hayırlı olsun kardesım... kazasız belasız inş.
bende yarın motoruma kavusuyorum Grand Prix'e bırakmıstım motorumu
arızayı buldular(elektrink aksamda sorun varmış)
yağ değişimi genel bakım frendi oydu buydu...
motor bloğu yag kaçırıodu açılıp yeni conta ayarlandı
130TL cik sıkışmış araya.periodik bakıma 75 diodu hesap kabarık gibi gelio dışardan bakınca ama ben bikaç motorcudan sırf motor bilouna jonta için 100-125tl arası fiyat almıştım artı birgünde arızayı bulup,çözüp bakım jonta motor hazır hale geldi.
derslerden fırsat kaldıkça tekrar aranızda olucam görüşmek üzere...
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
sertacım madem canın sıkılıyor bu pazar yol yapalım ne dersın yalovaya uzanalım gelmek ısteyen herkeze acık kapıbı aralar baskanımız vardı ayar cekıyodu dımı baskan yoksa bız varız bu pazar yol yapalım bıraz aklına degısık bıyer gelen yazsın ucalım yagmur yagarsa yokum sımdıden soylıım
Arkadaşlar herkese merhaba,
Zaman zaman yazışmaları okuyorum giderek Bursa MT dayanışması ve kaynaşması artıyor, bu çok sevindirici, kutluyorum hepiniz. Bazı toplantılarınıza bend ekatılabilirim belki..
valla sonercim çok iyi olur aslında mahvolmuş durumdayım hiç iyi değilim . Benim motoru satmaktan vaz geçtim bakıma verdim biliyosun adam daha başlamamış bugün başlaması gerekiyordu. Pazara kadar yetiştire bilirse haberleşiriz kaçarız biryerlere . hatta yalova degilde başka yerlerde olabilir örnegin kocaeli taraflarına izmit taraflarına böyle gidebildigimiz kadar gideriz . Bu arada başkanımızdanda ricada edelim kapsamlı bir gezi ayarlıyalım .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Teşekkür ederim kardeşim.. Sizlerle tanışmak mükemmeldi.. Umarım daha kalabalık akşamlar bizimle olur.. Aksiliğin sebebini buldum.. Vites ayağının takıldığı demir yamulmuş.. Eve geldiğimde biraz uğraştım düzelttim.. Bidaha çıkacağını sanmam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
O memnuniyet benimdir dostum..
Hayırlı uğurlu olsun Tekerin düz bassın inşallah.. E artık c.tesi akşamı çaylar senden olur
Yeterki gönüller bir olsun.. Bize gezmek olsun bi gün biz atlar geliriz.. Kalabalık misafir kabul edersin heralde
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin inşallah.
Seçimin içinde ayrıca tebrikler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------
dün akşam özdileke gittim can sıkıntısına turladım ataevlerde senin evin ordan da geçtim telefonu almamışım yoksa arayacaktım, motoru aldığını bilseydim kesin görüşmek, turlamak için arardım
Bu arada motorunun resimlerinide bekliyoruz
16 BHN 22
(BatuHaN)
ah be abi ya keşke alsaydın bu hafta içi gelirsen turlarız bizim buralarda ufaktan vites geçişlerine başladım artık
alper abi ve bekonun eşliğince öğreniyoruz bu cumartesi motorla gelicem inşallah
resimler burada:
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...m-sonunda.html
kanucan;
hayırlı olsun motosikletin.
kazasız - belasız kullanman dileğiyle.
en kısa zamanda bize de bir tane nasip olur inşallah.
Arkadas itouch diye bi alet getimis sinifta mudure yakin internette cekiyo takiliyoruz ders matemetik sacma bi ko nu var Neyse uzatmayalim herkeZe saygilar seLamlar
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
Abi olumune skldm bu arada batu istrrse bugun de yaptirabiliriz zinciri 5:30a ladar vaktim var bnm
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
hava guzel pazara planı olan varmı yalova olur golyazı olur tırılye olurr olur da olur hadı plan havasına gırelım gerısı gelır
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)