni sorunlar.Büyük kızımı liseye oraya kayıt ettirdik.Haydi hayırlısı.
Seflek,hocam volkan yoldadır şimdi eee malum yeni evli onun balayı sayılır.
Mangaldan ses yok hala,dediğiniz gibi bir buluşup hasret gidermeli artık.
Doktor arkadaşlarımızdan pek ses çıkmıyor,nöbetleri bol galiba.
Yazık nöbet ağacı oldular.
Hoşgeldiniz aramıza,bizi izlemeye devam edin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Arkadaslar bır de ben nıck lerin sahiplerinin adlarını bilmiyorum .Walla kendimi soguk hissettim i$im geregi haftanın 6 gunu bilgisayar basında oldugum icın (9 saat ) artık forumu hep takip edicem .birde hyosung 250 gt almak ıstıyorum kullanan bı arkadas vardı .bursada bayısı nerde? yardımcı olursanız sevınırım .Simdiden tesekkurler .Bu arada benim adım Erman.
erman öncelikle hoşgeldin
hyosung bayisi beşyol dakı gazcılar motor
süleyman dikilitaş.
hyosung 250 gt si olan levent abi (RALF)
bu arada cem abi bulaşalım diyosun ama hiçbişey önermiyosun
bi öneri bekliyoruz forumumuzun ileri gelenlerinden
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
ozkan cım
onlarda iş bitmiş boşver
sadece laf yapıyorlar başka bişey yok
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Hoşgeldin kardeş!
Bir de adını bahşetsen? ne iş yaparsın, ne yer, ne içersin, kimlerdensin, senede kaç kez çiftleşirsin?
bendeki de merak yaani!
Yav ihtiyar, senin bu yaştan sonra okul aile birliğiyle filan ne işin olur?
hadi mahalle camii yaşatma derneği desen anlarım!
Hep öyle kal! (bu bir erkeğe yapılabilecek en büyük hayır duadır, kıymetini bil!)
Erman abi, doğrudürüst bir motor alsan kendine?
hehheeeeyt! ulan biz sizin gibi gençleri şeyimizden çıkarırız be! (neremizdendi be ihtiyar? bir çok şey gibi bunu da unutmuşum ben)
yaşlılıkta biraz çeneye vuruyor hakkaten yav!
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Hocam daha sonra hamitler kabristanı yönetimine de talip olacağım,
Belki manzaralı bir yerimiz olur.
Erman hoca! siz cem bey'in şakasını boşverin gt250 güzel makinadır.
Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş.
Sizde birgün yaşlanacaksınız.
arkadaşlar, benim yavruyu 5700'e veriyorum.. ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
hava bugün de sakat.. ama bize sökmez.. birazdan çıkıp nacizane gaz açiim diyorum. kimseden tık gelmediğine göre yine yalnız takılıcaz demektir.. ayıp yaw,motorcu kardeşinizi yalnız bırakıyorsunuz...
bir de 6250 ye ZZR250 var. bu da ek bilgi olsun..
abilerim kardeşlerim oncelıkle hyo cok guzel makınedır ama servis sıkıntı.
ayrıca bende hyo 650 comet dusunuyorum su parasal olayları atlatayım ıstanbul nbc motorla gorustum takas da yapıyolar.malum regalı satamadım.
ayrıca kelebek motorcu olan biz bursa mt uyelerı yağmurda dolaşamayız nıye cunkku eririz di mi?
Erman biraderim, sen imitasyon hacıya bakma. Motorunu her hafta mecburen servise götürmeye alıştığı için Hyosung ona ters.
Hyosung ile ilgili görüşlere sitede http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11299 topiğinden ulaşabilirsin.
ramazanınız mubarek olsun bursa mt
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
evet bursa mt ve cbr 125 r cılar buraya adlı başlıkları baştan sona kadar okudum ve 1-2 haftadır takip ediyorum. 16 yaşındayım çekirge tarafında oturuyorum motosikletim yok ama babam ehliyeti aldığım zaman alcağına dair söz verdi tavsiye üzerine motosiklet teorisi adlı kitabı okudum ve tüm motosikletçi arkadaşlara tavsiye ederim gerçekten motosikletin görünüşten çok çok daha fazlası olduğunu gösteren bir kitap işallah bir gün benimde motorum olur ve aranıza katılırım kendinize iyi bakın kalın sağlıcakla
cem abi bişey dicem
er-5 ın sıfır fiyatı 4900 euro yanı 9 milyar civarı
biz niye ıkıncı elıne (2000 model) 6-7 mılyar veriyoruz acaba
cok garıbıme gittide ondan sey ettım
abicim motoru bırakmak gibi bir niyetim yok ve asla olamaz(büyük konuşmamak lazım yine de..) amaç değiştirmek. tabi bu benim niyetim. ama benim hanım tutturdu satalım araba alalım diye.. onun işinde araba çok gerekiyor.. hele ki kışın epey zor olacak,o yüzden karasızım. başka şekilde denk getirip araba alabilirsek,BMW F650 enduro ile değiştirebilirim. yok olmadı,ford KA niyetimiz var.
kısmet. sattığım da belli olacak. eşim benim motor sevdamı hiç kıskanıp da kısıtlama getirmedi. bu yüzden O'na minnettarım. şimdi sıra bende.. satılırsa, arabaya dönebilirim.. en azından nisana kadar. (o kadar yeter..)
yoksa motorculuk bırakılacak,bırakılabilecek bi nane değil.. bunu çok iyi öğrendim. ben motorsuz olamam....
bu arada tüm dostlara.. hayırlı ramazanlar olsun. Allah günahlarımızı affetsin.
başta CEM abininkileri...
saygılar.....
İnşallah gönlünüze göre olur,tabii ki otomobilin de motorunda yeri ayrı
Mayıs gibi,2005 toyota Yarisimi sattım 18000 ytl ye 27000 km de kusursuzdu.
Çok memnundum lakin kapının önünde 91 taunus,2004 transporter,2005 yaris ve birde motor fazlaydı,taunusu babama verdim,yarisi sattım,
Bilseydim yarisi size verirdim,çok memnundum.
Tavsiye ederim çok ekonomik ve kaliteli bir araç.
bu motoGP benzeri yarışlara nasıl katılabiliriz bunun kurs u ıvırı zıvırı nasıl olur bi açıklama yaparmısınız acaba
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)