hacı bütün gün okulda PES 2009 oynadım
hacı bütün gün okulda PES 2009 oynadım
walla aksam guzeldi ha..fotodada kıyak cıkmısım...
herkese iyi akşamlar mt ailesi ben bursadan haktan siteye yeni üye oldum .bir dahaki görüşme günlerinde inşallah bende sizlerle birlikte olucam.herkese iyi forumlar.
çok iyi olurdu aslında ama evim otarafa çok ters hipodrumdayım ve hava şartları çok kötü.toplantı günü görüşmek üzere ;)
alper kanka SS kastırıyo yağmurda
ehliyetten mahkemeye verdi ama motor ruhsattaki eksik yüzünden bağlandı.. Ben motorun noter satışını almıştım ama ruhsat yaprağını değiştirmemiştim. 1 aylık süreside geçmiş olunca bağladı.. Bursada olsa bağlanmazdım belki ama gemlikte bağlandı :((
Gemiş olsun kanucan başka kaza haberi aldırma bize inşallah.. Dikkat kardeşim..
Hoşgeldin haktan buluşmalarda görüşmek üzere (tabii bende gelmeyi becerebilirsem )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
geçmiş olsun Alper.. bu ara bi 300 lük te bana kaçtı umarım kolay çıkarırsın
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Uludağ Üniversitesi'nden herkese selamlar. Fırsattan istifade internete gireyim dedim.
Kampüste motorla dolaşmaya tırsıyorum artık. Fazer'lı polis amcalar yüzünden.
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Yağış nedeni ile buluşmanın bir saat ileri ertelenmesini talep ediyorum.
En azından ben bir saat geç gelirim diye düşünmekteyim.
19:30 gibi Barış Kafe civarlarında olurum.
Hava durumunu linkten takip edebilirsiniz.
http://www.accuweather.com/world-for...y=1&hbhhour=15
hacım saat 10 da snow diyo...dönüşte burnumun ucnuda buz kristalleri oluşur mu acaba
Yağmur olmazsa ben de gelebilirim sanırım
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)