bursa mt ciler selamlar..
size şafak 79 kilis' ten bildiriyorum
fazla vaktim olmasa da nete girdiğimde takip etmeye çalışıyorum fakat geziler kapsamlı olmaz olmuş, başkanımız cemamca da dahil olmak üzere kimseler yok
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
ben yokum hava yağışlı
Selam millet,
kusura bakmayın bende bu akşam yokum, şehirdışından misafirlerim geliyor.
Size iyi eğlenceler.
16 BHN 22
(BatuHaN)
Ben de gelemeyeceğim gibi görünüyor. Kısmet diyelim
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ben geleceğim saat kaç gibi orda olacaksıınız ona gore
wallahi ayıplıyorum sizi...hani listede ben yokum... ) arkadaslar araba olsun motorsiklet olsun lutfen hız yapmayalım..az once gozumun onunde kaza oldu gencecik adam vefat etti..arabamız motorsikletimiz ne olursa olsun en son model olsa bile lutfen asırı hızdan kacınalım..bu arada direksiyon derine girdim bugun walla superdi...hoca hiç karısmıodu.ilk defa araba surmene ragmen baya basarılısın dedi..millet 2. vitesten yukarı cıkamıo dedi sen 5. vitese kadar cıktın dio...aksam gorusuruz...:DD is roum daha olcak bu aksam nerdeyiz ayıptır sorması..
ben saat 20:00 - 21:arası gelebileceğim eğer size yetişe bilirsem ne ala mekan değiş mesin yine vitamine kaymayasınız bi süre sonra
arkadaslar su an arkadasların koydeyiz..birazdan yola cıkıcam...bu aksam foto makinasını getiricem..bir arkadasımız 2 tane duracell pil alıp gelebilir mi acaba??
bende 19:00 gibi gelicem
16JBE36
slm dostlar.. tam yeni tanışmışken hemen uzak kaldık malesef.. Motoru en kısa zamanda çıkaracağım.. C.tesi akşamları yinede gelmek istiyorum ama malesef evim çok ters yerde.. umarım yakın gelecekte canavarımla tekrar döneceğim.. Tekeriniz düz bassın dostlarım..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
20:30 21 arası derinden gelen bir gürleme duyarsanız bakın o yöne beni görürsünüz işleri bitirebilir ve şirketten çıkarçıkmaz oralardayım..
27 Şubat 2010 Akşamı Barış Cafe'de 5 kişiydik...
cumartesi akşamı fuardan aldığımız stickerları dağıtıcaz bilginize duyrulur
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)