ben 19:00 civarında gelmiş olurum barışa yağmur yağması benı bağlamaz :D ıslanmaya alıştım nede olsa
ben 19:00 civarında gelmiş olurum barışa yağmur yağması benı bağlamaz :D ıslanmaya alıştım nede olsa
16JBE36
bu gün baya ıslandığım ve üşüdüğüm için gelmekten vazgeçtim
eldivenlerim ve bütün kıyafetlerim vıcık vıcık su oldu haftaya görüşürüz
Bursa MT - Tophane Gezisi
Kalabalık değildik, hatta yalnızca 2 kişiydik. Bursa MT'nin çılgın çocuk Mesut'u ve bendeniz. Barış Cafe'de biraz oturduktan sonra tophaneye çıkmaya karar verdik.
Mesut'a, beni adını bilmediğim güzel bir cafeye götürüp salep ısmarladığı için teşekkür ederim.
Çılgın Çocuk Mesut yine çılgınlığını yaptı ve bana 3 silindirli ve ortadaki pistonu yağ soğutması için kullanacağı motor projesini anlatarak beni çılgına çevirdi.
"Çizimlerini bekliyorum Mesut. "
Saleplerimi içtikten sonra Bursa'ya yukardıdan bakmaya karar verdik ve oturduğumuz yerden çıkıp, demir parmaklıklara doğru yöneldiğimizde bu anı birkaç kare fotograf ile ölümsüzleştirdik.
Çılgın Çocuk Mesut Bursa'yı ölümsüzleştirirken...
Üşüdüğüm için kaskımı taktım
Kaha kaliteli görüntüler çekmek isterdik ancak yanımızda görüntü alabileceğimiz alet olarak yalnızca cep telefonları bulunduğundan bu kalite ile yetinmek zorunda kaldık.
.....
şu eldivenleri kurutmak için bir çözümü olan,olmayan,olabilitesi olan,olabilitesi olmayan var mı?
gece motor kullanmayacağına göre biraz sıcak biryere koy eldivenlerini yarına kurur...
alper pazar günü işim yok sana cok değişik bir çizim yapıcam
16JBE36
Can Sıkıntısı - Akşam Üstü Turu
Kapının önünde otururken dedik ki biyerlere gidelim. Nereye gidelim? Ver elindi Doğancı Köyü... Tırmandık dağlara tepelere. Eee nede olsa crossçu ruhu var.
saat 15:30 setbaşı prestije gelemk isteyen genctrkcell aranıyooo :D ben ordayım beklerim..
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
iyi aksamlar gardaşlar..
Bu haftasonu hava güzel olsa bari.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
BU HAFTA HAVA İİ
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=4
Cumartesi iyi gözüküyor ama Pazar'a baksana, Bulutlar ağlıyor. :(
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaslar abiler ablalar.... bu aksam bir cıkak sole bir hava alak yaw...walla canım cok sıkılıo..kimseler yok..ne dersiniz..
hava kötü değil ben gelirim hem hava almıs oluruz
16JBE36
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)