2 gün sonra inegöl çıkartması yapıyoruz.
nerede toplanıyoruz,saat kaçta ve ne zaman gaz açıyoruz?
2 gün sonra inegöl çıkartması yapıyoruz.
nerede toplanıyoruz,saat kaçta ve ne zaman gaz açıyoruz?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Herkese selam..
Kısa bir aradan sonra bu akşam ben de varım arkadaşlar-abiler. Bu akşam kaçta nerdeyiz ?
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
bu arada ben aksam gelemıyorum bebısım ananede onun yanına gıdıcem sıteden takıp ederım ozcanım sen ayar cek guncel tutalım
Buluşmıyacak mıyız ? neden kimse cvplamıyo yazdıklarımı yahu
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Akşam barış kafede saat 18.00'da buluşuyoruz daha sonra yerimizi değiştirebiliriz herkesle konuştum.
1-Doobly
2-mesut yılmaz (kesin değil)
3-kanucan
4-Andurilf
5-16Chopper
6-?
Not : Yukarıda ismi yazılı olanlar saat tam 18.00'da buluşma yerinde olmayabilir. Beklemeniz önemle rica olunur
Madem havalar güzel buluşmaları vitamine çekelim.
bi kaçımıza eşit uzaklıkta hemde barıştan daha güzel ortamı var.
olur mu?
yada önce barışta buluşuruz sonra vitaminede uğrarız ne dersiniz?
Barıştan sonra vitamine akıcaz zaten kanucanım
28 Mart 2010 Pazar Günü İnegöl'e gideceklerin dikkatine...
Hava Durumu;
Her Cumartesi olduğu gibi bugün de çok yoğunum. Bu iletiyi yolladıktan sonra bilgisayar başına oturma fırsatım olmayacak muhtemelen. Akşam 18:00'da Barış Café'de olma ihtimalim de çok düşük. Ben 19:00 gibi gelmeyi düşünüyorum. Beklemezseniz oyarım.
Şaka şaka bi değişiklik olursa ben gelmeden bi mesaj atıp istediğiniz yere geçerin ben sizi her türlü bulurum.
Akşama görüşmek üzere...
tekrar soyliim ben aksam gelemıyorum ayrıntıları buradan takıp edıcem gıdılecek yer ve bulusma saatını yazarsanız sevınırım
arkadaşalr ben bu hafta ve önümüzdekı hafta etkinliklere katılamaıyorum motorum rektefiyede debriyaj balataları egzantrik zinciri piston sekman herşey değişiyo sadece parca masrafım 530 lira
Ben akşama geç gelebilirim ama gelicem.
18:30 - 19:00 gibi barış kafede veya her nerede yaşıyor ve yaşatıyorsanız oraya gelicem
Mekan nerede dostlar biri tarif eder mi???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------
Ben netten çıkıyorum cepten yeri mesaj atan arkadaş olursa gelmeye çalışacağım herkese selamlar... 0 532 477 46 73
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Tamamdır ya ben haber verdim abi ye arayıp
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akşam barış kafede saat 18.00'da buluşuyoruz daha sonra yerimizi değiştirebiliriz herkesle konuştum.
1-Doobly
2-mesut yılmaz (kesin değil)
3-kanucan
4-Andurilf
5-16Chopper
6-miroglu53
Not : Yukarıda ismi yazılı olanlar saat tam 18.00'da buluşma yerinde olmayabilir. Beklemeniz önemle rica olunur
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)